Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@00:17:42 GMT

ساز مخالف آخوندي با روحاني

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۱۱۹۵

ساز مخالف آخوندي با روحاني

خبرگزاري آريا - درحالي چندي پيش رييس سازمان برنامه و بودجه برج‌سازي در بافت‌هاي فرسوده را يکي از سياست‌هاي ابلاغي رييس‌جمهوري به نهادهاي ذي‌ربط اعلام کرده بود که وزير راه و شهرسازي مي‌گويد:سياست ما اين است که ديگر ساختمان جديدي به بافت فرسوده اضافه نشود. به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري تسنيم، محمدباقر نوبخت اواخر ماه گذشته با اشاره به تاکيد رييس‌جمهوري براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده از ابلاغ برنامه جديد ساخت و ساز در اين بافت‌ها به نهادهاي ذي‌ربط از جمله وزارت راه و شهرسازي خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به برنامه‌ريزي‌هاي دولت براي احياي بافت‌هاي فرسوده شهري به تسنيم گفت:‌ رييس‌جمهوري به دلايل مختلف براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده اولويت‌ قائل شده‌اند.
وي تصريح کرد:‌ به اين ترتيب که بخش‌هايي از شهرها نيازمند مرمت است که بايد بتوانيم اين بافت‌هاي فرسوده را قطعه قطعه بازسازي کنيم.
وي افزود: شايد اين کار خيلي به پول دولتي نيازي نداشته باشد،‌ افرادي آمادگي سرمايه‌‌گذاري دارند تا در واحدهاي کوچک برج يا ساختمان‌هاي بلند مرتبه‌اي را بسازند.
معاون رييس‌جمهوري با بيان اين‌که پس از ساخت، نيمي از واحدها را سازنده و نيمي ديگر از واحدها را به ساکنان مي‌دهند، گفت:‌ با اين کار شهر نوسازي مي‌شود و آقاي رييس‌جمهوري روي اين مسئله تاکيد دارند. اين يک اولويت ابلاغي از سوي رييس‌جمهوري به نهادهاي ذي‌ربط از جمله وزارت راه و شهرسازي است.
اين در حالي است که ديروز وزير راه و شهرسازي ديروز در جمع انبوه‌سازان با اعلام اين‌که "طبق ارزيابي‌هاي انجام شده در سطح ملي به اين نتيجه رسيده‌ايم که مشکل عمده ما در بافت‌هاي فرسوده بحث کيفي است نه کمي، گفت: تاکنون نگاه دولت و انبوه‌سازان به اين موضوع -بافت فرسوده- در راستاي ساخت واحدهاي مسکوني جديد بوده و توجهي به واحدهاي موجود نشده است.
آخوندي با اشاره به اين‌که متاسفانه ارتقاي کيفيت زندگي و ساخت و ساز تا کنون در کشور مدنظر نبوده است، افزود: سياست ما در اين دوره آن است که ديگر ساختمان جديدي به بافت فرسوده اضافه نشود، در اين راستا فرآيند مدنظر انبوه‌ساز براي ما بسيار حائز اهميت است چرا که قطعا پس از ساخت واحدهاي جديد نمي‌توانيم مردم را مجبور به انتقال از يک خانه به خانه ديگر کنيم.
وي بيان کرد: چندين مدل براي ورود به بافت‌هاي فرسوده و حاشيه‌اي در کشور وجود دارد که تهيه يک قطعه زمين در بافت به عنوان ذخيره ساختمان يکي از آن‌ها به شمار مي‌رود، در اين مدل قطعه ذخيره با قطعه مجاور معاوضه شده و بدين طريق روند ساخت و ساز تداوم پيدا مي کند. در مدلي ديگر دولت پول خريد خانه را به انبوه‌ساز داده و سازنده پس از ساخت، واحدها را به مالکان واگذار و مازاد را مي‌فروشد که احساس امنيت در اين مدل تا حد زيادي ديده مي‌شود.
در همين زمينه بخوانيد؛
تحقق فقط 3 درصد برنامه نوسازي بافت فرسوده تهران طي 4 سال گذشته
روش دولت براي نوسازي بافت‌ فرسوده غلط است
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی