Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از تلاش برای تبدیل کرمانشاه به پایلوت شهر گردشگری کشور خبر داد.

ایران آنلاین / جلیل بالایی با بیان اینکه امروزه به جای گردشگری شهری صحبت از "شهر گردشگری" است، گفت: در گذشته مدام بر این تاکید می‌شد که زیرساخت‌هایی برای گردشگری در شهر مهیا شده و زمان اوج سفر گردشگران اقداماتی برای زیباسازی شهرها صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما امروزه صحبت از "شهر گردشگری" است، به نحوی که تمام دستگاه‌ها و نهادهای هر شهر در بحث گردشگری ورود کرده و در برنامه‌های خود جمعیت گردشگران را هم لحاظ می‌کنند.

بالایی تصریح کرد: در شهر گردشگری تاکید بر این است که در تمام برنامه‌ریزی های حوزه‌های مختلف شهری، در کنار جمعیت ساکن در شهر، جمعیت گردشگران نیز لحاظ شود. به عنوان مثال برای شهری مانند کرمانشاه که حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد با در نظر گرفتن میزان گردشگر که همواره 16.6 درصد جمعیت ساکن هر شهر در نظر گرفته می‌شود، برای یک میلیون و 160 هزار نفر برنامه‌ریزی در تمام حوزه‌های شهری انجام گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: در شهر گردشگری، مدیران، شهردار، شورای شهر و فرماندار شهرستان تمام تلاششان را برای فراهم آوردن امکانات از جمله احداث فضای اسکان و پارکینگ و سایر مسائل برای جمعیت شهر و جمعیت گردشگری آن انجام می‌دهند.

بالایی از تلاش برای تبدیل شدن کرمانشاه به پایلوت شهر گردشگری کشور خبر داد و اظهار کرد: در سفر پیش روی رییس سازمان میراث فرهنگی این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم کرمانشاه را به عنوان پایلوت شهر گردشگری معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه چندین فرصت برای تبدیل شدن به پایلوت شهر گردشگری ایران دارد، گفت: اجرای هریک از طرح‌های بزرگ پارک سراب قنبر، تکمیل ساماندهی قره‌سو، ساماندهی مجموعه تاقبستان و شهربازی "فانفار" و یا پیاده‌راه کردن خیابان مدرس تا چهارراه اجاق می‌تواند کرمانشاه را تبدیل به پایلوت شهر گردشگری کشور کند.

بالایی تصریح کرد: اجرای هر یک از این پروژه‌ها کار بزرگی است و از عهده یک دستگاه به تنهایی بر نمی‌آید و همه باید در کنار هم همت کرده و این پروژه‌ها را عملی کنیم تا بتوان گام موثری در حوزه گردشگری استان برداشت./  ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند