Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سید داود شاه‌چراغی امام‌جمعه ازنا در آخرین حضور خود به‌عنوان امام‌جمعه ازنا اظهار داشت: هر تمندی که به نقطه اوج خودش می‌رسد توانسته است که سبک زندگی مردم را تنظیم کند و ما اگر دائماً بر این موضوع تأکید می‌کنیم به خاطر این است که سبک زندگی اسلامی برگرفته از قران و سیره رسول اکرم (ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: برای معرفی اسلام به دنیا سبک زندگی اسلامی است و اگر زیبای های زندگی اسلامی را خوب جلوه دهیم مردم به این سبک زندگی اسلامی معتقد و علاقه مند می‌شوند.

امام‌جمعه ازنا عنوان کرد: اسلام برای همه مراحل زندگی بشر برنامه تنظیم کرده است و حتی در معماری و شهرسازی هم اسلام برنامه دارد.

وی با اشاره به پیاده‌رویی اربعین بیان کرد: از همه‌کسانی که در این کنگره باعظمت شرکت کرده‌اند باید قدرانی کنیم زیرا آن‌ها به‌عنوان مبلغ و سفیر در این کنگره بعد از بازگشت به وطن خواهند بود.

 شاه‌چراغی تصریح کرد: ما باید از این ظرفیت عظیم که در کنگره اربعین شرکت کرده‌اند استفاده کنیم تا بتوانیم مکتب اهل‌بیت را به دنیا بشناسانیم و با نااهلان و دشمنان اسلام مقابله کنیم.

وی به افراطی‌گری افرادی در مذهب شیعه خاطرنشان کرد: افرادی افراطی در مذهب شیعه هستند که با هزینه‌هایی فراوان می‌خواهند مکتب اهل‌بیت را به جهان معرفی کنند که کارهایی آن‌ها نه‌تنها در خدمت اهل‌بیت نیست بلکه در راستای دشمنان اسلام حرکت می‌کنند.

 شاه‌چراغی امام‌جمعه ازنا در ادامه اظهار داشت: در این اواخر همین افراطی‌ها در حال ساخت فیلم با هزینه 200 میلیون دلار برای حضرت زهرا (س) هستند که بازیگران این فیلم مسیحی هستند و ساخت این فیلم به یک کمپانی خارجی محول شده است که حتی از سیره اهل‌بیت چیزی نمی‌دانند و با ساخت این فیلم می‌خواهند اختلاف را بین شیعه و سنی را دامن بزنند. و به مقدسات اهل تسنن بتازند.

وی به آخرین حضور خود در نماز جمعه ازنا افزود: خدا را شاکر هستم مدتی خدمت‌گزار مردم خوب و متدین ازنا بوده‌ام.به خاطر کسالتی که خودم دارم و برای زیارت و خدمت گذاری به پدر و مادر پیرم مجبورم از ازنا به شهر علی‌آباد کتول ببرم.

شاه‌چراغی از مسئولین شهرستان و استان درخواستی داشت و گفت: که بیش از بیش به مرم ازنا توجه کنید که این مردم با مکتب امام (ره) قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و در دوران دفاع مقدس شهدایی را تقدیم این مرزبوم کرده‌اند و دارای کارنامه درخشانی هستند.

وی عنوان کرد: مسئولین شهرستان و استان سعی وافری کنند که جاده ازنا و شازند اجرایی شود و وضعیت ناسالم آب ازنا با افتتاح تصفیه‌خانه حل گردد.

 شاه‌چراغی در آخر از مردم ازنا حلالیت طلبید و بیان کرد: اگر در این چند مدتی که در خدمت شما بودم اگر قصوری بوده است حلال کنید و من اگر در هر جا باشم خدمت گذار و دعاگو شما مردم هستم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود

ایسنا/اصفهان یک کارشناس مسائل دینی گفت: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، از نکات برجستۀ زندگی امام صادق(ع) بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه چند ویژگی در سیره و شخصیت امام صادق(ع) بارز و واضح است، اظهار کرد: مبارزه، علم و دانش و راه‌اندازی تشکیلات، سه عنصر بارز در سیره امام صادق(ع) بود که از این بین تنها درباره علم و دانش امام صحبت شده که البته درباره ویژگی علم و دانش ایشان باید توجه داشت که جمع علمی امام صادق(ع) و زمینه آموزشی که ایشان فراهم کرده بود، در تاریخ زندگی ائمه(ع) بی‌نظیر بود. همه اصول و مفاهیم اصیل اسلامی که طی سال‌ها تحریف‌شده‌ بود توسط این امام بزرگوار به شکل صحیح و درست بیان شد.

او ادامه داد: ویژگی دیگر امام صادق(ع) که کمتر درباره آن صحبت شده، مبارزات ایشان بود. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزۀ دامنه‌دار و پیگیر برای روی کار آوردن حکومت علوی بود. اما سومین ویژگی در سیره امام صادق(ع) راه‌اندازی تشکیلات توسط ایشان بود؛ به این معنا که این حضرت، مجموعه عظیمی از مردم را که حامی، علاقه‌مند و معتقد به حکومت علوی و امامت امام صادق بودند را از سراسر دنیای اسلام گرد آورده بودند. وکلا و نمایندگان ایشان در سراسر دنیای اسلام آن زمان از شمال آفریقا تا مدیترانه و ایران آن زمان حضور داشتند تا از یک‌سو موارد و دستورات مورد نیاز را از امام به مردم برسانند و از سوی دیگر برای سوالات، شبهات و مسائل دینی خود به آنها مراجعه کنند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه امام صادق(ع) با راه‌اندازی چنین تشکیلاتی ۱۸ سال با حکومت بنی امیه مبارزه کردند، گفت: در زمانی که پیروزی بر بنی‌امیه قطعی بود، بنی عباس به‌عنوان یک جریان مذهبی‌نما و فرصت‌طلب آمدند و میدان را گرفتند. درواقع حکومت بنی عباس با شعارهای اهل‌بیت(ع) روی کار آمدند یعنی در ظاهر، آل علی و عمل‌شان بنی امیه بود؛ به همین دلیل امام صادق(ع) در زمان حکومت بنی امیه مبارزه را صریح و بدون پرده‌پوشی انجام می‌دادند، چراکه حاکمان بنی امیه آنقدر سرگرم بودند که فرصتِ آمدن سراغ این امام بزرگوار را نداشتند، درحالی‌که بنی عباس یک حکومت پر از تزویر، نیرنگ و در عین حال زیرک بود. حکومت بنی عباس بود که انقلابی که امام صادق(ع) ایجاد کرده بودند را منحرف کرد، به‌طوری‌که تا ۳۰ سال بعد، مردمِ نواحی دوردستِ اسلام فکر می‌کردند این حکومت، آل علی است و خبر از غاصب بودن آنها نداشتند.

احمدی اضافه کرد: در واقع امام صادق(ع) دو دوره را در زندگی خود طی می‌کنند؛ دوره اول از سال ۱۱۴ تا خلافت منصور که دوران آسایش و گشایش اهل‌بیت(ع) است و دوره دوم دوره از خلافت منصور تا شهادت امام صادق(ع) که دوران سختی  ایشان است.

او با اشاره به اینکه چند نقطه و کار برجسته در زندگی امام صادق(ع) وجود دارد، در توضیح آن چنین بیان کرد: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، اقدامات برجستۀ این امام بزرگوار بود. امام صادق(ع) همچون سایر ائمه(ع)، نقطه مهم تبلیغ خود را بر مسئله امامت استوار کرده بودند و در این زمینه روایات زیادی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه تبلیغ احکام دین به روش شیعه در سیره امام صادق(ع) پررنگ‌تر از سایر ائمه است و به همین دلیل فقه شیعی را «فقه جعفری» نامیده‌اند، گفت: فقه اسلامی از سال‌های اولیه به دو جریان کلی تقسیم شد؛ یکی جریان فقه وابسته به دستگاه‌های حکومت که اغلب حقیقت و اصول دینی را بنا به مصلحت و خواست دستگاه‌های سیاسی تحریف می‌کردند. بنابراین رویارویی فقه جعفری در برابر فُقهای رسمی نه تنها یک اختلاف عقیده ساده، بلکه از یک‌سو صلاحیت نداشتن حکومت برای در دست داشتن زمامداری و از سوی دیگر  موارد تحریف اصول دین را عیان می‌کرد.

احمدی افزود: امام صادق(ع) در دوره خود بیشترین تعداد شاگردان را در زمینه فقه اسلامی به روش شیعی پرورش دادند و کمک‌تشکیلات عظیمی که قبلا بیان شد را به سراسر عالم اسلام برای پاسخگویی به مردم فرستادند، که این موضوع در گسترش اسلام شیعی و رفع شبهات و اقدامات دستگاه‌های حاکم تأثیر زیادی داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • فیلم| عزاداری شهرستان‌های اصفهان در سوگ شهادت رئیس مذهب شیعه
  • امام صادق(ع) در گسترش مذهب شیعه نقش برجسته ای داشتند
  • لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • یک جوان چینی به مذهب شیعه مشرف شد