Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@06:21:08 GMT

درخواست کانادا از میانمار برای توقف کشتار مسلمانان

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۷۳۸۸

درخواست کانادا از میانمار برای توقف کشتار مسلمانان

نماینده ویژه کانادا در امور میانمار اظهار کرد، جاستین ترودو به رهبر میانمار گفت، اقدامات بیشتری لازم است تا قتل‌عام مسلمانان روهینجایی متوقف شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، "باب را" در نشست جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا و آنگ سان سوچی، رهبر میانمار که برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا پاسیفیک در دانانگ ویتنام به سر می‌برند، حضور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه 45 دقیقه‌ای تنظیم شده بود تا طی آن به مساله قتل‌عام ادامه دار مسلمانان روهینجایی در میانمار با اکثریت بودایی پرداخته شود.

بر اساس اعلام سازمان ملل، بیش از 611 هزار روهینجایی از اواخر ماه اوت از ایالت راخین در غرب میانمار به بنگلادش گریخته‌اند.

به گفته ابوالحسن محمودعلی، وزیر امورخارجه بنگلادش، درحدود 3000 روهینجایی در سرکوب میانمار کشه شده‌اند.

باب را که اواخر ماه گذشته به این منطقه رفت تا دیدار مستقیمی از شرایط آن جا داشته باشد، پس از این نشست به خبرنگاران گفت، ترودو از شدت خشونت‌ها ابراز ناامیدی کرد.

باب را گفت: از نظر من برای سوچی بسیار مهم بود که این اظهارات را مستقیما از جانب نخست وزیر کانادا بشنود.

منتقدان از سوچی خواسته‌اند تا اقدامات بیشتری را برای پایان دادن به آنچه سازمان ملل و کریستیا فریلند، وزیر امور خارجه کانادا آن را "پاکسازی قومی" روهینجا خوانده‌اند، انجام دهد.

باب را درباره سوچی اظهار کرد: او از دید خودش در این شرایط دشوار هر کاری را که از دستش برمی‌آید انجام می‌دهد. فکر می‌کنم منصفانه باشد که بگوییم انجام اقدامات بیشتری را لازم می‌دانیم و اقدامات بیشتری می‌توانست انجام بگیرد.

وی افزود، این مساله در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح خواهد شد، با این حال از زمان دقیق آن اطلاع نداشت.

باب را ادامه داد: این‌ها قضاوت‌هایی نیستند که تنها از جانب کانادا مطرح باشد، ما در ابراز این سوالات تنها نیستیم.

روهینجایی‌ها که سازمان ملل آنان را آزاردیده‌ترین مردم جهان نامیده، در معرض هراس روزافزون قرار داشته‌اند چرا که از سال 2012، ده‌ها تن از آنان طی خشونت‌های جمعی کشته شده‌اند.

سازمان ملل موارد انبوه تجاوز گروهی، کشتار - از جمله کشتار زنان و کودکان- ضرب و شتم وحشیانه و ناپدید کردن مردم توسط نیروهای امنیتی را به ثبت رسانده و گفته، این خشونت‌ها می‌توانند شامل جنایت علیه بشریت باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد

سفیر و نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌آلمللی در ژنو در پی کشف یک گور دسته‌جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه در نامه‌ای به رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار "اقدام فوری بین‌المللی برای توقف جنگ نسل‌کشی اسرائیل" علیه مردم فلسطین شد.

به گزارش ایسنا، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو در این نامه با اشاره به کشف یک گور دسته جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه نوشت: گذشته از نقض قوانین بین المللی بشردوستانه، اسرائیل حقوق بشر بین المللی را نیز نقض کرده است. رژیم اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر، از توسل به زور برای جلوگیری از اعمال حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین (قطعنامه ۲۶۲۵ سازمان ملل متحد) منع شده است. از سوی دیگر، شواهد موجود حاکی از آن است که رژیم اسراییل مسئول ارتکاب اعمال غیرانسانی مغایر با بند های الف، ج، د، و و ماده ۲ کنوانسیون آپارتاید است.

وی در این نامه آورده است: از آنجایی که دیوان بین‌المللی دادگستری هر دو بخش قانون (حقوق بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بین‌المللی حقوق بشر) را در جریان درگیری‌های مسلحانه قابل اجرا می‌داند، رژیم اسرائیل باید نسبت به انجام اقدامات خود متوقف شود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: مردم در منطقه‌ای غزه، که جمعیتی قابل توجهی دارد و بیش از یک میلیون کودک در آن زندگی می‌کنند، به دلیل ۱۶ سال محاصره شدید و دهه‌ها اشغال نظامی ضعیف شده‌اند و اکنون در محاصره کامل قرار دارند از این رو مراقبت بیشتر در پایبندی به قوانین جنگ ضروری است. حقوق بین الملل عرفی همچنین انتقال اجباری جمعیت غیرنظامی از یک منطقه به منطقه دیگر را به شدت ممنوع می کند و نقض این ممنوعیت یک جنایت جنگی و نقض فاحش کنوانسیون ژنو است و هنگامی که به عنوان بخشی از یک حمله گسترده یا سیستماتیک علیه هر جمعیت غیرنظامی انجام شود، ممکن است به جنایت علیه بشریت تبدیل شود.

انتهای پیا

دیگر خبرها

  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد
  • صهیونیسم در کشتار مسلمانان فرقی بین نظامی و غیرنظامی قایل نیست
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی