Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس، محمود علیگو قائم مقام سازمان دانش‌آموزی در برنامه پرسشگر با بیان اینکه در امان نگهداشتن دانش‌آموزان از خطرات و آسیب‌های اجتماعی نیازمند آموزش مهارت به آنان است، اظهار داشت: 30 هزار مربی در سازمان دانش‌آموزی کشور امر آموزش به دانش‌آموزان را بر عهده دارند و هر گروه 45 نفره از دانش‌آموزان، یک مربی و یک خبرنگار دانش‌آموز عضو خبرگزاری پانا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 21 هزار خبرنگاردانش‌آموز خبرگزاری پانا در کشور فعال هستند که حوزه فعالیت آنها در سطح مدرسه است.

علیگو اضافه کرد: در هر گروه تشکیلاتی دانش‌آموزی، یک نفر امدادگر، یک نفر مسئول اعتقادی، یک نفر آموزش‌دهنده محیط زیست و یک نفر آموزش‌دهنده در حوزه مسائل اجتماعی وجود دارد و ما در سال گذشته 850 هزار عضو دانش‌آموز داشتیم و پیش‌بینی می‌کنیم امسال این رقم به یک میلیون نفر عضو برسد.

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی با اشاره به جلسه‌ای که هر سه ماه یکبار با حضور تشکل‌های دانش‌آموزی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل می‌شود، گفت: در جلسه آخر معاونت پرورشی و فرهنگی و معاونت تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش مشترکاً‌ ایده استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی برای تربیت دانش‌آموزان را مطرح کردند و بر این اساس بنا شد تربیت اجتماعی را سازمان دانش‌آموزی، تربیت سیاسی با بسیج دانش‌آموزی، تربیت اعتقادی با اتحادیه انجمن‌های اسلامی، بشردوستی و سلامت با سازمان جوانان هلال‌احمر و مسائل مشارکت مدیریتی و امور مدرسه با شوراهای دانش‌آموزی باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید در مطالبات از آموزش و پرورش تغییر جدی صورت بگیرد زیرا اولویت مطالبات اکنون حقوق معلمان و مسئله کنکور است اما اولویت آموزش و پرورش باید تربیت اجتماعی و اعتقادی درست دانش‌آموزان باشد که نقش صدا و سیما در تغییر این اولویت بسیار مهم است.

علیگو با بیان اینکه خانواده‌ها باید مطالبه تربیتی از مدرسه داشته باشند، گفت: رسانه در این تغییر اولویت نقش مهمی دارد اما چند برنامه شبیه به پرسشگر در صدا و سیما تولید شده است؟

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی تصریح کرد: سرانه همه تشکل‌های دانش‌آموزی بر روی هم به بیش از 1200 تومان به ازای هر دانش‌آموز نمی‌رسد و بودجه تربیتی تعیین شده برای آموزش و پرورش هم به ازای هر دانش‌آموز 1700 تومان است، البته مطلوب ما چندان به افزایش بودجه بر نمی‌گردد بلکه اولویت دادن به مسائل تربیتی اهمیت بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان ما از لحاظ هویت در معرض خطر هستند، ادامه داد: کار تشکیلاتی هویت‌ساز است و تمام تشکل‌های دانش‌آموزی به دانش‌آموز هویت مسئولیت‌ساز می‌دهند و باعث می‌شوند دانش‌آموزان به سمت آسیب‌های اجتماعی نروند.

علیگو با اشاره به پرداختن سند تحول بنیادین به مسئله تشکل‌های دانش‌آموزی بیان داشت: بر اساس یک پژوهش صورت گرفته اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی کمتر به سمت آسیب‌های اجتماعی می‌روند و از نظر درسی موفق‌تر هستند.

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی عنوان کرد: گاهی دانش‌آموزان یکدیگر را به سمت آسیب‌های اجتماعی تشویق می‌کنند و ما در حال پیاده‌سازی طرحی در سازمان دانش‌آموزی هستیم تا علاوه بر اینکه هر دانش‌آموز خود به طرف آسیب نمی‌رود یک نفر از دوستانش را که مبتلا به آسیبی شده است، از آسیب دور کند.

وی با بیان اینکه هنوز نمی‌دانیم دانش‌آموز باید به سمت فضای مجازی برود یا خیز،‌ افزود: در حوزه فضای مجازی فعالیت ما کم است چون ساماندهی وضعیت واقعی دانش‌آموزان را هنوز به صورت تمام و کمال انجام نداده‌ایم.
706

قائم مقام سازمان دانش‌آموزی محمود علیگو تشکل‌ دانش‌آموزان آموزش و پرورش کنکور

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل