Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی اعلام کرد: 120 هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی و منابع بانکی برای رونق تولید بخش روستایی و مرزی کشور اختصاص یافته است.

جمشید انصاری روز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان غربی افزود: 45 درصد از این میزان به بخش کشاورزی و منابع طبیعی، 15 درصد به بخش خدمات و آی تی، 10 درصد به بخش گردشگری، 10 درصد به بخش معدن و پنج درصد به هریک از بخش های صنایع دستی و فرش دستباف در مناطق روستایی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی ادامه داد: 10 درصد از این میزان نیز به سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص داده شده که در اختیار واحدهای مستقر در نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر قرار می گیرد.

وی گفت: این مبلغ با ابتکار دولت، موافقت مقام معظم رهبری درخصوص تبدیل منابع اختصاصی از صندوق توسعه ملی از منابع ارزی به ریالی و تصویب مجلس به بخش روستایی و مرزی اختصاص داده شده است و می تواند در کاهش مشکلات تولید روستایی و کاهش بار ستاد رفع موانع تولید نیز بسیار کارساز باشد.

انصاری تاکید کرد: طبق تکلیف برنامه ششم توسعه، سالانه باید بین 950 هزار تا یک میلیون شغل در کشور و حدود 40 هزار شعل در استان ایجاد شود که این امر بدون همکاری بانک ها قابل اجرا نیست.

وی با تاکید بر اینکه سهم آذربایجان غربی از اعتبار اطلاعی چهار درصد است که چهار هزار و 800 میلیارد ریال را شامل می شود، اظهار کرد: این میزان اعتبار در بخش روستایی،عشایری و مرزی این استان هزینه می شود که بیش از کل منابع توزیعی در قالب رفع موانع تولید در سال گذشته در این استان است.

معاون رئیس جمهوری در بخش دیگری با اشاره به فعالیت مناسب بانک های آذربایجان غربی در اختصاص منابع به رفع موانع تولید در سال گذشته و امسال بیان کرد: بانک هایی که جرات کرده و بیش از منابع خود در این خصوص مصارف داشته اند باید به جای بازخواست، تشویق شوند و من این امر را در تهران پیگیری می کنم.

جانشین ستاد اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی، اختصاص یکهزار میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی برای سرمایه در گردش واحدهای صادراتی آذربایجان غربی به ویژه در بخش کشاورزی را یادآوری کرد و گفت: می توان این امر را امسال نیز تداوم بخشید و میزان تسهیلات بازگشت داده شده به بانک ها را در همین مسیر هزینه کرد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مشکلات امروز استان و کشور حاصل هزینه کرد بی برنامه درآمدهای قابل توجه کشور در دولت های نهم و دهم است، افزود: امروز باید با برنامه ریزی مناسب، اعتبارها و درآمدهای محدود را به بهره وری قابل قبول برسانیم که در این خصوص کمک همه بخش ها نیاز است.

محمدمهدی شهریاری اضافه کرد: صندوق توسعه ملی آمادگی خود را برای اختصاص منابع نامحدود برای استان اعلام کرده است ولی باید طرح ها توجیه پذیر باشند.

در این جلسه در خصوص اقدامات ستاد رفع موانع تولید و همچنین عملکرد بانک ها در راستای رونق تولید در استان گزارش ارائه شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: هیئت ویژه مرکب از چند دستگاه اجرایی ظرف مدت یک هفته آینده با هدف نظارت بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا آذربایجان‌غربی، رسول عطایی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای تأمین مسکن آذربایجان‌غربی با اشاره به تشکیل هیأت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن اظهار کرد: نمایندگان استانداری، راه و شهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیأت ویژه حضور خواهند داشت.

وی افزود: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیأت ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آن ده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطایی ادامه داد: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

عطایی عنوان کرد: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

کد خبر 748499

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار