Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی دریایی به بیان برخی تغییرات و تحولات در این نیرو پرداخت.

به گزارش  مارین تایمز، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تودیع و معارفه فرمانده قدیم و جدید نیروی دریایی ارتش، که صبح امروز (چهارشنبه 17 آبان) در محل نیروی دریایی ارتش برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: حیات جدید نیروی دریایی با نام امیر سیاری در هم آمیخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته ما به هیچ وجه تلاش‌های فرماندهان گذشته را فراموش نمی‌کنیم اما از روز اول که امیر سیاری فرماندهی نیروی دریایی را پذیرفتند، بنده در جریان فعالیت‌ها و زحمات ایشان بوده‌ام.

فرمانده ارتش با بیان اینکه گردش کار ناو خارک روی میز رئیس ستاد مشترک بود و این ناو تنها به‌عنوان تالار به‌درد برگزاری مراسمات می‌خورد، تصریح کرد: اما امروز همین ناو چندین مأموریت مهم را انجام داده و حتی تا دریای مدیترانه نیز سفر کرده است.

وی گفت: زمانی که می‌خواستیم برای امیر سیاری جانشین انتخاب کنیم، متحمل سختی زیادی شدیم و با دست‌کم با 40، 50 نفر از گزینه‌های جانشینی امیر سیاری صحبت کردیم به‌طوری که صبح و بعد از ظهر در حال مذاکره با این افراد بودیم. در نهایت 6 نفر آدم قَدَر که هر 6 نفر توانایی فرماندهی نیروی دریایی را داشتند، انتخاب شدند که همین موضوع کار ما را سخت می‌کرد و در آخرسر بنده که نیز نتوانستم به گزینه نهایی برای تصدی فرماندهی نیروی دریایی برسم گردش کار 6 نفر نهایی را تقدیم مقام معظم رهبری کردم تا ایشان خود گزینه نهایی را انتخاب کند و ایشان نیز امیر دریادار خانزادی را به این سمت منصوب کردند.

وی با اشاره به ویژگی‌های فرماندهی امیر سیاری در نیروی دریایی ارتش گفت: یکی از مصادیق برجسته مدیریت جهادی کاری است که امیر سیاری طی این سالها در نیروی دریایی انجام دادند.

سرلشکر موسوی افزود: امیر سیاری تمامی تهدیدات را به فرصت تبدیل کرد و کار امیر خانزادی برای جانشینی ایشان بسیار سنگین است، چرا که امیر سیاری حدود 20 بار از حضرت آقا تقدیرنامه گرفتند که این یک رکورد دست‌نیافتنی است و بنده این مقدار حکم تقدیر از طرف رهبری برای هیچ فرماندهی سراغ ندارم.

وی گفت: بنده احساس می‌کنم که امیر سیاری و نیروی دریایی در واقع یکی هستند ولی به هر حال باید در راستای حکم حضرت آقا حرکت می‌شد و زمینه این تغییر و تحولات ایجاد می‌شد.

فرمانده ارتش با اشاره به انتصاب معاون فرمانده نیروی دریایی و همچنین معاون هماهنگ‌کننده این نیرو از سوی مقام معظم رهبری گفت: همچنین حضرت آقا امیر تورج حسنی‌مقدم را به‌عنوان معاون این نیرو و امیر حمزه‌علی کاویانی را به‌عنوان معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی انتخاب کردند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه شرط اصلی موفقیت‌ها فضل الهی و مجاهدت فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی است خاطرنشان کرد: مجاهدت‌های فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی باعث شده تا موفقیت‌های امروز این نیرو به دست بیاید و امیر خانزادی نیز باید جهادی کار کنند.

موسوی گفت: جهادی کار کردن تنها کار سخت کردن نیست بلکه تلاش زیاد به‌همراه دست و پنجه نرم کردن به‌همراه مشکلات است که کار جهادی نام دارد بنابراین امیر خانزادی و تمامی همکارانشان با کار جهادی خواهند توانست مسیر موفقیت‌های نیروی دریایی را تداوم ببخشند.

فرمانده ارتش گفت: همواره احساسم این بوده که طی چند سالی که کنار نیروی دریایی بوده‌ام، تواضع، جدیت، اخلاص امثال امیر اشکان‌پور، امیر رستگاری و دیگرانی که شاید یادم نیاید باعث اقتدار نیروهای مسلح شده است و فرماندهان جدید نیروی دریایی نیز می‌توانند راه این عزیزان را با همین اقتدار ادامه دهند.

وی با خطاب قرار دادن فرمانده جدید نیروی دریایی اظهار داشت: همه کارکنان نیروی دریایی به‌ویژه امیر خانزادی باید بتوانند علاوه بر تعامل سازنده با سایر نیروهای مسلح به‌ویژه عزیزان ما در سپاه،‌ در راستای توصیه مقام معظم رهبری به نیروی دریایی که راهبردی بودن برنامه‌های این نیرو است حرکت کنند.

موسوی افزود: بنا بر نظر مقام معظم رهبری قابلیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی در نیروی دریایی وجود دارد که باید به بلوغ رسیده تا سرعت پیشرفت‌ها در این حوزه بیشتر شود.

فرمانده ارتش با یادآوری یکی از خاطرات مشترک خود با امیر سیاری ابراز کرد: یکی از خاطراتی که از امیر سیاری به خاطر دارم همین بیان ایشان است که گفته‌اند راه ما راه حسین است و این شعار را شعار نیروی دریایی در راستای پیشرفت این نیرو قرار دادند.

وی با اشاره به دسیسه‌ها و آمادگی دشمن برای منهدم کردن قدرت نظامی ایران گفت: دشمنان ما هرگز چشم بر هم نمی‌گذارند و یک لحظه از ضربه زدن به نظام دست برنمی‌دارند و همواره اتاق فکر آنها بر این هدف است که حرکت نظام در راستای پیشرفت را مختل کنند، بنابراین وظیفه ما این است که شب و روز تلاش کنیم تا به اهداف والای خود در ارتش و نیروهای مسلح دست پیدا کنیم.

موسوی همچنین راجع به برخی جابه‌جایی‌ها و انتقال نیرو از نیروی دریایی به ستاد کل ارتش گفت: در راستای تغییر و تحولات در نیروی دریایی امیر اشکان‌پور، امیر کلهر، امیر جعفری تهرانی و امیر جعفری از نیروی دریایی ارتش به ستاد کل ارتش منتقل شدند.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

بنابر روایت ایرنا، معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آن‌هاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاوردهای نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاوردها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیازهای جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903371

دیگر خبرها

  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • سانحه برای هواناوهای ارتش آمریکا و جراحت ۳۰ ملوان و تفنگدار دریایی
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • بازدید فرمانده هوانیروز ارتش از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن پور اصفهان
  • دیدار سردار شیرازی و امیر سرتیپ واحدی با خانواده سردار شهید زاهدی