Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسماعیل نجار مدیر سازمان مدیریت بحران کشور در افتتاحیه سومین جشنواره علم برای همه که امروز در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد با اشاره به اینکه سرعت علم به صورت مثبت و منفی افزایش می‌یابد، اظهار کرد: همانطور که از علم برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود به همان میزان برای بیمار کردن افراد هم از علم استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر سازمان مدیریت بحران کشور خاطر نشان کرد: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا اجازه ندهیم هیچ ظالمی‌ از علم سو‌ءاستفاده کند و علم را برای آسایش جامعه بشریت به کار بگیریم.

وی با اشاره به بحران‌هایی که در کشور وجود دارد، گفت: زلزله، نشست زمین و ریز‌گرد‌ها همگی بحران‌هایی هستند که کشور با آنها دست و پنجه نرم می‌کند. اما به نظر من مشکل گرد و‌ غبار و آلودگی هوا ابر بحران است که سبب مختل شدن زندگی اجتماعی و اقتصاد کشور می‌شود و هزینه زیادی را برای دولت به بار می‌آورد.

مقابله با حوادث در گرو به کار گیری خرد و اندیشه

نجار تصریح کرد: جلوی هیچ حادثه طبیعی را نمی‌توان گرفت، اما با به کار گیری خرد و اندیشه می‌توان خود را در برابر آن مقاوم کرد. اگر سطح آگاهی مردم افزایش یابد می‌توان با خرد و اندیشه جمعی کار‌های بسیار خوبی را انجام داد.

مدیر سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص توجه به اندیشه جمعی و فرهنگ سازی مناسب گفت: باید برای مدیریت بحران و مقابله با بحران‌های موجود یک فرهنگ مناسبی را ایجاد کرد و در همین راستا جشنواره فیلم کوتاه امید با هدف ارتقاء فرهنگ مدیریت بحران در بین مردم امسال همزمان با سالگرد زلزله بم در شهر یزد برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: موضوعات شهر پیچیده نیست، بلکه تنها به دقت و توجه احتیاج دارد. یک بی‌فکری سبب بروز بحران‌های جبران ناپذیری می‌شود که اگر بتوانیم از علمی که تولید می‌کنیم بهره کافی را ببریم ، معضلات موجود هم از بین خواهند رفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور