Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@03:57:16 GMT

قسمت ششم مسابقه "ضد گلوله" + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۱۳۸۶

قسمت ششم مسابقه 'ضد گلوله' + فیلم

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری میزان- مستند مسابقه "ضد گلوله" شامل آیتم‌های رزمی و نظامی است که در آن از سلاح جنگی با گلوله‌های گازی استفاده شده است. سامانه امتیازدهی مسابقه، یک سامانه لیزری است که در کنار تیراندازی واقعی، اهداف را مورد اصابت قرار می‌دهد و بعد از آن در سامانه ثبت می‌کند. شرکت کنندگان این مسابقه ۷ شب و ۶ روز تمام در صحنه ساخت مستند و در محیط کاملاً نظامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش گروه چند رسانه‌ای خبرگزاری میزان، مستند مسابقه "ضد گلوله" به کارگردانی مجید عزیزی و مهدی ماهان و تهیه کنندگی حسین افشار در خانه مستند انقلاب اسلامی در 13 قسمت تولید می‌شود و در هر فصل 10 شرکت کننده در دو گروه ۵ نفره حضور دارند. نیروی زمینی سپاه و سازمان هنری اوج، بخش‌هایی از هزینه‌های این برنامه تلویزیونی را تقبل کردند.
مستند مسابقه"ضد گلوله" شامل آیتم‌های رزمی و نظامی است که در آن از سلاح جنگی با گلوله‌های گازی استفاده شده است. سامانه امتیازدهی مسابقه، یک سامانه لیزری است که در کنار تیراندازی واقعی، اهداف را مورد اصابت قرار می‌دهد و بعد از آن در سامانه ثبت می‌کند. شرکت کنندگان این مسابقه ۷ شب و ۶ روز تمام در صحنه ساخت مستند و در محیط کاملاً نظامی هستند. همچنین کار با سلاح‌ها به شرکت کنندگان آموزش داده می‌شود و در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. عمده توانایی مورد نیاز در این مسابقه، نشانه‌گیری صحیح در کنار هوش و ذکاوت و توانایی‌های جسمی و حرکتی است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره سایت نظامی بوسکومب داون

سایت وزرات دفاع بریتانیا بوسکومب داون (MOD Boscombe Down) از سال ۱۹۳۹ به عنوان مکانی برای آزمایش و ارزیابی هواپیما‌های نظامی استفاده می‌شود. این مجموعه در ابتدا به عنوان فرودگاهی برای آموزش خدمه هواپیما‌ها طی جنگ جهانی اول استفاده می‌شد.

به گزارش عصرایران، سایت بوسکومب داون با وسعت ۵۶۸ هکتار در حومه جنوب شرقی شهر آمزبری، ویلتشر، انگلیس، قرار دارد. این مجموعه نظامی دارای دو باند عملیاتی به طول ۳۲۱۲ متر و ۱۹۱۴ متر است. همچنین امکانات و تاسیسات مختلف برای انجام طیف گسترده‌ای از برنامه‌های آزمایشی، ارزیابی، نمایشی و مشاوره‌ای در آن در دسترس هستند.

فرودگاه و تمامی زیرساخت‌های سایت بوسکومب داون از سال ۲۰۰۱ و به عنوان بخشی از یک قرارداد همکاری بلند مدت ۲۵ ساله توسط کینتیک (QinetiQ) به نمایندگی از وزارت دفاع بریتانیا اداره می‌شود.

امکانات تخصصی در مجموعه بوسکومب داون طیف گسترده‌ای از فناوری‌های هوانوردی و زمینه‌های تخصصی را پوشش می‌دهد. از آن جمله می‌توان به آزمایش‌های زیست محیطی، قابلیت پرواز، سامانه‌های اویونیک و بدون سرنشین، سامانه‌های رادیویی و الکترومغناطیسی اشاره کرد. هواگرد‌های مختلف از هلیکوپتر‌های سنگین شینوک و جنگنده‌های تایفون تا هلیکوپتر‌های آموزشی و هواپیما‌های تربوپراپ در این مجموعه نظامی اداره می‌شوند.

امکان آموزش و تمرین خلبانان هواگرد‌های مختلف از جمله خلبانان هلیکوپتر که باید در دریا حضور داشته و روی سطوح متحرک و نامتوازن فرود بیایند، در سایت بوسکومب داون وجود دارد.

دیگر خبرها

  • راهپیمایی بانوان ساوجبلاغی در حمایت از مجریان طرح نور
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • کینه قدیمی
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید/ قدرت نظامی ایران معاصر