Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خاش گفت: این شهرداری وسعت گل‌کاری سطح شهر را ازلحاظ کیفی و کمی گسترش دهد چرا که کاشت گل‌های فصلی و متنوع در ارتقاء سطح سلامت روحی و افزایش نشاط شهروندان تاثیرگذار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالمجید تمندانی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با بیان اینکه مراحل کاشت گل همزمان با آغاز فصل پاییز در شهرستان خاش آغاز شده است، اظهار کرد: یکی از وظایف شهرداری‌ها زیباسازی و طراوت فضای شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرداری خاش مانند سال های اخیر، کاشت گل‌های متنوع پاییزی در دستور کاری شهرداری این شهر قرار داده است، گفت: کاشت گل‌های فصلی و متنوع در ارتقاء سطح سلامت روحی و افزایش نشاط شهروندان تاثیرگذار است.

تمندانی با بیان اینکه انواع گل های زینتی و مناسب با منطقه در معابر، میادین و بوستان های سطح شهر کاشته می‌شود، تصریح کرد: گل‌کاری‌ها در قالب فرش گل، کاشت قطعات به صورت تکه‌کاری، ترکیب با چمن، کاشت در فلاورباکس ها و گلدان‌های پرتابل و سایر روش‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود اغلب گل‌ها تا فصل زمستان ماندگار باشند، خاطرنشان کرد: گل های بنفشه، کلم زینتی، همیشه بهار و داوودی از بوته گل‌های است که در بوستان‌ها، لچکی‌ها و  بولوارهای سطح شهر کاشته می‌شود.

شهردار خاش همچنین از تشکیل ستاد بحران به دلیل اعلام اخطاریه بارندگی در این شهرستان خبر داد و گفت: باید شرایط را به گونه ای مدیریت کنیم تا مشکلات درمواقع بحرانی به حداقل کاهش یابد.

وی با بیان اینکه ستاد بحران شهرداری برای امداد رسانی به مردم در آمادگی کامل قرار دارد، تصریح کرد: تمام ماشین آلات سبک و سنگین را مجهز و آماده کرده ایم و پرسنل نیز در آماده باش کامل برای مقابله با خسارات احتمالی هستند.

تمندانی اذعان کرد: درشرایط پیش رو باید از این فرصت ها حداکثر استفاده را ببریم تا مردم کمترین آسیب را متحمل شوند و حضورنیروهای شهرداری در سطح شهر سبب دلگرمی مردم می شود مدیریت صحیح درهنگام حوادث بحرانی را از وظایف شهرداری بیان کرد.


وی اظهار کرد: اعضاء شورای اسلامی شهر به سهم خود همواره در صحنه هستند و با همدلی و همراهی با مدیران شهری و حمایت معنوی همواره جهت بهبود امورات گام بر می دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • صدور هشدارهای ویژه هواشناسی در هرمزگان