Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دو متهم پرونده کلاهبرداری 10میلیارد تومانی در پی شکایت یکی از استادان دانشگاه تهران توسط پلیس آگاهی دستگیر شدند. در مورخه 07/05/1396 یکی از اساتید دانشگاه‌های تهران به نام دکتر .... با مراجعه به دادسرای ناحیه 33 تهران ،  با طرح شکایتی عنوان داشت: شخصی به نام ناصر انصاری پور ضمن معرفی خود به عنوان یکی از مقامات عالی رتبه نظامی و به بهانه حل و فصل مشکلات حقوقی بنده ، با دریافت وکالتنامه جهت پیگیری حقوقی مشکلات بنده اقدام به کلاهبرداری و نقل و انتقال غیرقانونی اموال بنده به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده در اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "جعل و کلاهبرداری" و به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 33 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

اظهارات مالباخته

مالباخته پس از حضور در اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : " شخصی به نام ناصر انصاری پور ضمن معرفی خود به عنوان یکی از افسران و مدیران عالی رتبه نظامی و همچنین طرح ادعای داشتن روابط نزدیک با مقامات مختلف دولتی و قضایی ، اقدام به کلاهبرداری از بنده و تصرف غیرقانونی اموال بنده به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان نموده است " .

مالباخته در توضیحات تکمیلی خود به کارآگاهان گفت : " یکی از بستگان بنده در منطقه میرداماد زمینی داشت که برای پیگیری مشکلات حقوقی آن به دفتر وکالتی مراجعه و در این مراجعات با شخصی به نام ناصر انصاری پور آشنا شده بود که خودش را از مدیران عالی رتبه نظامی معرفی کرده است ؛ در ادامه و از طریق بستگان خود ، با این شخص آشنا شده و ایشان با طرح ادعای داشتن ارتباطاتِ ویژه و نزدیک با مقامات عالی رتبه کشوری ، لشکری و بویژه مقامات دستگاه قضایی مدعی شد که قادر به حل و فصل تمامی مشکلات حقوقی بنده است ؛ بدین حیله و ترفند ، ایشان وکالتنامه هایی را از من جهت پیگیری مطالبات حقوقی ام دریافت کرد اما پس از گذشت نزدیک به شش ماه متوجه شدم که این شخص با استفاده از وکالت نامه های صادر شده اقدام به نقل و انتقال املاک و زمین های بنده در مناطق 10 ، 11 تهران و همچنین شهرستان رامسر به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان کرده است " .

مالباخته در خصوص پرداخت بالغ بر یک میلیارد تومان وجه نقد به آقای ناصر انصاری پور نیز عنوان داشت : " در طول مدت شش ماهی که فکر می کردم آقای ناصر انصاری پور در حال پیگیری امورات حقوقی بنده است ، ایشان به  بهانه ی پرداخت پول به افراد مختلف در دستگاه های مختلف دولتی و یا قضایی ، بالغ بر یک میلیارد تومان پول نقد نیز از من دریافت نموده است که مستندات آن نیز قابل ارائه می باشد " .

تحقیقات پلیسی

با توجه به شیوه و شگرد استفاده شده در جعل عناوین دولتی و کلاهبرداری ، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که  این اقدامات غیرقانونی می بایست توسط مجرمی حرفه ای در زمینه جرایم مرتبط با کلاهبرداری انجام شده باشد ؛  لذا با بهره گیری از بانک مجرمین سابقه دار پلیس آگاهی ، یکی از مجرمین حرفه ای و سابقه دار به نام "قاسم . ح"  ( متولد 1350 ) مورد شناسایی قرار گرفت .

با شناسایی تصویر "قاسم . ح" از سوی مالباخته به عنوان شخصی که خودش را به نام مجعول "ناصر انصاری پور" و از فرماندهان عالی رتبه نظامی معرفی کرده ، کارآگاهان در بررسی سوابق وی اطلاع پیدا کردند که "قاسم . ح" حتی دوران خدمت سربازی را نیز سپری نکرده و هیچگونه وابستگی به هیچ کدام از ارگان های مختلف دولتی ، نظامی و ... ندارد .

همزمان با آغاز اقدامات جهت دستگیری "قاسم . ح" ، کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با انجام اقدامات خاص پلیسی موفق به شناسایی یکی دیگر از مجرمین سابقه دار به نام "محمدعلی" ( متولد 1353 ) شدند که بنا بر اظهارات مالباخته در تمامی جلساتِ خود با متهم اصلی پرونده ( قاسم . ح ) ، این شخص نیز حضور داشته و پیگیری تمامی امورات بر عهده وی بوده است .

دستگیری متهمین

سرانجام با پیگیری های خاص پلیسی ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که "محمدعلی" با حضور در یکی از ادارات ثبت در منطقه شمال تهران قصد نقل و انتقال اموال مالباخته و در واقع فروش آنها را دارد ؛ بلافاصله کارآگاهان  اداره سیزدهم پلیس آگاهی ، در ساعت 11:00 مورخه 24/07/1396 ، با حضور در اداره ثبت اقدام به دستگیری "محمدعلی" نموده و در بازرسی اولیه از وی موفق به کشف یک وکاتنامه بلاعزل صادره از سوی متهم اصلی پرونده شدند .

"محمدعلی" ضمن معرفی "قاسم . ح" به عنوان طراحی اصلی سناریوی کلاهبرداری از مالباخته ، عنوان داشت که قاسم به تازگی با تأسیس یک دفتر خصوصی در منطقه باقرخان ، دقیقا به همین شیوه و شگرد و با معرفی خود به عنوان یکی از مدیران عالی رتبه نظامی و یا دولتی و طرح ادعاهای دروغین مبنی داشتن ارتباطات ویژه با مقامات  عالی رتبه کشوری و لشگری اقدام به کلاهبرداری از تعداد دیگری از شهروندان کرده است.

با شناسایی دقیق دفتر متعلق به "قاسم . ح" در منطقه باقرخان ، او نیز در مورخه 13/08/1396 دستگیر و پس از انتقال به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در همان تحقیقات اولیه صراحتا به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی از شاکی اصلی پرونده اعتراف کرد ؛ همچنین دو مالباخته دیگر نیز که "قاسم . ح" از هر کدام از آنها مبالغی در حدود 500 میلیون تومان به بهانه پیگیری پرونده های ایشان در دستگاه قضایی دریافت کرده بود نیز شناسایی و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت شدند .

سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی ، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت :  "در بازرسی از مخفیگاه متهم اصلی پرونده در منطقه مهرشهر و محل فعالیت متهمین ، اسناد ، امهار و مدارک مجعول متعلق به دفترخانه های مختلف تهران کشف و توقیف شده ؛ همچنین اقدامات قانونی جهت شناسایی اموال مالباختگان بویژه شاکی اصلی پرونده و استرداد اموال به ایشان نیز در دستور کار اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفته و متهمین با قرار بازداشت موقت و جهت تکمیل تحقیقات و شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارند ".

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور از جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین تقدیر از 100 استاد شاگردپرور - نخستین دوره جایزه شیخ مفید، - با حضور روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، سید سلیمان سیدافقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و جمعی از استادان منتخب 50 دانشکده از برترین دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم با تأکید بر رسالت تحول آفرینی و تاریخ‌سازی دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند و رسالتی تاریخ‌ساز بر عهده داشته‌اند؛ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی با اشاره به پررنگ‌تر شدن برخی از نقش‌ها در دانشگاه‌ها و توجه کم‌تر به دیگر رسالت‌های استادان عنوان کرد: طی دو، سه دهه قبل، ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند که یکی از آن‌ها تولید علم بود؛ بر همین اساس، استادانی که در حوزه تولید علم، مقالات بیش‌تر، بهتر و باکیفیت‌تری تنقش آفرینی داشتند، مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند. این در حالی است که طی سال‌های اخیر، نقش استادان دانشگاهی در تحقق ارتباط با صنعت و حل مسائل صنایع کشور پررنگ‌تر شد و دانشگاه‌ها و استادان در این مسیر گام برداشتند. هرکدام از این رسالت‌ها، برکاتی را برای کشور به ارمغان آورده و برای استمرار در ایفای با کیفیت این نقش‌ها، جوایز و مشوق‌هایی نیز معین شده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با تأکید بر رسالت اصلی دانشگاه‌، مبنی بر تربیت نیروی انسانی و انسان‌پروری گفت: دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها انسان‌سازی است. این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است.

دهقانی، جایزه شیخ مفید با حمایت معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان را گامی در راستای توجه‌بخشی و تأکید بر رسالت اصلی دانشگاه‌ها و استادان، مبنی بر انسان‌سازی دانست و گفت: تمام برنامه‌ها، جوایز و اقدامات دانشگاه‌های ما تحت عناوین گوناگون، یک هدف در پس خود دارند که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که استادان نخبه و انسان‌پرور را تکثیر کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، با بیان این‌که در فرآیند انتخاب استادان برگزیده و شاگردپرور، هیچ فراخوانی اعلام نشد و برگزیدگان توسط دانشجویان نخبه و مستعد برتر، انتخاب شدند، ادامه داد: یک جامعه 20 هزار نفری از دانشجویان مستعد برتر و نخبه از 50 دانشکده در دانشگاه‌های مطرح سراسر کشور، بر اساس معیارهای مشخص، این استادان را انتخاب کردند. این افراد، گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستند.

وی با اشاره به علت غیر فراخوانی بودن فرآیند انتخاب برترین‌ها در جایزه شیخ مفید عنوان کرد: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع‌آوری شود،  برترین‌های واقعی و کسانی که حقیقتا اثرگذارند و مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: بر این اساس ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: در یک ماموریت دانشگاهی پرسش‌هایی بر مبنای مؤلفه‌های کارشناسی شده، برای دانشجویان تدوین شد تا با در نظر گرفتن این معیارها، دانشجویان بتوانند استادان شایسته را برگزینند.

جایزه یک میلیارد تومانی برای 100 استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان این‌که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای استادان مفید بسته‌ای متنوع از جایزه نقدی، حمایت‌ها و اعتبارات به ارزش 10 میلیارد ریال در سال است، ادامه داد: این جایزه یک هزار امتیازی، متشکل از بسته متنوعی از حمایت‌ها است که استادان برگزیده، بدون هیچ محدودیت و در یک فرآیند کاملاً تسهیل شده، می‌توانند حسب نیاز خود از این جایزه در شکل‌های مختلفی بهره ببرند.

دهقانی، با بیان این‌که جایزه 10 میلیارد ریالی شیخ مفید، علاوه بر بخش مالی، بسته‌ای شامل 16 حمایت متنوع معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان است، ادامه داد: استادان می‌توانند تا 400 امتیاز این جایزه معادل 400 میلیون تومان را مستقیماً به شکل نقدی دریافت کنند. همچنین تسهیلات متنوع دیگری از بسته حمایتی بنیاد نخبگان و معاونت علمی، شامل امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجویان، استفاده از تسهیلات پسا دکتری، فرصت مطالعاتی خارج از کشور، گرنت‌های پژوهشی، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها، فرصت بازدیدهای علمی از جمله این 15 تا 16خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده‌ترین شکل در اختیار 100 برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر اهمیت نقش انسان‌سازی و نخبه‌پروری دانشگاه‌ها، این جایزه را حمایتی در راستای تأکید و اعتلای این فرهنگ دانست و گفت: بر این باور هستم که هیچ کسی مثل استادانی که با شاگردان در تعامل هستند نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی کرده، پرورش داده و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند دانشجویان شایسته را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی: مجوز استخدام سه هزار نخبه در دستگاه‌های اجرایی اخذ شده است

دهقانی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به 500 تا 700 نفر افزایش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در این محله تهران
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • سوء قصد مرگبار با وینچستر به جان ۲ برادر در نمایشگاه ماشین
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • بازداشت کلاهبردار دارای اعلان قرمز اینترپل در شیروان