Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سقز، علی اکبر ورمقانی در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با بیان اینکه، ریشه کنی بیسوادی نیاز تلاش همگانی است، افزود: باید از تمام ظرفیت های برای شناسایی و معرفی بیسوادان در سطح شهرستان استفاده کرد.
وی اضافه کرد: دهیاران، بهورزان و امامان جماعت مساجد روستا از ظرفیت های انسانی مناسب برای شناسایی، معرفی و آموزش بیسوادان محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان سقز همچنین بر نقش مشارکت های مردم در اداره مدارس تاکید کرد.
محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه مدارس تخریبی زیادی در این دو شهرستان وجود دارد گفت: خیران بانه‌ای تقریبا در هر ماه یک مدرسه می‌سازند و انتظار می‌رود خیران سقزی هم در ساخت مدارس بیش از گذشته همت داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از فضا‌های آموزشی استان فرسوده هستند بر همکاری خیران در راستای بازسازی فضا‌های آموزشی و ساخت فرسوده تاکید کرد.
رشید قربانی افزود: برای پرداخت بخشی از هزینه های مدارس، 800 مغازه در مدارس استان کردستان در قالب 16 هزار متر مربع زمین ساخته می شود.
وی عنوان کرد: امسال از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان 40 میلیارد ریال برای تجهیز، تعمیر و سامان دهی استان کردستان اختصاص یافته است که این میزان در سال گذشته، 16 میلیارد ریال بود
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان سقز هم کمبود نیرو به ویژه نیرو‌های خدماتی را از مشکلات مدارس برشمرد.
رحمان سیدیان با اشاره به اهمیت ریشه کنی بیسوادی اظهار کرد:افرادی که یک نفر را با سواد کنند 670 هزار تومان به وی و به سوادآموز 140 هزار تومان پرداخت می شود.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در اداره مدارس عنوان کرد: بدون مشارکت های مردمی، آموزش و پرورش، توانایی پرداخت پول آب، برق، گاز مدارس را ندارد.
معاون نهضت سواد آموزی استان کردستان هم گفت: از جمعیت 14 هزار و 685 نفر افراد بیسواد در استان کردستان، 11 هزار و 108 نفر در بین سنین 15 تا 49 سال قرار دارند.
یوسفی اظهار کرد: در سقز 3 هزار و 32 نفر بیسواد وجود دارد که در بین سن های 15 تا 49 سال قرار دارند و این شهرستان بعد از سنندج، بیشترین آمار بیسوادی را در استان کردستان دارد
خالد علیپور، رئیس اداره آموزش و پروش منطقه زیویه شهرستان سقز هم بابیان اینکه 20 مدرسه این منطقه گازکشی شده است گفت: به دلیل وصل نشدن جریان گاز در این روستاها این مکان های آموزشی از نعمت گاز بی بهره هستند.

 

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس بهاباد نواخته شد
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج