Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@06:29:00 GMT

نامه‌ی سرگشاده‌ به استاندار کردستان

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۱۵۱۰

حسین احمدی نیاز؛
 جناب آقای مرادنیا
استاندار محترم کردستان
احتراما وفق اصول سوم، هشتم، نوزدهم، یکصد و سیزدهم، یکصد و بیست و یکم و یکصد و بیست هفتم قانون اساسی، ضمن تبریک انتصاب حضرتعالی توسط ریس جمهور محترم و انتخاب شما توسط هیات دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان استاندار، عالی‌ترین مقام اجرایی و نماینده‌ی عالی دولت در استان، در قامت یک حقوقدان با استناد به اصول فوق الذکر به استحضار میرساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استان کردستان از نعمت‌ها و پتانسیل‌های طبیعی و خدادادی ارزشمندی برخوردار است که می‌تواند منشاء توسعه‌ی این منطقه از کشور باشد و به عنوان نگین زرین کشور در ابعاد مختلف همزیستی مسالمت آمیز، اتحاد و همدلی، توسعه و پایداری، انسجام و آبادانی، شادابی و شاد زیستن، پشتکار و تلاش و. تلقی شود.  اگرچه وجود سرمایه‌های انسانی، شایستگان و نخبگان استان عامل دیگری در توسعه‌ی این استان خواهد بود، اما شوربختانه علیرغم تمامی این منابع ارزشمند، شاهد فقر و توسعه نیافتگی، بیکاری و نابرابری در این استان هستیم.  در حال حاضر استان از معضلات و مشکلات عدیده‌ای رنج می‌برد که می‌توان به، نبود عزم جدی در سرمایه گذاری و توسعه‌ی استان، بیکاری فراینده، نبود واحدهای صنعتی فعال، فقدان سرمایه گذاری خارجی، وجود تبعیضات، تخریب و مهاجرت نخبگان و شایستگان از استان، وجود بروکراسی دست و پاگیر، نبود مشوق‌های خاص، فقدان معافیت‌های مالیاتی اشاره کرد.  از دیگر سو استان کردستان علی‌رغم داشتن توانمندی‌های عظیم فرهنگی، هنری و علمی، وجود مردمانی شاداب و مسرور، طبیعتی بکر و سرحال، بنابه دلایل عدیده‌ای که بیشتر منبعث از بیکاری، فقر و نابرابری اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است، شاهد افزایش ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی است به نحوی که آمار بیکاری، مهاجرت و خودکشی زنان، طبق اعلام فعالان مدنی، در شش ماهه نخست سال از مرز ٢١ نفر گذشته و میزان اعتیاد جوانان رو به افزایش بوده، آمار طلاق در استان روند دهشتناکی پیدا کرده، نرخ جرایم نیز قابل تعریف نیست، از دیگر سو جاده‌های استان کردستان به قتلگاه شهروندان بی گناه تبدیل شده به نحوی که به مانعی در روند توسعه‌ی استان تبدیل شده است.
تمامی این‌ها صرفا بخشی از رنج‌های این استان را تشکیل می‌دهند که موجب پدیداری مصایبی شده است ازجمله کوچ و مهاجرت نخبگان و شایستگان استان به خارج یا بیرون از استان، فرار سرمایه‌های مادی و معنوی، نبود عزم جدی در برقراری سرمایه گذاری در استان که خود اینجانب در موضوعی که وکالت آن را عهده دار بودم شاهد این مسله بوده که چگونه سرمایه‌گذاری در استان شکل نمی‌گیرد، ضعف بردباری مدیران و مسولان استان در خدمت رسانی به مردم، مردمی که بزرگوارانه در انتخابات مشارکت فعالانه داشته و به دولت تدبیر رای دادند، اما این چنین مورد بی مهری عده‌ای از مدیران قرار می‌گیرند و دسترسی به آنان سخت و ناگوار است مدیرانی که خود را جنس مردم نمی‌دانند که این نوع نگاه تاسف بار خواهد بود.
از دیگر سو، در حال حاضر استان کردستان از وجود مین‌های زمینی زیادی رنج می‌برد به نحوی که هر سال تعدادی از شهروندان این استان بر اثر برخورد با مین‌های زمینی یا کشته و یا دچار مصدومیت‌های غیر قابل جبرانی می‌شوند و متاسفانه قربانیان مین‌های زمینی دچار ستم‌های فراوان شده و کمیسیون‌های ماده ٢ مستقر در فرمانداری‌های استان حقوق آنان را بعضا پایمال و بروکراسی اداری و نبود رسیدگی عادلانه در این کمیسیون‌ها موجبات تضییع حقوق آنان شده است، و اقدامی خاص برای احقاق حقوق آنان صورت نمی‌گیرد و علیرغم اینکه مین‌های زمینی یک مقوله‌ی بشردوستانه است، اما نگاهی غیر بشردوستانه نسبت به آن وجود دارد.  از دیگر سو داستان تلخ کولبران، یکی از مصایب دردناک این استان به شمار می‌رود که هر روز مورد ستم و ظلم قرار می‌گیرند و برنامه‌ای معین برای پایان دادن به کشتار و مصدومیت آنان وجود ندارد از دیگر سو مدتهای مدیدی است که مردمان این استان چشم براه تصویب مناطق آزاد تجاری مریوان و بانه هستند که بلاشک می‌تواند موثر در روند جهشی توسعه‌ی این استان و حل معضل کولبری باشد و عاملی برای روشن شدن موتور کارخانه‌های تعطیل شده‌ی استان و بازگشت متخصصان بومی به منطقه باشد.  در پایان امیدوارم حضرتعالی با عنایت به اینکه از شهروندان همین استان هستید، گام‌های عملی برای برطرف نمودن تبعیضات و نابرابری موجود و برگزیدن گام اساسی برای توسعه‌ی استان بر مبنای توریسم، صنایع تبدیلی و کشاورزی با ایجاد مناطق آزاد تجاری در شهرهای مرزی، رفع ستم وارده بر کولبران و قربانیان مین و مصدومان جنگ، بهره بردن از توان شایستگان کرد مقیم تهران و خارج از کشور در توسعه‌ی این منطقه و تلاش برای جذب سرمایه‌های آنان در استان، توسعه‌ی راه‌ها و فرودگاه‌ها و فراهم نمودن بسترهای لازم برای رقابت مثبت در رشد و آبادانی استان کردستان اتخاذ نمایید بلاشک تلاش‌های شما در تاریخ ماندگار و برای شما درود خواهند فرستاد.
با احترام مجدد
حسین احمدی نیاز

حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)