Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: آمریکایی ها به آرزوی شان برای تک قطبی کردن دنیا نرسیدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سردار سرلشکر سیدیحیی رحیم صفوی امروز در نشست  تحلیل تحولات ژئوپلیتیک منطقه در مشهد در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ ها و دانشجویان افزود: آمریکایی ها از سال 1991 در جریان لشکرکشی به کویت و فروپاشی شوروی به دنبال تک‌ قطبی‌ سازی قدرت در جهان بودند اما با ایستادگی مردم و برخی دولت ها آرزوی آمریکایی ها محقق نشد و هم اکنون در دنیا شاهد حضور چند قدرت هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن ژئوپلیتیک ایران با بیان اینکه جهان کنونی جهان چندقطبی قدرت است، گفت: قدرتی که در قرن حاضر شکل گرفته قدرت آسیایی با محوریت روسیه، چین و هند است.

او با اشاره به شکست آمریکایی‌ ها در غرب آسیا افزود: آمریکا با وجود  حمله به افغانستان و عراق  و صرف تریلیون‌ ها دلار و با بیش از 5 هزار کشته و 15 هزار مجروح ، به اهدافش نرسیده‌ است.

رحیم صفوی با تاکید بر نقش مهم مراجع دینی در شکست آمریکا در عراق گفت: آمریکایی ها برای ایجاد یک دولت سکولار و کشوری که دشمن ایران باشد تلاش می کردند که با هوشیاری مراجع دینی به این خواسته خود نیز نرسیدند.

 او افزود: آمریکا خود داعش را در عراق بوجود آورد و پس از شکست داعش در حال انتقال آنها به افغانستان است.

سردار سرلشکر صفوی گفت: فتنه جدیدی با همکاری آمریکایی ها و سعودی ها و در پشت صحنه آن صهیونیست ها، در راه است.

او افزود: 16 موسسه مطالعاتی و اطلاعاتی آمریکایی کتابی را منتشر کرده اند که در آن پیش بینی شده است تا سال 2030 رژیمی به نام آل سعود دیگر وجود نخواهد داشت و ایران به عنوان قدرت منطقه خواهد بود.

سردار سرلشکر صفوی افزود: درگیری ها و اتفاقاتی که در عربستان در حال وقوع است باعث شده  است این کشور اوضاع ناپایداری داشته باشد.

در پایان این نشست سردار سرلشکر صفوی به سوالات استادان و دانشجویان پاسخ داد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • توئیت جدید عضو دفتر رهبری درباره سردار بلندپایه سپاه
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • کلید برقرای ثبات توقف جنایات رژیم اسرائیل است
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه