Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سفر آسیایی خود به سر می‌برد، به نظر نمی رسد کره شمالی در آینده نزدیک، برنامه ای برای آزمایش موشکی داشته باشد. مقامات نگرانند همه این شرایط تغییر کند و کیم جونگ اون آزمایش های تسلیحاتی‌اش را از سر بگیرد.

یکی از بزرگترین نگرانی های ارتش آمریکا این است که کره شمالی به تهدیدش برای اجرای آزمایش هسته ای در فضا عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات به این نکته اشاره می کنند که سابقه دارد کره شمالی به تهدیداتش در زمینه آزمایش های تسلیحاتی عمل کند.

در حال حاضر دستگاه اطلاعاتی آمریکا معتقد است سایت آزمایش هسته ای زیرزمینی کره شمالی در پونگی-ری در نتیجه فعالیت های لرزشی زیرزمینی آسیب دیده است و بخش های خاصی از آن دیگر قابل استفاده نیست. مقامات می گویند، اگر این کشور تصمیم بگیرد فعالیت های هسته ای خود را در روی زمین انجام دهد، چشم انداز آزمایشی شبیه به حمله بالقوه افزایش خواهد یافت، به ویژه اگر کیم این آزمایش را با استفاده از موشک با یک کلاهک انجام دهد.

از ماه فوریه، کره شمالی در پانزده آزمایش، بیست و دو موشک بدون استفاده از کلاهک فعال شلیک کرده است. مقامات آمریکایی می گویند کره شمالی توسعه موشک ها، سوخت راکت و موتورها و نیز سامانه های هدف گیری و هدایت خود را ادامه می دهد.

همچنین آمریکا معتقد است کره شمالی تا سال 2018 قادر خواهد بود یک کلاهک کوچک شده را بر روی موشک های خود سوار کند.

این که کره شمالی از سپتامبر تا کنون آزمایشی انجام نداده است، عجیب است. برخی مقامات آمریکایی می گویند، احتملا چین به پیونگ یانگ فشار آورده است. با توجه به نزدیک بودن فصل زمستان و گزارش ها از کمبود سوخت در کره شمالی، یک تئوری این است که کیم نمی خواهد چین را با اقدامی تحریک آمیز -به ویژه در جریان سفر ترامپ به منطقه- خشمگین کند.

همچنین برخی مقامات می گویند، احتمالا کیم به هدف اصلی خود دست یافته است. وی با موفقیت همه اجزای یک موشک بالستیک دوربرد را آزمایش کرده و آزمایش های زیرزمینی هسته ای خود را نیز به شکل موفقیت آمیز انجام داده است.

در پی تشدید تنش ها با کره شمالی، موضوع دادن اختیارات ویژه به رئیس جمهور آمریکا برای شلیک سلاح هسته ای در کنگره مورد توجه قرار گرفته است. در چهاردهم نوامبر کمیته روابط خارجی سنا که تحت کنترل جمهوری خواهان است پس از چهل سال، جلسه ای درباره این موضوع تشکیل داد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود

رییس آژانس مرکزی اطلاعات(سیا) آمریکا در گفت‌وگویی به تکرار ادعاهایی درباره روابط دفاعی ایران و روسیه پرداخته و درباره سطح فعالیت‌های هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

به گزارش ایسنا، "ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.


پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد که برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه ،کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.
روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.
ایران این ادعا را رد کرده و گفته است که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.
مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.


با این حال، برنز مدعی است که ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.


رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست.


برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.


او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران "تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد."
برنز با ادعای این که ایران پیشتر، در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را ازسرگرفته باشد.


ادعای برنز درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند تولید و بکارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه دفاعی ایران ندارد و برنامه هسته‌ای ایران تنها ماهیتی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • درگذشت مقام عالیرتبه در کره شمالی + عکس و جزئیات | او به هر ۳رهبر خدمت کرده بود | تمجید کیم جونگ اون از وی
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود