Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از وزارت راه و شهرسازی، طبق اعلام دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها نود و یکمین نشست این کمیسیون صبح دوشنبه (۱۵ آبان) به ریاست عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی برگزار و پس از بحث و بررسی پیرامون دستور کار، جمع‌بندی‌های زیر حاصل شد:

مصوبات کمیسیون ایمنی راه‌های کشور در خصوص دو موضوع نصب حفاظ‌های ایمنی وسایل نقلیه سنگین و استفاده از تبلت در ثبت تصادفات رانندگی مورد پیگیری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلاصه گزارش حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزکوه ـ سوادکوه (محدوده انتهایی گردنه گدوک) به شرح ذیل ارائه شد:

حادثه در حوالی ساعت ۱۸:۴۰ روز یکشنبه ۱۴ آبان رخ داد.

اتوبوس از تهران به مقصد گرگان با ۳۹ سرنشین (۳۶ مسافر، ۲ راننده و یک کمک‌راننده) در حرکت بوده است.

قبل از وقوع حادثه در فاصله ای حدود ۲.۷ کیلومتر از محل وقوع، کنترل اتوبوس از دست راننده خارج شد و با افزایش سرعت اتوبوس (از ۶۰ به ۱۱۹ کیلومتر در ساعت) پس از طی چند قوس متوالی سرانجام در یک قوس افقی چپگرد واژگون شد.

اتوبوس پس از واژگونی و برخورد با دیواره بتنی کنار جاده (که مانع سقوط آن به دره شد) در حدود ۱۰۰ متر روی سطح جاده کشیده شده و در نهایت متوقف شد.

بر اساس خروجی های سامانه سپهتن، راننده در طول مسیر سرعت مجاز را رعایت کرده است (حداکثر سرعت ۸۹ کیلومتر در ساعت)

حادثه منجر به کشته شدن ۱۵ نفر و مجروحیت ۲۴ نفر گرشددید (۱۳ نفر فوتی در صحنه و ۲ نفر در بیمارستان)

نخستین آمبولانس از پایگاه ۳۳۹۳ ورسک ۳ دقیقه پس از دریافت مأموریت (زمان دریافت مأموریت: ۱۸:۴۶) به صحنه حادثه رسید.

از مجموع ۲۶ مصدوم، ۲۰ مصدوم توسط آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ و ۴ مصدوم توسط آمبولانس هلال‌احمر انتقال یافتند (دو نفر سرپایی درمان و ترخیص شدند) دو نفر از مصدومان نیز در بیمارستان فوت کردند.

بر اساس نظریه اول پلیس راهور ناجا، نقص فنی اتوبوس (عدم ترمزگیری و خرابی جعبه دنده) عامل اصلی شکل‌گیری حادثه بوده است.

بخشی از علت تشدید حادثه ناشی از کنده شدن صندلی‌ها بوده است.

بر اساس گزارش پلیس راهور، راننده دارای ۲۲ سال سابقه رانندگی، فاقد تخلفات حادثه‌ساز بوده است.

در نهایت به‌منظور تحلیل عمقی تصادف با هدف پیشگیری از سوانح مشابه، مقرر شد با بررسی‌های فنی وسیله نقلیه از لحاظ وقوع نقص فنی به صورت لحظه‌ای یا مستمر (سیستم ترمز- ریتاردر- جعبه دنده)، علل شکل گیری حادثه و شدت آن مورد ارزیابی تیم کارشناسی دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها قرار گرفته و نتیجه آن در نشست بعدی ارائه شود.

رئوس برنامه عملیاتی ملی ایمنی راه‌های کشور ارائه و کلیت آن مورد تأیید اعضا قرار گرفت و مقرر شد فاز ۲ برنامه شامل جدول زمان‌بندی و برنامه‌های تفصیلی اجرایی در مدت ۲ ماه نهایی و ارائه شود.

401

وزارت راه و شهرسازی اتوبوس پلیس راهور تصادف نقص فنی اتوبوس پلیس راهور ناجا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گرگان گفت: کم‌کاری‌ها و معطلی‌ها در انجام تعهدات سبب شده است تا شهرداری گرگان تاکنون متحمل خسارت ۲۰۰ میلیاردتومانی در تعدیل پروژه شهربازی مدرن شود که بخش اصلی این خسران ناشی از بی‌برنامگی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، محمدرضا عجم، در دویست‌وپنجمین جلسه فوق‌العاده شورای شهر گرگان اظهار کرد: بی‌برنامگی شهرداری در پروژه شهربازی گرگان سبب تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان شده است.

وی افزود: مردم چقدر این بی برنامگی‌ها را تحمل کنند، تاکنون در چند نوبت وعده اتمام و بهره‌برداری از این پروژه به شهروندان داده شده که هیچ‌یک به سرانجام نرسیده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گرگان با اشاره به ضرورت ترسیم منابع پایدار درآمدی برای شهرداری گرگان گفت: حدود ۷۰ درصد درآمدهای شهرداری از محل صدور پروانه و جرایم کمیسیون ماده ۱۰۰ تأمین می‌شود که باید در این خصوص چاره‌اندیشی کنیم.

عجم در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بخشی از خلف وعده‌های مدیران شهرداری افزود: چند ماه قبل وعده راه‌اندازی اتوبوس دوطبقه گردشگری داده شد که ابتدا قرار بود در بیست‌ودوم بهمن شاهد تحویل و آغاز به کار این اتوبوس باشیم، سپس به عید نوروز موکول شد و هنوز هم این اتوبوس تحویل داده نشده است.

وی با بیان اینکه از چند ماه قبل، وعده بهسازی و مرمت قلعه خندان داده شد، اضافه کرد: خیلی از شهروندان در انتظار بودند تا این بنای ارزشمند شهری ساماندهی و مورد استفاده گردشگران و بومیان قرار بگیرد که این امر هم محقق نشد.

عضو شورای شهر گرگان گفت: قرار بر کف‌سازی و دیواره‌سازی در بافت تاریخی و قدیم شهر گرگان بود که تاکنون از زمان پایان این فرآیند خبری نیست.

عجم خاطرنشان کرد: نبود برنامه به شهر آسیب زده است، مسئله محوری و برنامه محوری در مدیریت شهری به چشم می‌خورد.

کد خبر 748569

دیگر خبرها

  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین