Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:12:09 GMT

رونق بازار قزل‌آلا و شترمرغ ایرانی در اروپا

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۳۴۱۲

کمیسیونر اتحادیه اروپا از توسعه و رونق بازار قزل‌آلا، پسته، زعفران و شترمرغ ایرانی در اروپا خبر داد و گفت: موانع غیرتعرفه‌ای و مالی و تجاری بین ایران و اتحادیه اروپا به زودی حل می‌شود و حتی در صورت خروج کشورهایی مانند آمریکا از برجام نمی‌خواهیم روابط‌مان با ایران را قطع کنیم.

به گزارش ایسنا، فیل هوگان در نشست خبری پس از دیدار با وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه برنامه شما برای توسعه روابط با ایران چیست و چگونه می‌خواهید آن را پایدار و بلندمدت تعریف کنید، گفت: از زمان امضای برجام پیشرفت بسیار مناسبی در روابط بین ایران و اروپا به وجود آمده است و توانسته‌ایم ۹۴ درصد از حجم مبادلات تجاری را افزایش دهیم که البته با توافقات به دست آمده باید بیش از این رشد پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان مثال با وزیر جهاد کشاورزی ایران برنامه ریزی کرده‌ایم تا صادرات محصولات کشاورزی مانند شترمرغ، قزل‌آلا، پسته، زعفران و غیره را از ایران به اتحادیه اروپا توسعه دهیم و بتوانیم بازار این محصولات را توسعه و رونق ببخشیم.

کمیسیونر اتحادیه اروپا ادامه داد: چارچوب‌های مختلفی برای رفع موانع تجارت با ایران تعریف کرده‌ایم، اما تجربه بالای اروپا و اتحادیه اروپا در برقراری سیاست مشترک برای تجارت محصولات کشاورزی نشان دهنده عمق روابط تجاری اعضای اتحادیه اروپا است که البته در سال ۱۳۹۶ به دلیل بروز بیماری‌های متعدد سیستم تجارت مشترک بین این کشورها به روز شد.

هوگان همچنین در خصوص چگونگی رفع موانع تجاری و اتحادیه اروپا، اظهار کرد: برای رفع موانع غیرتعرفه‌ای نیز تفاهماتی امروز بین مسوولان بخش خصوصی و دولتی، اتحادیه اروپا و ایران شکل گرفت و درباره زعفران و محصولاتی که در برخی کشورهای اروپایی مانند اسپانیا به نام خودشان بسته‌بندی می شود باید گفت سیستمی در اتحادیه اروپا به نام نماد جغرافیایی وجود دارد که مشخص می‌کند یک محصول مانند زعفران به هر کشوری صادر می‌شود، تولید ایران است و به هر برندی که بسته‌بندی شود، با نام محصول ایرانی شناخته می‌شود.

وی تاکید کرد: به همه شما اطمینان می‌دهم که به زودی موانع تجاری، مالی، بانکی وغیرتعرفه‌ای بین ایران و اتحادیه اروپا حل می‌شود و مکانیسم‌های آن در حال تعریف است و با قاطعیت اعلام می‌کنم که اتحادیه اروپا از پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی حمایت می‌کند.

کمیسیونر اتحادیه اروپا با بیان این که انتظاراتی نیز از ایران مانند تقویت صادرات روغن زیتون، لبنیات، گوشت قرمز وغیره داریم که با وزیر جهاد کشاورزی در میان گذاشته‌ایم، تصریح کرد: امروز روز تاریخی برای ایران و اتحادیه اروپا به شمار می‌رود، چرا که اولین سفر یک کمیسیونر از این اتحادیه آغاز تجارت بین دو طرف باشد، اما مجددا تاکید می‌کنم که اروپا به اجرای برجام متعهد خواهد ماند چرا که این توافق بین‌المللی پس از ۱۲ سال مذاکره حاصل شده و موگرینی نیز هفته گذشته به همین سبب به کنگره آمریکا رفت و به آنها گوشزد کرد که اتحادیه اروپا می‌خواهد برجام باقی بماند.

هوگان تصریح کرد: در خصوص رفع موانع بانکی باید گفت که همه تلاشمان را تاکنون انجام داده‌ایم، اما با وجود این‌که برخی بانک‌های کوچک و متوسط روابط بانکی خود را با ایران از سرگرفته‌اند هنوز بانک‌های بزرگ این کار را انجام ندادند که البته هر دو طرف باید نسبت به اجرای استانداردها و ملزومات آن همت کنند، اما مسلما دو سال زمان کافی برای حل این مشکل نیست، چرا که به عنوان مثال بحران مالی که در اروپا حادث شد حل آن هفت سال به طول انجامید.

وی با بیان این که انعقاد قرارداد بین ایران و فرانسه در جلسه امروز نشانه توسعه همکاری‌های دوجانبه و اولین گام توسعه روابط دو جانبه ایران و اتحادیه اروپاست، اعلام کرد: حتی اگر کسی بخواهد از برجام خارج شود اتحادیه اروپا معتقد است که باید برجام ادامه داشته باشد و روی آن پافشاری خواهد کرد. هم اکنون اصول مشترکی درباره همکاری‌های متعدد در حوزه‌های فنی، اجرایی، بازرگانی و غیره در بخش کشاورزی بین ایران و اتحادیه اروپا تعریف شده است.

کمیسیونر اتحادیه اروپا تاکید کرد: درباره دونالد ترامپ نمی‌خواهم صحبت کنم چرا که دائما نظرش تغییر می‌کند که می‌توان به تغییر نظر او درباره چین در بازه زمانی نه چندان کوتاه اشاره کرد و امیدواریم نظر رییس جمهور آمریکا درباره ایران تغییر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • یک آزمایش جالب زیر آب : شکستن تخم شترمرغ کف دریا (فیلم)
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است