Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره امور قرآنی استان تهران با اشاره به اینکه تربیت حافظ قرآن بدون صرف بودجه ممکن نیست، گفت: باید هزینه کرد و بهترین مدل آن شیوه‌ای است که آقای قرائتی در نهضت سواد آموزی به کار گرفت.

مهدی نادی، رئیس اداره امور قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، درباره راهکارهای عملی پیش روی ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم گفت: حجت‌الاسلام قرائتی برای ریشه‌کنی بی سوادی در نهضت سوادآموزی مدلی را پیاده کرد که هر فرد با سوادی یک بی‌سواد را به نهضت معرفی کند، آموزش او را به عهده بگیرد و پس از باسواد شدن آن فرد، نهضت حق‌الزحمه معلم را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادی با اشاره به اینکه این مدل برای تربیت حافظان قرآن در طرح ملی حفظ نیز کارساز است، افزود: در حال حاضر تعداد زیادی حافظ قرآن کریم دارای مدارک تخصصی حفظ قرآن در کشور وجود دارند که می‌توان با چنین مدلی از آنها برای تربیت امثال خودشان استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بسیاری از طرح‌های تربیت حافظ قرآن کریم به دلیل وجود نگاه‌هایی که نمی‌خواهند در این راه بودجه صرف کنند عقیم مانده است، افزود: با این نوع نگاه نمی‌شود مشارکت اساتید حفظ قرآن را به طرح ملی حفظ قرآن کریم جلب کرد.

نادی ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم را نیازمند ساختار اجرایی به منظور پیاده کردن مدل مذکور دانست و گفت: این مدل هرساله در حد بودجه و وسع اداره قرآنی استان تهران پیاده می‌شود و اختصاص حدود 40 درصد بودجه آموزش قرآن استان به حق‌الزحمه اساتید موجب تداوم این کلاس‌ها شده است.

رئیس اداره امور قرآنی استان تهران با اشاره به اینکه حفظ قرآن از موضوعاتی است که همواره مورد اشاره و تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، گفت: همه معترفند که تربیت حافظ قرآن بر تربیت قاری ارجحیت دارد، اما اهتمامی که باید در خصوص آن وجود ندارد.

انتهای پیام/

R1397/P1397/S4,37/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

حوزه‌های برگزاری مرحله اول نوزدهمین دوره آزمون های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اعلام شد که بر اساس آن آزمون مربوطه در ۸۵ حوزه امتحانی در نظر گرفته شده در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، مرحله اول آزمون نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، روز جمعه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بر همین اساس دبیرخانه طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم آدرس حوزه‌های برگزاری آزمون را در این مرحله اعلام کرد که بر اساس آن این آزمون در ۸۵ حوزه در ۳۱ استان کشور برگزار خواهد شد.

داوطلبان حضور در این آزمون می‌توانند کارت ورود به جلسه را از طریق درگاه  https://bpms.telavat.ir دریافت کنند. برای ورود به صفحه مربوط به مشاهده و دریافت کارت باید شماره ملی داوطلب وارد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون کسب مدرک تخصصی ۱۵۴ حافظ قرآن در بوشهر
  • اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل