Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@15:39:23 GMT

وقوع مرگ های ناشی از عفونت تعویض مفصل هیپ

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۲۳۸۹

وقوع مرگ های ناشی از عفونت تعویض مفصل هیپ

دبیر انجمن جراحان ارتوپدی ایران، گفت: عفونت ناشی از تعویض مفصل هیپ یکی از مهم ترین علل شایع مرگ و میر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید محمدجواد مرتضوی در آستانه برگزاری بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی،  در ارتباط با موضوع هیپ، اظهار داشت: درگیری مفصل لگن یا هیپ به علل مختلفی همچون دررفتگی مادرزادی، تروما و تصادفات، آرتروز اولیه و عفونت مفصل هیپ ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در همه این موارد درمان،  تعویض مفصل هیپ است، افزود:  در بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی انواع روش های تعویض مفصل هیپ و روش‌های نوین مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

دبیر انجمن ارتوپدی با اشاره به اینکه عوارض تعویض مفصل شامل مواردی همچون عفونت، لخته شدن خون و آمبولی است،  ادامه داد: در بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی، پانل عوارض تعویض مفصل مطرح و مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.

مرتضوی تصریح کرد: بعد از ۴ سرطان مهم در دنیا یکی از مهمترین علل شایع مرگ و میر، عفونت ناشی از تعویض مفصل هیپ است لذا با توجه به اهمیت این مسئله در بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی به این موضوع پرداخته‌ایم.

وی اضافه کرد: تغییرات مفصل هیپ در افراد جوان  از دیگر موضوعاتی بوده که در بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و پانلی در همین راستا اختصاص داده ایم.

این جراح و فوق تخصص زانو و لگن  با بیان اینکه دررفتگی‌های نامحسوس از جمله علت تغییرات مفصل هیپ در افراد جوان می‌تواند باشد، گفت: این مشکل نیاز به درمان به موقع دارد تا از تخریب کامل مفصل هیپ جلوگیری شود لذا بر اساس اهمیت این مسئله در بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی نیز به این موضوع پرداخته‌ایم.

بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی ۲۹ آبان تا ۳ آذر ۹۶ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. از جمله کارگاه هایی که در حاشیه کنگره برگزار می شود می توان به ستون فقرات، تروما، دست، تومور، شانه، اطفال، هیپ، مچ پا، اخلاق پزشکی، جراحی زانو و همچنین برگزاری جلسه مجمع عمومی اشاره کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت