Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از پلیس آگاهی تهران بزرگ، هفتم مردادماه امسال یکی از اساتید دانشگاه‌های تهران با مراجعه به دادسرای ناحیه ۳۳ تهران با طرح شکایتی عنوان داشت: شخصی به نام ناصر انصاری پور ضمن معرفی خود به عنوان یکی از مقامات عالی رتبه نظامی و به بهانه حل و فصل مشکلات حقوقی ام، با دریافت وکالتنامه برای پیگیری حقوقی مشکلات اقدام به کلاهبرداری و نقل و انتقال غیرقانونی اموال بنده به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «جعل و کلاهبرداری» و به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۳ تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

مالباخته پس از حضور در اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به کارآگاهان گفت: شخصی به نام «ناصر انصاری پور» ضمن معرفی خود به عنوان یکی از افسران و مدیران عالی رتبه نظامی و همچنین طرح ادعای داشتن روابط نزدیک با مقامات مختلف دولتی و قضایی، اقدام به کلاهبرداری از بنده و تصرف غیرقانونی اموال بنده به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان کرده است.

وی افزود: یکی از بستگانم در منطقه میرداماد زمینی داشت که برای پیگیری مشکلات حقوقی آن به دفتر وکالتی مراجعه و در این مراجعات با شخصی به نام ناصر انصاری پور آشنا شده بود که خودش را از مدیران عالی رتبه نظامی معرفی کرده است؛ در ادامه و از طریق بستگان خود، با این شخص آشنا شده و ایشان با طرح ادعای داشتن ارتباطات ویژه و نزدیک با مقامات عالی رتبه کشوری، لشکری و بویژه مقامات دستگاه قضایی مدعی شد که قادر به حل و فصل تمامی مشکلات حقوقی بنده است؛ باحیله و ترفند، ایشان وکالتنامه‌هایی را از من برای پیگیری مطالبات حقوقی ام دریافت کرد،اما پس از گذشت نزدیک به شش ماه متوجه شدم که این شخص با استفاده از وکالت نامه‌های صادر شده اقدام به نقل و انتقال املاک و زمین‌های بنده در مناطق ۱۰، ۱۱ تهران و همچنین شهرستان رامسر به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان کرده است.

مالباخته در خصوص پرداخت بالغ بر یک میلیارد تومان وجه نقد به آقای ناصر انصاری پور نیز عنوان داشت: در طول مدت شش ماهی که فکر می‌کردم آقای ناصر انصاری پور در حال پیگیری امورات حقوقی بنده است، ایشان به بهانه‌ پرداخت پول به افراد مختلف در دستگاه‌های مختلف دولتی و یا قضایی، بالغ بر یک میلیارد تومان پول نقد نیز از من دریافت کرده است که مستندات آن نیز قابل ارائه است.

با توجه به شیوه و شگرد استفاده شده در جعل عناوین دولتی و کلاهبرداری، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که این اقدامات غیرقانونی باید توسط مجرمی حرفه‌ای در زمینه جرایم مرتبط با کلاهبرداری انجام شده باشد لذا با بهره گیری از بانک مجرمین سابقه دار پلیس آگاهی، یکی از مجرمین حرفه‌ای و سابقه دار به نام «قاسم» 46 ساله را شناسایی کردند.

با شناسایی تصویر «قاسم. ح» از سوی مالباخته به عنوان شخصی که خودش را به نام مجعول «ناصر انصاری پور» و از فرماندهان عالی رتبه نظامی معرفی کرده، کارآگاهان در بررسی سوابق وی اطلاع پیدا کردند که قاسم حتی دوران خدمت سربازی را نیز سپری نکرده و هیچگونه وابستگی به هیچ کدام از ارگان‌های مختلف دولتی، نظامی و... ندارد.

همزمان با آغاز اقدامات برای دستگیری قاسم، کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با انجام اقدامات خاص پلیسی موفق به شناسایی یکی دیگر از مجرمان سابقه دار به نام «محمدعلی» 43 ساله شدند که بنا بر اظهارات مالباخته در تمامی جلسات خود با متهم اصلی پرونده ، این شخص نیز حضور داشته و پیگیری تمامی امورات بر عهده وی بوده است.

سرانجام با پیگیری‌های خاص پلیسی، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که «محمدعلی» با حضور در یکی از ادارات ثبت در منطقه شمال تهران قصد نقل و انتقال اموال مالباخته را دارد؛ بلافاصله کارآگاهان
اداره سیزدهم پلیس آگاهی، روز 24 مهر با حضور در اداره ثبت اقدام به دستگیری «محمدعلی» کرده و در بازرسی اولیه از وی موفق به کشف یک وکاتنامه بلاعزل صادره از سوی متهم اصلی پرونده شدند.

محمدعلی ضمن معرفی «قاسم. ح» به عنوان طراحی اصلی سناریوی کلاهبرداری از مالباخته، عنوان داشت که «قاسم» به تازگی با تأسیس یک دفتر خصوصی در منطقه باقرخان، دقیقا به همین شیوه و شگرد و با معرفی خود به عنوان یکی از مدیران عالیرتبه نظامی یا دولتی و طرح ادعا‌های دروغین مبنی داشتن ارتباطات ویژه با مقامات عالی رتبه کشوری و لشگری اقدام به کلاهبرداری از تعداد دیگری از شهروندان کرده است.

با شناسایی دقیق دفتر متهم در منطقه باقرخان، او نیز 13 آبان دستگیر و پس از انتقال به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در همان تحقیقات اولیه صراحتا به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی از شاکی اصلی پرونده اعتراف کرد.

همچنین دو مالباخته دیگر نیز که قاسم از هر کدام از آن‌ها مبالغی در حدود ۵۰۰ میلیون تومان به بهانه پیگیری پرونده‌ها در دستگاه قضایی دریافت کرده بود نیز شناسایی و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت شدند.

سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم اصلی پرونده در منطقه مهرشهر و محل فعالیت متهمان، اسناد، امهار و مدارک مجعول متعلق به دفترخانه‌های مختلف تهران کشف و توقیف شده؛ همچنین اقدامات قانونی برای شناسایی اموال مالباختگان به ویژه شاکی اصلی پرونده و استرداد اموال به او نیز در دستور کار اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدم ربایی با چاشنی رمز ارز

سردار علی ولیپور گودرزی روز دوشنبه گفت: چندی قبل زن جوانی هراسان به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ رفت و گفت، سه روز قبل از شهر خود به تهران آمدیم؛ همسرم که نیما نام دارد برای دیدار برادرش از خانه خارج شد، اما دیگر بازنگشت و تلفن همراهش خاموش شد؛ ساعتی پیش شماره ناشناسی به موبایلم زنگ زد و مدعی شد که همسرم را ربوده است و با تهدید به قتل او برای آزادی‌اش رمز ارز تتر به‌ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال را درخواست کرد.

وی ادامه داد: تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی وارد عمل شدند و با اقدامات اطلاعاتی پی بردند که نیما قبل از اینکه به دیدار برادرش برود به‌خاطر اقدامات پزشکی به‌سمت بیمارستان رسول اکرم (ص) رفته بوده است که در آنجا تلفن همراهش خاموش می‌شود.

وی افزود: تیم جنایی در گام بعدی راهی محل موردنظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف بیمارستان متوجه شدند که سه مرد جوان با یک خودروی پژو۴۰۵ ناگهان جلوی پای نیما توقف کرده و با ضرب‌وشتم وی اقدام به آدم‌ربایی کرده‌اند که در ادامه هویت یکی از متهمان شناسایی شد.

سردار گودرزی ادامه داد: تحقیقات تکمیلی حکایت از آن داشت که نیما با آدم‌ربایان اختلافات گسترده مالی داشته است و آنها یک دوست مشترک دارند که از درگیری آنها خبر دارد از سوی دیگر اقدامات فنی مشخص کرد خودروی پژو۴۰۵ در محور خاش به زاهدان تردد کرده است.

وی عنوان کرد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات سراغ دوست مشترک نیما و آدم‌ربایان رفتند؛ او به تیم تحقیق گفت، نیما قرار بود برای برطرف کردن حل مشکلات مالی که با آدم‌ربایان داشت ۵۰۰ میلیارد ریال تتر به حساب آنها واریز کند، اما این کار را نکرد و زمانی که آن سه مرد جوان از دریافت پول ناامید شدند اقدام به آدم‌ربایی کردند.

وی افزود: در جریان تحقیقات جنایی هنگامی که متهمان متوجه شدند پلیس در یک‌قدمی بازداشت آنهاست گروگان را بدون دریافت پول آزاد کردند و هرکدام به‌سمتی متواری شدند که در ادامه نیما در سلامت کامل با اتوبوس میان‌شهری به تهران آمد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت یادآور شد: پس از آزاد شدن گروگان تحقیقات تیم کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ برای دستگیری سه مرد آدم‌ربا همچنان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • سوء قصد مرگبار با وینچستر به جان ۲ برادر در نمایشگاه ماشین
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • ربودن مرد جوان برای ۵۰ میلیارد تومان تتر توسط ۳ نفر
  • رابطه عاشقانه در خیابان گاندی به خون کشیده شد/ قاتل اعتراف کرد
  • رابطه عاشقانه درخیابان گاندی با ۲۰ ضربه چاقو به خون کشیده شد
  • آدم ربایی با چاشنی رمز ارز