Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@18:09:24 GMT

مرزهای کرمانشاه فرصت خوبی برای توسعه استان است

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۰۰۲۲

مرزهای کرمانشاه فرصت خوبی برای توسعه استان است

هوشنگ بازوند عصر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در تازه آباد مرکز شهرستان ثلاث باباجانی افزود: طی این مدت بازدیدهای فراوانی از مرزهای مبادلاتی و بازارچه های استان داشته ایم و امروز نیز از بازارچه شیخ صله یک بازدید میدانی داشتیم.
او با اشاره به اینکه کارگروه ساماندهی بازارچه های استان فعال شده است، افزود: مسائل و مشکلات این بازارچه ها و دغدغه ها و نگرانی مردم و صادرکنندگان را در این ارتباط در کارگروه مطرح و برطرف می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در جلسه شورای اداری شهرستان ثلاث باباجانی مسائل و مشکلات بخش های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: برای احداث زمین چمن فوتبال این شهرستان 6 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار با تخصیص 100 درصد اختصاص یافت.
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به اینکه در حوزه آب کشاورزی این شهرستان نیز یکسری مشکلات وجود دارد، گفت: رفع این مشکلات نیاز به پیگیری از طریق مرکز دارد و باید در سطح ملی تخصیص ها انجام شود.
بازوند به ساخت بیمارستان 32 تختخوابی تازه آباد نیز اشاره کرد و افزود: براساس برنامه زمان بندی این بیمارستان در هفته دولت سال آینده افتتاح می شود.
وی اظهار کرد که همچنین در حوزه های عمرانی شهرستان ثلاث باباجانی قرار شد که پروژه هایی که نیاز به تامین اعتبار دارند، اعتبار مورد نیاز آن تامین شود.
او تاکید کرد در حوزه راه نیز بعضی قسمت ها نیاز به مرمت جدی دارد که از محل اعتبارات ملی باید پیگیری کنیم.
استاندار کرمانشاه در سفر به ثلاث باباجانی از بازارچه مرزی شیخ صالح، پروژه خط انتقال آب از سد آزادی به دشت حر و بیمارستان 32 تختخوابی تازه آباد بازدید کرد و سپس در جلسه شورای اداری این شهرستان حضور یافت.
شهرستان ثلاث باباجانی با 38 هزار نفر جمعیت در 88 کیلومتری کرمانشاه واقع شده است.
3033/8066 خبرنگار: فرزاد نویدی ** انتشار دهنده: علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • هندبالیست‌هایی که تنها ۳۰ درصد قرارداد گرفته‌اند
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • ممنوعیت تردد از پل دسترسی به ۵ روستای ثلاث‌باباجانی
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت شهید فرزین بلیان
  • سیلاب در روستای قالیچه از توابع شهرستان ثلاث باباجانی