Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@01:24:35 GMT

تصویب کمک ۷۰۰میلیون دلاری آمریکا به پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۰۹۴۶

در حالی که پس از تهدیدات ترامپ مبنی بر قطع کمک‌های مالی به پاکستان، سران اسلام آباد واکنش‌‌های تندی نشان داده و اعلام کرده بودند که ارزشی برای ارتباط با آمریکا قائل نیستند، کنگره آمریکا سخنان ترامپ را نقض کرد.

گزارش‌ها حاکی است کنگره با تصویب کمک ۷۰۰میلیون دلاری به پاکستان، آن را حمایت از فعالیت‌های اسلام آباد در خصوص مبارزه با تروریسم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزرات دفاع آمریکا اعلام کرده پس از عملیات‌های جدی ارتش پاکستان علیه گروه‌های تروریستی به خصوص شبکه حقانی، این کشور تصمیم گرفته کمک‌های مالی جدیدی را به اسلام آباد تحویل دهد.

قرار است نیمی از این اعتبار، به صورت فوری به اسلام آباد تحویل شده و نیمی دیگر پس از تایید جدیت مبارزه پاکستان با تروریست‌ها پرداخت شود.
وزارت دفاع آمریکا از پاکستان خواسته تا مبارزه علیه گروه‌های تروریستی به خصوص شبکه حقانی و لشکر طیبه را ادامه دهد.
به گزارش ایرنا پس از اینکه 'دونالد ترامپ ' رئیس جمهوری آمریکا در ۲۱ ماه اگوست (۳۰ مرداد) راهبرد جدید ضد پاکستانی آمریکا در قبال تحولات افغانستان و جنوب آسیا را اعلام کرد، روابط دو کشور به شدت به سردی گرائید.
دولت آمریکا ، اسلام آباد را به حمایت از تروریستم در افغانستان متهم می کند، ولی این اتهام از سوی مقامات پاکستان تکذیب شده است.
رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد در صورتی که اسلام آباد نگرانی های واشنگتن را برطرف نکند، تحریم های جدیدی علیه پاکستان اعمال می شود.

متیس وزیر دفاع آمریکا نیز در نشست کنگره این کشور با بیان اینکه یک شانس دیگر به پاکستان داده می شود، خاطرنشان کرد: اگر پاکستان در انجام اقدامات جدید با شکست روبرو شود، آمریکا علاوه بر تحریم ها حملات هواپیماهای بدون سرنشن در خاک پاکستان را بار دیگر گسترش خواهد داد.

منابع دیپلماتیک در واشنگتن بر این عقیده اند که هشدارهای آمریکا نمی تواند به عادی سازی روابط بین دو کشور کمک کند.
این منابع می گویند که پاکستان در واکنش به تهدیدهای آمریکا ممکن است، مجبور شود گزینه نزدیکی با چین و روسیه را در دستور کار خود قرار دهد.

از سوی دیگر پاکستان به دلیل عبور کامیون های لجستیکی آمریکا از خاک این کشور به افغانستان از اهمیت زیادی برخوردار است و هر گونه افزایش تنش بین دو کشور می تواند مشکلاتی را برای آمریکا در افغانستان در پی داشته باشد.
خواجه محمد آصف وزیر امورخارجه پاکستان با شرکت در برنامه سیاسی «تا فردا» اعلام کرد: نیازی به کمک مالی ناچیز آمریکا نداریم و در صورت افزایش فشارهای واشنگتن ایران، چین، روسیه و ترکیه در کنار پاکستان هستند.

وی افزود: همیشه در معامله با آمریکا ضرر کرده‌ایم اما این بار چنین اتفاقی نمی افتد.
خواجه آصف تأکید کرد: پاکستان در جنگ علیه تروریسم پیروز شد اما آمریکا در افغانستان شکست خورد و سعی دارد با استفاده از نام شبکه حقانی ناکامی خود را به اسلام‌آباد نسبت دهد.

وی افزود: به آمریکا پیشنهاد دادیم که با تبادل اطلاعات بین سرویس‌های امنیتی مواضع شبکه حقانی را مشخص کند تا علیه آنها وارد عمل شویم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • پیدا و پنهان پول پاشی آمریکا برای مثلث نیابتی
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • اسرائیل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود