Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@05:31:48 GMT

اگر "بد خواب " هستید بخوانید

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۷۷۰۴

اگر 'بد خواب ' هستید بخوانید

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، دکتر بهناز صدیقی متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه یکی از علت‌های مهم کیفیت خواب پایین و اختلال خواب، بیماری‌های روحی و روانی است که در صدر آن‌ها نیز بیماری های اضطرابی قرار دارد، افزود: بعضی از افراد ریتم خواب‌شان طوری است که ممکن است زودتر به خواب روند، کسانی که در ابتدای شب خوب خواب نمی‌روند، در بسیاری از موارد بیماری‌های اضطرابی دارند و برعکس افرادی که دچار بیماری‌های افسردگی هستند، اوایل صبح از خواب بیدار می‌شوند معمولا ساعت سه تا چهار صبح و دیگر خواب نمی‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به طور معمول از زمانی که فرد به رختخواب می‌رود تا زمانی که به خواب می‌رود باید ۱۰ دقیقه طول بکشد که این روند در بیمارانی که دچار اضطراب هستند یک تا دو ساعت است.

از طرف دیگر، کسانی که زمینه افسردگی دارند، خیلی وقت‌ها در اوایل صبح بیدار می‌شوند و دیگر خواب‌شان نمی‌برد، این بی‌خوابی با علائمی مانند سوزش سر همراه است.

صدیقی، بی‌خوابی‌ها را به سه دسته کوتاه مدت، دراز مدت و مزمن تقسیم بندی کرد و گفت: اگر بی‌خوابی بین سه هفته تا سه ماه باشد، کوتاه مدت تلقی می‌شود که در این شرایط از داروهای خواب‌آور به شکل موقت به طوری که ایجاد وابستگی نکند، می‌توان استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بیش از سه ماه بی‌خوابی، مزمن محسوب می‌شود، گفت: در بیشتر مواقع بیماری‌های دیگر باعث بی‌خوابی هستند مانند دردهای مفصلی، آرتروز، دردهای استخوانی، پای بی‌قرار، بیماری‌های داخلی، دیابت، تیروئید و یا حتی گاهی بیماری‌های تنفسی مانع خواب خوب می‌شوند.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب عنوان کرد: اینکه شخص بی‌خوابی مزمن داشته باشد حتما احتیاج به اقدامات تشخیصی دارد و کارهای تشخیصی نیز در کرمان قابل انجام است.

ضمن آنکه برای درمان بی‌خوابی افراد که دارای مشکلاتی چون بیماری نیستند، بهترین راه استفاده از تکنیک‌های شناختی رفتاری است.

این متخصص بیماری های مغز و اعصاب در دسترس بودن قرص‌های خواب را یکی از بدترین اتفاقات دنیای امروز عنوان کرد و گفت: استفاده از قرص های خواب آور باعث شده که بهداشت خواب به هم زده شود.

وی افزود: استفاده مکرر از داروهای خواب آور بویژه ترکیبات گروه "پام‌ها" جدا از اینکه وابستگی را در فرد ایجاد می‌کند، در دراز مدت بر روی حافظه فرد نیز تاثیر می‌گذارد.

صدیقی تاکید کرد: حتما باید علت بی‌خوابی و کم خوابی و اینکه آیا مزمن هست یا حاد و آیا همزمان بیماری جسمانی و یا روانی وجود دارد، با مراجعه به پزشک تشخیص داده شود.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان این موضوع که به طور متوسط یک فرد بزرگسال ۶.۵ تا هفت ساعت در شبانه روز نیاز به خواب دارد، عنوان کرد: بعضی از افراد به طور نرمال ساعت خواب کمتری دارند و فرد موثر در جامعه هستند و کمبود خواب هم ندارند. اما برخی از افراد پرخواب‌تر هستند و نیاز بدن آنها هشت ساعت خواب است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با ارسال ایمیلی خطاب به روسای دانشگاه‌های آمریکا گفت: جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل چمنی رییس دانشگاه محقق اردبیلی به روسای چند دانشگاه آمریکا ایمیل ارسال کرد.

متن ایمیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به شرح زیر است:

از آزار و اذیت دانشجویان و دانشکده‌های عدالت خواه جلوگیری کنید

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

پروفسور گرامی کریستینا اچ پکسون، رئیس دانشگاه براون

پروفسور رودریگز،رئیس دانشگاه سیتی نیویورک (CUNY)

پروفسور دکتر کنت ای جسل، رئیس دانشگاه بین المللی فلوریدا،
پروفسور محترم دکتر ریچارد دی مک کالو، رئیس دانشگاه ایالتی فلوریدا،


گزارش‌های ناراحت کننده در مورد بازداشت چندین دانشجو و اعضای هیئت علمی مؤسسه شما توسط مجریان قانون، نگرانی قابل توجهی را برانگیخته است. دانشجویان و اساتید باید آزادی عمل داشته باشند تا آشکارا احساس انصاف و عدالت خود را به اشتراک بگذارند. رژیم سرنگون شده اسرائیل به عمد نسل کشی کرده و هزاران زن، کودک و مردم بی گناه را به قتل رسانده است. شرایط مخرب زندگی که بر فلسطینی‌ها تحمیل شده و آسیب‌های جسمی و روحی جدی که به بار آورده است، همگی فریاد اعتراض مردم با وجدان را برمی انگیزد. دانشجویان و جوامع علمی قادر به تحمل چنین خشونتی نیستند. به همین علت، هیچ فردی که برای آزادی ارزش قائل است نمی‌تواند در برابر آن مقاومت کند.

من درک نمیکنم که چگونه می‌توانید شاهد چنین اتفاقات ناراحت کننده‌ای باشید و ساکت بمانید.

جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید. بی انصافی است که دانشجویان را در اختیار نیرو‌های ظالم قانون قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟