Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامغان- رئیس موسسه آموزش عالی و مهارتی وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه گردشگری زراعی و اکوتوریسم دو اولویت ارتقای اقتصادی روستاها باشد، گفت: رونق اقتصاد روستا به مهاجرت معکوس کمک می کند.

به گزارش امتداد نیوز، جلال الدین بصام عصر شنبه در آیین افتتاحیه دوره آموزش بین المللی توسعه شبکه ها و خوشه های توریسم روستایی به میزبانی تالار همایش های مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبیعی رسول اکرم (ص) دامغان، با اشاره به اهمیت توریسم روستایی و جایگاه گردشگری روستایی و توریسم زراعی، تاکید کرد: گردشگری روستایی در دنیای امروز یکی از بخشهای مهم فعالیت های اقتصادی است که باید بیش از گذشته این امر مهم مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد کشاورزی به دلیل اینکه توریسم روستایی را یکی از فعالیت های مهم اقتصادی می داند، برنامه های خوبی را در دست تدوین دارد که امیدواریم با مشارکت مردمی بتوانیم به اقتصاد روستایی و در نهایت مهاجرت معکوس به روستاها، کمک کنیم.

راهکارتوسعه مناطق روستایی توجه به اکو توریسم و توریسم زراعی است

رئیس موسسه آموزش عالی و مهارتی وزارت جهاد کشاورزی گفت: توریسم روستایی، از دیدگاه های مختلف این موضوع مورد توجه قرار دارد و از آن به عنوان بخشی از بازار گردشگری یاد شده که از نظر کارشناسان سیاستی برای توسعه روستایی قلمداد می شود.

بصام بیان کرد: یکی از راهکارهای اساسی برای توسعه مناطق روستایی توجه به اکو توریسم و توریسم زراعی است تا محیط های روستایی را از انزوا و مهجوریت خارج و توسعه متوازن را به وجود آورد از سوی دیگر باید گفت اگر گردشگری روستایی به نحوی مناسب برنامه ریزی و مدیریت شود می تواند خالق یا محرک یک فرآیند توسعه در نواحی روستایی و نیز پایداری جوامع محلی در تمامی زیر شاخه ها ی اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی و همچنین صنعت گردشگری باشد.

وی با طرح این سوال که گردشگری روستایی چه نقش و اثری در توسعه مناطق روستایی دارد؟ افزود: گردشگری در رشد و توسعه اقتصاد ی کشورها از یک نقش و جایگاه مهم برخوردار است چرا که یکی از راهبردهای اغلب کشورهای جهان امروز، این پدیده محسوب می شود و حتی برخی از این کشورها مجری این طرح نیز بوده اند که برای آنها نتایج مثبتی را به همراه داشته است.

توریسم روستایی دارای اهمیت بسیاری است

رئیس موسسه آموزش عالی و مهارتی وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه توسعه و گسترش گردشگری در نواحی روستایی رخ می دهد که دارای پتانسیل های لازم برای گردشگری هستند، تاکید کرد: این مقوله نشان از اهمیت توریسم روستایی برای دست یابی به اشتغال، توسعه و در نهایت تبیین اقتصاد مقاومتی است.

بصام با بیان اینکه با راه اندازی توریسم روستایی زمینه اشتغال و کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها رخ خواهد داد، گفت: گردشگری روستایی در برگیرنده زمینه های مختلف فعالیت های گردشگری شامل سکونتگاه، رویداد ها، جشنواره ها، ورزش و تفریح های مختلف است که در محیط روستا اجرا خواهد شد و می تواند در نقاطی که اقتصادشان وابسته به زمین است، تحول آفرین باشد.

گفتنی است دوره آموزش بین المللی توسعه شبکه ها و خوشه های توریسم روستایی با هدف افزایش رقابت پذیری کسب و کارهای کوچک با همکاری و نظارت سازمان بهره وری آسیایی، سازمان ملی بهره وری ایران، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی وزارت جهاد کشاورزی و با مشارکت سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهرداری  و انجمن نجوم و ستاره شناسی استان سمنان  و با شرکت بیش از ۱۰۰ نفر از صاحب نظران و اساتید در حوزه گردشگری برگزار شد.

true برچسب ها : توسعه روستاها جلال الدین بصام گردشگری وزارت جهاد کشاورزی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۷۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: این شرکت به‌منظور جذب سرمایه در راستای اجرای کلان پروه‌های گردشگری شرکت در نمایشگاه دومین اجلاس روسای اتاق‌های بازرگانی اصفهان حضور یافت.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری نمایشگاه دومین اجلاس روسای اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا اظهار داشت: این شرکت با تعیین مشی و رویکرد تعاملی با الگوی برد برد بخش قابل توجهی از پروژه‌های خرد مقیاس تفریحی و گردشگری را با حضور ارزنده سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تعامل شایسته با سازمان‌های متولی حوزه گردشگری به سرانجام رسانده است.

وی افزود: با برگزاری دومین اجلاس روسای اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا و برگزاری نماشگاه تعاملاتی در حاشیه آن، شرکت توسعه سیاحتی سپاهان شهرداری اصفهان نسبت به حضور در این نمایشگاه و اعلام ظرفیت برای ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و راغب به فعالیت در حوزه گردشگری در ساخت کلان پروژه‌های گردشگری اقدام کرد.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: مطابق با دسته‌بندی‌های انجام شده در حوزه پیگیری و اجرای طرح‌های تفریحی و گردشگری پروژه‌های گردشگری موزه دوار اصفهان نما، خط دوم تله‌سیژ، فاز دوم شهر رویاها و احداث پارک برفی در رسته‌های کلان‌پروژه‌های این شرکت قرار دارد.

ساکت با اشاره به استقبال مدیران عرصه‌های اقتصادی از این غرفه، خاطرنشان کرد: با حضور شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در این مجموعه، مدیرانی همچون روسای اتاق بازرگانی شهرهای مختلف کشور و مهمانان خارجی این اجلاس در جریان کلان پروژه‌های این شرکت برای تعامل مناسب و اقدام ارزنده در حوزه تفریح و نشاط قرار گرفتند.

کد خبر 749577

دیگر خبرها

  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند