Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر > شورای شهر - همشهری آنلاین:
سخنگوی شورای شهر با اعلام مخالفت شورا با شیوه جاری در جمع‌آوری کودکان کار گفت، باید بین متکدیان و کودکان کار تفاوت قائل شد و موضوع این کودکان در کمیسیون اجتماعی در حال پی‌گیری است.

علی اعطا، سخنگوی شورای شهر تهران، در گفت‌و گو با ایلنا در مودر نتيجه پیگیری‌های شورای شهر در خصوص طرح جمع‌آوری کودکان کار و خیابان که از ابتدای اجرا با مخالفت و نقدهایی همراه بود، بیان داشت: اطلاعات تخصصی در رابطه با سرانجام اجرای این طرح در اختیار کمیسیون اجتماعی شورای شهر است، اما آنچه که بدیهی است؛ وظایف هرکدام از ارگان‌ها و سازمان‌ها در رابطه با کودکان کار است که مشخص شده هر دستگاهی دقیقا ً باید در این حوزه چه کاری انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای شهر تهران تاکید کرد: شهرداری نباید به این صورت درگیر جمع‌آوری کودکان کار می‌شد. بالاخره یک تفاوتی بین کودکان کار و متکدیان وجود دارد. شورا در این رابطه تذکراتی را داده است هم به عنوان تذکر و هم در نطق‌های پیش‌ از دستور این مسئله مطرح شده است. تعدادی از اعضا نیز به صورت سرزده بازدیدهایی داشته‌اند.

وی افزود: همچنین کمیسیون اجتماعی شورا پیگیر این موضوع است و قطعاً شورا در این زمینه حساسیت خود را ادامه می‌دهد. ما هم اعتقاد داریم که در این خصوص به درستی عمل نشده است.

اعطا تاکید کرد: وظایف شهرداری در این رابطه مشخص شده است و اقداماتی صورت گرفته است؛ البته شورای شهر به اقداماتی که در این خصوص انجام شده، نقدهایی دارد. حتماً پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: این موضوع به هیچ عنوان ساده نیست و با اقدام کوتاه‌مدت نیز حل نخواهد شد. این یک فرآیند است که باید تا حصول نتیجه مطلوب طی شود. باید از این زاویه به این مسئله نگاه کرد که شورا نگاه و موضع مشخصی در این خصوص دارد و بر مبنای همین رویکرد کمیسیون اجتماعی در حال پیگیری این موضوع است.

سخنگوی شورای شهر تهران در رابطه با وضعیت کودکان زباله‌گرد که به گفته بسیاری از فعالان حقوق کودک نیاز به بررسی‌های هرچه سریعتر و تصمیم‌گیری‌های اورژانسی دارد، گفت: در رابطه با وضعیت کودکان زباله‌گرد و پیمانکارانی که این کودکان را مورد سوءاستفاده قرار می‌دهند در حال جمع آوری اطلاعات هستیم.

وی افزود: باید از اطلاعات غیررسمی استفاده کنیم و در همین راستا از NGOها اطلاعاتی را جمع‌آوری می‌کنیم. البته می‌شد که به صورت رسمی وارد این قضیه شد، اما ترجیح این است که با افرادی از شهرداری و NGOها صحبت‌هایی شود تا کسب اطلاعات درستی صورت گیرد تا در نهایت مشخص شود که واقعاً چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

وی افزود: مسئله کودکان زباله‌گرد چندوجهی است و به راحتی با یک پروژه مشخص و سریع قابل حل نیست. این اطمینان را به شما می‌دهم که مسئله کودکان زباله‌گرد را با جدیت پیگیری می‌کنیم. باید مطالبه سنگین‌تری از طرف رسانه‌ها برای پیگیری مسئله کودکان زباله‌گرد صورت گیرد تا همه سازمان ها را در جهت رفع این مساله درکنار هم قرار دهد.

در همین زمینه: روایت کودکان کار از تعقیب و گریز با مأموران

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود

پرویز فروغی، دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده به ۴۹ هزار تومان و مرغ گرم به ۶۹ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، با توجه به مازاد تولید و زیان مرغداران، پشتیبانی امور دام برای جمع آوری مرغ مازاد باید اقدام کند و همواره بخشی از مازاد تولید باید صادر شود.

فروغی ادامه داد: بنابر جوجه ریزی صورت گرفته و نیاز کشور، ماهانه ۳۰ تا ۴۰ هزار تن مرغ از سطح بازار توسط پشتیبانی امور دام باید جمع آوری شود.

دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی مورد نیاز کشور است، افزود: بنابر آمار در فروردین ۱۳۷ تا ۱۳۸ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته و پیش بینی می شود که در اردیبهشت طبق سیاست وزارت جهاد در همین محدوده باشد. هر چند مصرف در ماه های فروردین و اردیبهشت کاهشی است.

او گفت: با ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته، ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تن مرغ گرم تولید می شود که بر این اساس کمبودی در عرضه نداریم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خسروپناه: تقلب در کنکور سراسری صفر است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • بارها گفته‌ام مخالف هرگونه رابطه ناسالم و پارتی‌بازی در همه ادارات هستیم
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد