Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا زنگیشه در تشریح اقدامات شهرداری تهران برای برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی گفت: بر اساس دستوری که شهردار تهران صادر کرده‌ است، نیروهای شهرداری در مرزهای پنجگانه و دو شهر کربلا و نجف و همچنین کوت مستقر هستند.

وی افزود: وظیفه ما هماهنگی مرزها و ارائه خدمات به زائران هنگام خروج از مرزهای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر یک از مرزها یکی از مناطق شهرداری تهران مسئولیت ارائه خدمات را بر عهده دارد به گونه‌ای که در مرز مهران منطقه ۵ در مرز چذابه منطقه ۴ در مرز شلمچه منطقه ۶ در مرز خسروی منطقه ۱۴ و در شهر کوت منطقه ۲ خدمات ارائه می‌دهند.

زنگیشه ادامه داد: با توجه به سنوات گذشته حدود ۶۰ درصد زائرین از مرز مهران خارج می‌شوند لذا باید تجهیزات بیشتری در این مرز مستقر می‌کردیم. شهرداری منطقه ۵ که مسئولیت مرز مهران را بر عهده دارد ظرفیت‌های بسیار خوبی را در این مرز ایجاد کرده است و روزانه ۳۵۰ نفر از نیروهای شهرداری در سه شیفت کاری در مرز مهران مشغول فعالیت هستند. در این مرز در مجموع ۴۵۰ سرویس بهداشتی به صورت ثابت و سیار برای استفاده مردم مستقر شده‌اند.

وی تاکید کرد: درمرز مهران از پل زائر تا خروجی مرز فاصله‌ای حدود ۱۱ کیلومتر وجود دارد که کلیه فعالیت‌های نظافت و رفت و روب و خدمات شهری در این محدوده بر عهده شهرداری تهران است. با هماهنگی خوبی که در کمیته خدمات شهری با مسئولیت شهرداری تهران انجام شده است شاهد رضایتمندی زائران هنگام خروج از مرزها هستیم.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به حضور خیرین در راهپیمایی اربعین حسینی اشاره و اظهارکرد: خیرین و NGOها برای ارائه خدمات به زائرین شناسایی شدند به شکلی که یک خیر به شهر مهران معرفی شد و روزانه ۶۶ هزار پرس غذای گرم در سه وعده صبح، ظهر و شب در حقیقت در هر وعده ۲۲ هزار پرس غذا به زائرین می‌دهد.

وی افزود: جانمایی ما برای ارائه این خدمات به گونه‌ای بوده است که پس از خروجی گیت کشورعراق چادرها برای ارائه خدمات به زائرین برپا شده‌اند تا این خدمات واقعا به دست زائرین برسد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در تشریح ارائه خدمات در سایر مرزهای خروجی کشور برای راهپیمایی اربعین حسینی گفت: در مرز شلمچه نیز زیرساخت‌های مناسبی آماده شده است. شهرداری تهران در سنوات گذشته در این مرز نیز سرویس‌های بهداشتی را احداث کرده بود و امسال تعدادی سرویس بهداشتی سیار مورد نیاز در این مرز جانمایی شده است. در این مرز نیز یک فرد خیری از طریق شهرداری منطقه ۵ معرفی شده که خدمت رسانی به زائرین را در قالب موکب سردار شهید همدانی انجام می‌دهد که در این مرز نیز شاهد رضایتمندی زائران هستیم.

وی افزود: در مرز چزابه حدود ۲۵۰ نفر از نیروهای شهرداری منطقه ۴ مشغول فعالیت هستند. در این مرز برای امسال ۱۸۰ سرویس بهداشتی سیار مستقر کردیم تا خدمات مناسبی به هموطنانی ارائه دهند که از این مرز از کشور خارج می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود از شهرداری منطقه ۱۴ قدردانی کرد و گفت: برای امسال مرز خسروی که برای اولین بار به روی زائران کشور بازگشایی خواهد شد منطقه ۱۴ ارائه خدمات را برعهده گرفته است. در همین جهت در بحث زیرساخت‌ها و سرویس‌های بهداشتی تدابیر گسترده‌ای را در نظر گرفته است و امیدواریم با بازگشایی مرز و خروج زائران بتوانیم خدمات مناسبی را ارائه کنیم. در این مرز ۳۰۰ نفر از نیروهای شهرداری تهران آماده خدمت‌رسانی هستند

زنگیشه در پاسخ به این سوال که بیشترین تعداد زائرین تهرانی از مرز مهران خارج می‌شوند، چه تدابیر ویژه‌ای برای این مرز در نظر گرفته شده است، گفت: در حوزه اعتباری هر رقمی که برای هر یک از مناطقی که مسئولیت یک مرز را بر عهده دارند در نظر گرفته شده برای مرز مهران دو برابر اعتبار سایر مناطق در نظر گرفته شده است. در مرز مهران حدود ۵۰۰ چشمه سرویس بهداشتی مستقر شده این در حالیست که در سایر مرزها نهایتا ۲۰۰ چشمه سرویس بهداشتی وجود دارد. بر اساس دستور شورای شهر و شهرداری تهران تمرکز بیشتری در مرز مهران داریم تا بتوانیم به زائرین تهرانی که از این مرز خارج می‌شوند خدمات مناسبی ارائه کنیم.

وی تاکید کرد: در تمامی مرزها نیروهای آتش نشانی، شرکت شهر سالم مستقر هستند و به همکاران ما در این مرزها ارائه خدمات خواهند داشت. تلاش کردیم مسیر خوب و مطمئنی برای زائرین فراهم کنیم.

700

اربعین زائران اربعین پذیرایی از زائران مرز چذابه شلمچه مرز مهران ارائه خدمات به زائران اربعین در مرزها مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران زنگیشه راهپیمایی اربعین حسینی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی

دیدار مدیریت شهری و هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی شهرداری شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز در این دیدار اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگر پذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای باوجود بارش شدید باران، سپری شد.

محمدحسن اسدی تصریح کرد: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم همدل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

او در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت.

شهردار شیراز همچنین بیان کرد: بیش از دو هزار پروزه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروزه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

اسدی خواستار همدلی در حفظ عنوان شیراز؛ پایتخت محیط زیست آسیا شد.

 نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، گفت: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

محمود صفایی خاطرنشان کرد: کلان‌شهر شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است.

او همچنین با تصریح بر این موضوع که منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد، عنوان کرد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

آرش فرج‌زاده با تصریح بر این نکته که در واقع دو برابر کار یکسال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن ماه ۱۴۰۲ تقریبا نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملا شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.

او با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و افزود: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهمترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

مهدی قلندری با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

وی همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیرو‌های متخصص در شش ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تاسیسات خبر داد و گفت: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم افزار جدید، آموزش به نیرو‌های متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از هشتاد هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: این مهم به زبان کاری ساده، اما در عمل بسیار سخت است.

ستار خورشیدی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت اشاره و تصریح کرد: یکی از ارکان سالم سازی، ایجاد شفافیت است.

او با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آنها انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس عنوان کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسس فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود