Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@18:27:25 GMT

فرشته‌ی نجات شهرک‌های صنعتی لرستان کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۷۳۹۲

فرشته‌ی نجات شهرک‌های صنعتی لرستان کجاست؟

خرم آباد -ایرنا- پایگاه خبری یافته در مطلبی با عنوان فرشته‌ی نجات شهرک‌های صنعتی لرستان کجاست؟ نوشت:این روزها بخشی از فعالان صنعت و تولید لرستان شرایط مطلوبی ندارند.

در ادامه این مطلب آمده است: واحدهایی که در شهرک‌های صنعتی ایجاد شده می‌بایست چرخ صنعت و تولید را بچرخانند اما اغلب تعطیل و راکد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد قابل‌توجهی از آنان توسط بانک‌ها به جای تسهیلات و جرائم بانکی متعلقه، تملک شده و از فعالیت دور مانده‌اند.
اندک واحدهایی هم با ظرفیت حداقلی در حال فعالیت می‌باشند.
سؤال این‌جاست چه عواملی دست به دست هم داده که شرایط موجود رقم خورده است؟!
به همین منظور تحلیلی مختصر ارائه می‌گردد بلکه مورد توجه مسئولان قرار گرفته و تغییری در جهت بهبود فضای تولید و صنعت و نهایتاً کسب و کار به وجود آید.
با هدف حمایت از صنعت و تولید و یا مساعدت به بنگاه‌های تولیدی و صنعتی کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی، تسهیلات زیربنایی از قبیل «زمین، آب، برق، گاز، تلفن و ...» را مهیا و براساس طرح‌های توجیهی مقدار عرصه مورد نیاز به تولیدکننده یا صنعتگر را واگذار می‌کند.
گاه برای احداث ابنیه و یا تهیه ماشین‌آلات تسهیلاتی از بانک‌های مختلف گرفته و مجموعه‌های متعددی راه‌اندازی و شروع به کار می‌نمایند در حالی که اغلب، همان ابتدا و یا در مدت زمان کوتاهی از دور فعالیت خارج شده و با به وجود آمدن مشکلات مادی تعطیل می‌گردند.
سرمایه‌گذار با توجه به صرف سرمایه اولیه خود و تسهیلات دریافتی از بانک به دلیل ناتوانی جهت تأمین جبران هزینه‌های جاری و کسب درآمد، متحمل ضرر و زیان شده و از آن طرف جرائم تسهیلات که ناشی از عدم پرداخت اقساط می‌باشد به میزان قابل توجهی افزایش یافته و دیگر توانی برای صنعتگر باقی نمانده و نهایتاً بانک نسبت به انجام مزایده و یا تملک مجموعه تولیدی یا صنعتی اقدام می‌نماید.
بانک‌ها بر اساس ماهیت شغلی قادر به راه‌اندازی و مدیریت بنگاه نبوده و همین امر موجب مسکوت ماندن طرح می‌شود. صنعتگر و یا تولیدکننده هم مقروض و با کوله‌باری از دیون ادا نشده، ورشکست و درمانده می‌ماند!
راه‌کارها و پیشنهادات:
1- شرکت شهرک‌های صنعتی شرایط واگذاری اراضی و تسهیلات زیربنائی را مناسب‌تر و کاهش هزینه‌های جاری متقاضیان را در برنامه خود قرار دهد.
2- سازمان صنعت و معدن تجارت به عنوان متولی پذیرش طرح‌های توجیهی و صدور پروانه بهره‌برداری کنترل‌های بیش‌تری در زمینه:
الف) ظرفیت پذیرش بازار هدف در خصوص طرح مورد تقاضا (مورد نیاز یا اشباع بودن)
ب) دقت بیشتر در کنترل طرح‌های توجیهی و معیارها مبنی بر موفقیت در بهره‌برداری و اقتصادی بودن با رعایت استاندارد جهانی
ج) داشتن سرمایه اولیه مناسب که توان تولید‌کننده یا صنعتگر را تضمین می‌نماید. همه سرمایه تسهیلات‌، راه تولید و صنعت را هموار نمی‌کند.
3- تلاش جهت تخفیف یا معافیت کسورات قانونی بیمه و مالیات جهت تولیدکنندگان از سوی ادارات بیمه تأمین اجتماعی و امور اقتصادی و دارائی.
4- مساعدت بانکی در راستای کاهش نرخ سود تسهیلات و در صورت عدم موفقیت و سودآوری مطابق شرع اسلام سود تسهیلات اخذ نگردد.
5- تشویق و کمک بلاعوض مالی دولت جهت تولیدکنندگان که بر اساس معیارهای استاندارد کالا تولید نمایند و توان رقابت و وحضور در بازارهای بین‌المللی را داشته باشند.
6- از طریق اتاق‌های بازرگانی و کاردارهای تجاری سفارت‌خانه‌های مختلف شرایط صادرات محصولات فراهم شود.
7- ایجاد اتاق‌های فکر با حضور اساتید دانشگاه‌ها و صنعتگران مبنی بر ارائه راه‌کارهای کاهش هزینه تهیه مواد اولیه، کاهش هزینه حمل و نقل، کاهش هزینه‌های تولید تا حد رسیدن به رقابت با بازارهای جهانی. (شرکت‌های دانش‌بنیان شرایط پیوند دانش و تجربه را فراهم می‌نمایند.)
8- با توجه به پیشرفت علم و تکنیک‌های جدید امکان به‌روزرسانی و تهیه ماشین‌آلات تولید فراهم گردد.
منبع:پایگاه خبری یافته
7274/6060
خبرنگار:مریم نریمانی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران

آفتاب‌‌نیوز :

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: در ساعت ۱۳:۵۷ ظهر امروز یک مورد آتش‌سوزی در شهرک صنعتی شمس‌آباد در اتوبان قم به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که با توجه به اینکه این محدوده در خارج از حوزه استحفاظی آتش‌نشانی تهران قرار داشت، همکاران از وقوع این آتش‌سوزی اطمینان حاصل کردند و یک ایستگاه کمکی به همراه خودرو‌های پشتیبانی از جمله تانکر آب به محل اعزام شد.

وی با بیان اینکه عوامل آتش‌نشانی شهرک صنعتی شمس‌آباد، شهرک‌های صنعتی مجاور و آتش‌نشانی باقرشهر محل حضور داشتند، گفت: آتش‌نشانان تهرانی نیز در محل حاضرشده و مشاهده کردند که حریق در یک کارخانه بزرگ ۲۰۰۰ متری مسقف تولید مبلمان پلیمری بسیار قابل اشتعال رخ داده و شعله‌های آتش حدود ۷۰ درصد این فضا را دربرگرفته است و همین اندازه سقف‌ها تخریب و روی اجناس شعله‌ور ریخته بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بیان کرد: همچنین به گفته افراد حاضر در محل داخل این کارگاه مملو از ظروف رنگ و پارچه و تینر، مواد نفتی و ... مورد استفاده در تولید مبل در حجم زیاد وجود داشت که همین موضوع نیز سبب گسترش سریع آتش و دود غلیط برخاسته از آن شده بود.

ملکی گفت: در مجاورت این محل یک کارگاه تولید مواد پتروشیمی قرار داشت که احتمال سرایت شعله‌های آتش به آن وجود داشت؛ در همین راستا نیز آتش‌نشانان از چند جهت وارد عمل شدند تا هم شعله‌های آتش را مهار کنند و هم از سرایت آن به اماکن دیگر جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در حال حاضر از گسترش آتش جلوگیری شده است، گفت: هم‌اکنون آتش تا حد زیادی تحت کنترل است، اما آتش‌نشانان همچنان در حال اطفاء آن هستند و تا این مورد مورد مصدوم و تلافات جانی نداشته‌ایم، اما چون سقف‌ها تخریب شده ورود به مرحله لکه‌گیری قدری زمان‌بر است و با احتیاط کامل این کار را آتش‌نشانان انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی