Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حمایت و مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، ایران به جمع شش کشور صنعتی تولیدکننده‌ی سوییچ‌گیرهای گازی فشار قوی ( GIS) که در شبکه‌های توزیع و انتقال برق اهمیت به‌سزایی دارد پیوست. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محصول دانش‌بنیان و با فناوری پیشرفته‌ی سوییچ‌گیرهای گازی فشار قوی توسط شرکت توس‌کات خراسان و با مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تولید شده و پس از طی مراحل طراحی، ساخت و انجام آزمایش‌های دوره‌ای اخیراً گواهی‌نامه‌ی فنی بین‌المللی این محصول از سوی یکی از آزمایشگاه‌های معتبر جهانی مورد تأیید ILAC صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با تأیید سوییچ‌گیر‌های گازی فشار قوی ساخت ایران از سوی مراجع فنی بین‌المللی، ایران به جرگه‌ی تولیدکنندگان این محصول راهبردی پیوست؛ تا پیش از این، تولید این تجهیزات تنها در انحصار شش کشور صنعتی دنیا بود.
با فراهم شدن امکان تولید این نوع سوییچ‌گیرها در داخل کشور، مشکل تأخیرهای طولانی مدت، در برق‌دار نمودن بسیاری از پست‌های برق فشار قوی -که با توجه به روند تحریم‌ها، تأمین سوییچ‌گیرها از خارج از کشور با مشکلاتی مواجه شده بود- برطرف می‌شود.
با توجه به این‌که تمامی سوییچ‌گیرهای نصب شده در پست‌های فشار قوی داخل کشور از خارج تأمین می‌شدند، مشکلات ناشی از بروز عیب در قطعات داخلی و زمان‌بر شدن تأمین قطعات یدکی آن‌ها خاموشی‌هایی را به شبکه تحمیل می‌کرد.
نمونه‌ی این مسئله در یکی از پست‌های فشار قوی در شمال‌شرقی کشور رخ داد که یکی از تجهیزات مرتبط با سوییچ‌گیر، دچار شکستگی شد و تأمین آن به دلیل تحریم‌های ظالمانه ضد کشورمان مدت‌ها به طول انجامید.
قطعی گسترده‌ی برق در استان خوزستان طی سنوات اخیر به دلیل پدیده‌ی گرد و غبار نیز از دیگر مشکلات ناشی از تأمین همین محصول راهبردی بود که خوش‌بختانه با تکیه بر دانش و توان داخلی و با حمایت بنیاد برکت تولید آن بومی شده است.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان و طرح‌های دانش‌بنیان را در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور در دستور کار دارد و تاکنون در 322 طرح توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی مشارکت داشته است.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین