Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فعالان بخش اقتصادی غیر دولتی بوشهر نبود پایانه صادرات مواد معدنی، بزرگراه و راه آهن برای اتصال استان بوشهر به شبکه بزرگراهی و ریلی کشور و استان های همجوار، عمق کم و لایروبی نشدن کانال دسترسی بندر بوشهر، پایش و رصد نشدن عملکرد دستگاه های اجرایی مرتبط با فعالان اقتصادی و فرار سرمایه گذاران از استان را از جمله مشکلات در زمینه توسعه و رشد اقتصادی در استان بوشهر بر شمردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: این استان دارای ظرفیت های بسیاری است که در صورت بهره برداری صحیح از آنها می تواند در زمره استان های برخوردار قرار گیرد.
محمد عبادی افزود: با توجه به وجود این ظرفیت ها انتظار نداریم در استان بوشهر چیزی به نام فقر و بیکاری وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: در این ارتباط نیاز است با برنامه ریزی و تعامل چاره اندیشی مناسبی برای حل مشکلات بخش خصوصی استان بوشهر صورت گیرد.
عبادی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون برگزاری نشست های شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استان بوشهر روند مناسبی را طی نمی کند که انتظار می رود برگزاری مستمر این نشست در استان از سر گرفته شود.
وی در ارتباط با کانال دسترسی بندر بوشهر گفت: این کانال از سال 86 لایروبی نشده و اکنون عمق آبخور آن از 11.5 به 8متر رسیده که مقرر شده با افزایش آن به 11.5 متر سابق امکان تردد کشتی های تا 35 هزار تن فراهم شود.
عبادی گفت: با توجه به اینکه اکنون تردد شناورهای زیر 50 هزار تن به نوعی از توجیه اقتصادی لازم برخوردار نیست، انتظار می رود با افزایش عمق این کانال به 16.5 متر زمینه تردد شناورهای فراتر از 50 هزار تن در بندر بوشهر فراهم شود.
وی افزود: صادر شدن صورت حساب صوری برای شناورها نیز برخی از مشکلات حوزه اقتصادی استان بوشهر است.
عبادی یادآور شد: صنایع استان بوشهر نیز حال و روز خوبی ندارند و به دلیل مالیات، بیمه و اقساط بانکی با مشکلات عدیده ای روبرو شده اند و معادن این استان نیز با توجه به رکود ساخت و سازهای عمرانی با ضرر و زیان روبرو شده اند.
وی ادامه داد: در بخش صادرات نیز به دلیل نبود پایانه صادرات پایانه موادمعدنی و بویژه تامین شناور مناسب صادرات موادمعدنی فعالان بخش معدنی در استان بوشهر با مشکل روبرو هستند.
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر یادآور شد: 2 مجتمع صنعتی مبارک و پلیمر نیز با سرمایه گذاری کلان در استان بوشهر نیازمند رونق مجدد هستند.
وی گفت: در این 2 مجتمع حداقل انتظاری که می رود این است که به میزان اشتغال خود پیش از سال 84 بازگردند.
عبادی بیان کرد: بخش خصوصی به عنوان بازوی دولت محسوب می شود که با تعامل مناسب این 2 بخش می توانیم به شرایط مطلوبی در سطح استان بوشهر دست پیدا کنیم.
وی در ارتباط با راه های دسترسی به استان بوشهر گفت: این استان اکنون به هیچکدام از استان های همجوار خود فارس و خوستان راه دسترسی مناسبی ندارد.
یک عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: استان بوشهر با ظرفیت فراوان سهم عمده از اعتبارات مورد نیاز کشور را به خود اختصاص داده است.
عبدالحسین مهربان ادامه داد: با توجه به جایگاه قابل توجه استان بوشهر در تامین منابع کشور نیاز است که توجه ویژه تری به آن معطوف شود.
وی یادآورشد: تامین معاش مردم استان بوشهر به شکل وصف ناپذیری با دریا و دریانوردی پیوند خورده که در این ارتباط باید در صدد توسعه بندر بوشهر برآییم.
مهربان بیان کرد: استان بوشهر در 2 مقطع جنگ تحمیلی و تحریم ها در بخش اقتصادی بخوبی امتحان خود را پس داده و با بضاعت کم خود بخوبی به کمک کشور شتافته است و با این رویه نداشتن نگاه ویژه ای برای حل مشکلات اقتصادی این استان پذیرفتنی نیست.
دیگر عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: استان بوشهر با وجود داشتن موقعیت استراتژیک اکنون راه دسترسی مناسبی به 2 استان همجوار خود یعنی فارس و خوزستان ندارد.
محمد رضا ایرانی افزود: انی استان در زمینه گردشگری نیز ظرفیت های مناسبی دارد ولی به دلیل نبود زیرساخت از این ظرفیت درآمدزا استفاده مطلوبی صورت نگرفته است.
وی در ارتباط با گمرک گفت: بکاری گیری سامانه جامع گمرکی باعث اعمال محدودیت های فروانی برای فعالان این حوزه شده که باید راهکار مناسبی برای حل آن پیش بینی شود.
دیگر عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: توسعه استان بوشهر منفک از استان فارس نیست و با توجه به این موقعیت نیازمند تعاملات فراوانی بین این 2 استان احساس می شود.
سید حسین معروف افزود: در این ارتباط طرح های بزرگراهی و راه آهن بوشهر- شیراز باید مورد توجه مسئولان دستگاه های ذیربط قرار گیرد.
این فعال اقتصادی بیان کرد: استان بوشهر در سال های گذشته فراز و فرودهای مختلفی را در سطح کلان مدیریتی خود تجربه کرده که این تغییر و تحول ها باعث ایجاد موانع فراوانی فراروی فعالان اقتصادی شد.
معروف افزود: در این ارتباط نیاز است نظام پایش و رصد عملکرد در سطح استان بوشهر راه اندازی و اقتدار به معنی واقعی مدیریتی به استان بوشهر برگردانده شود.
مدیر گروه صنعتی مبارک گفت: این گروه در مقطعی 800 کارگر در آن اشتغال داشتند که محصول تولیدی آنها در قالب کالاهای گوناگونی در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی قرار داشت.
سعید احمدی جزنی ادامه داد: آفریقا و حوزه آمریکا نیز کشورهای هدف صادرات گروه صنعتی مبارک واقع شده که از 10 سال پیش مشکل نقدینگی فعالیت های گروه صنعتی مبارک را مختل کرد.
وی یادآور شد: گروه صنعتی مبارک از ظرفیت تولید در تمام زنجیره مورد نیاز محصولات آبزی و سلولزی برخوردار است که درصورت دریافت تسهیلات مناسب می تواند به تمام ظرفیت تولید خود در گذشته نه چندان دور بازگردد.
احمدی جزنی گفت: در ارتباط با بیمه فعالیت های صنعت آبزی پروری نیز میزان خسارت های پرداختی در قبال پول دریافتی بسیار اندک است که امید می رود در این بیمه بازنگری لازم صورت گیرد.
دیگر عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهرگفت: این استان بخش عمده ظرفیت تولدی پرورش میگوی کشور را به خود اختصاص داده است.
مجید مرندی افزود: گونه ای که اکنون در استان بوشهر پرورش می یابد مورد استفاده 80 درصد تولید کنندگان پرورش میگو در دنیاست.
وی گفت: در این ارتباط به دلیل اختلاف قیمت تمام شده با کشورهای رقیب برای صادرات میگوی پرورشی در استان یک سری محدودیت هایی ایجاد شده است.
مرندی ادامه داد: اکنون نرخ بازدهی تولید میگوی پرورشی در استان بوشهر اقتصادی نیست و ایجاب می کند دولتی ها ساز و کار مناسبی برای آن بیاندیشند.
وی گفت: در این ارتباط یکی از راهکارها کاهش نرخ سود سپرده بانکی بود که به دلیل اعمال نظارت لازم روی آن نرخ سود بانکی در بسیار از بانک ها فراتر از 20درصد است.
دیگر عضو اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: به دلیل شرایط نامناسب در استان بوشهر پدیده فرار سرمایه گذار روز به روز در این استان در حال نمایان تر شدن است.
سیروس دهقانی بیان کرد: یکی از دلایل فرار سرمایه گذاران از استان بوشهر نبود زیرساخت های لازم است که باید برای احداث آن اهتمام ویژه ای صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری بوشهر گفت: در ارتباط با برگزاری نشست های شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر استانداری بوشهر در آمادگی کامل است.
سعید زرین فر افزود: در ارتباط با تعرفه بالای صادرات میگوی پرورشی نیز با معاون اول رئیس جمهوری مکاتبه هایی صورت گرفته که امید است با استفاده از ظرفیت های اتاق بازرگانی پیگیری های لازم برای کاهش تعرفه صادرات این محصول فراهم شود.
استاندار بوشهر گفت: برای بررسی مسائل مرتبط با تولید و اشتغال هیچگونه محدودیت زمانی وجود ندارد و در طول شبانه روز آماده پذیرش فعالان بخش خصوصی استان بوشهر هستیم.
عبدالکریم گراوند ادامه داد: پاشنه آشیل کشور اقتصاد است و چنانچه قصد ایجاد رونق اقتصاد داریم چاره ای جز رفع موانع فراروی این بخش وجود ندارد.
وی گفت: بخشی از کارها برای فعالان اقتصادی در حوزه احداث زیرساخت های مورد نیاز است که اهتمام ویژه ای در استانداری بوشهر برای تحقق این امر ایجاد شده است.
گراوند ادامه داد: پیوند ارتزاق مردم استان بوشهر با دریا نیز قابل کتمان نیست و چنانچه گره ای در این بخش ایجاد شده باید از طریق تعامل و همکاری 2 سویه بخش خصوصی و دولتی باز شود.
استاندار بوشهر گفت: از حیث اعتباری استان بوشهر با احتساب اعتبارات حوزه نفت در مقایسه با سایر استان ها در شرایط مطلوبی قرار دارد که این ظرفیت مناسبی برای ایجاد زیرساخت های مناسب است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: کارگروه مشترک این استان و فارس برای اجرای طرح‌های عمرانی تشکیل می شود.
گراوند اضافه کرد: با توجه به اینکه طرح های مهم بین استان های بوشهر و فارس وجود دارد، تشکیل این کارگروه می تواند نقش بسزایی در این طرح های مشترک ایفا کند.
وی بیان کرد: طرح های نیمه تمام اقتصادی استان که توجیه اقتصادی دارند نیز باید احصا شده و با هدف کمک به اقتصاد کشور نسبت به اجرای آن با همکاری تمامی بخش ها اهتمام ویژه ای صورت گیرد.
گراوند افزود: در این ارتباط بخش خصوصی نیز برای رونق اقتصادی در استان بوشهر همت کند و بخش دولتی نیز در کنار بخش خصوصی برای رونق اقتصاد و حل مشکلات اشتغال خواهد بود.
استاندار بوشهر گفت: راه توسعه اقتصادی تعامل بخش دولتی و خصوصی است و برای تحقق این مهم همه بخش ها باید برای بهبود وضعیت اشتغال در استان کمک کنند.
گراوند تاکید کرد: در این مسیر قانون گرایی سرلوحه کار ماست و با رعایت قانون مسیر توسعه استان را دنبال می کنیم.
وی گفت: در ارتباط با موانع فراروی بخش خصوصی تابع قانون هستیم و چنانچه قانون نیز مشکل دارد باید با استفاده از ظرفیت های قانونی برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.
گراوند یادآور شد: برخی از قانون ها که در شرایط کنونی پاسخگوی شرایط اقتصادی استان نیست باید احصا و سپس با نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی به بحث و گفت وگو گذاشته شود تا در صورت نیاز زمینه بازنگری لازم برای آن فراهم شود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی پیشانی کار ماست و بخش دولتی با همکاری بخش خصوصی برای حل مشکلات اقتصادی جدی است و همت بخش خصوصی در کنار تسهیل گری دولت، تلاش برای حل مشکلات اقتصادی است.
وی تاکید کرد: یکی از موضوع های مهم در توسعه بخش های مختلف نظم و انضباط کاری است و این 2 مقوله باید سرلوحه کار ما باشد.
گراوند با اشاره به تلاش برای اصلاح مسیر اداری در استان بوشهر گفت: در این ارتباط تکریم ارباب و رجوع و نظم و انضباط اداری مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی در ارتباط با طرح فاضلاب بوشهر گفت: اهمیت این طرح کمتر از راه و جاده نیست بنابراین اجرای آن در بوشهر و شهرهای ساحلی این استان از اولویت های مهم خواهد بود.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: بعد از خواب زمستانی، طبیعت استان جان تازه‌ای گرفت و با رویش گل و گیاه جوانه امید هم در دل کشاورزان استان روییده است، کشاورزان و باغداران با پاک کردن جویبار، هرس کردن درختان، آبیاری و کاشت محصول این روزها مشغول کار و تلاشند تا همچون همیشه در تولید محصولات مختلفی چون توت فرنگی کردستان را در عرصه کشاورزی سرآمد کنند و رونق اقتصادی را برای این استان به ارمغان آوردند.

علاوه بر از کشت محصولاتی چون گندم و جو و انواع میوه‌ها که کشاورزان کردستانی در این زمینه دستی برآتش دارند، رویش گیاهان متنوع دارویی به دلیل شرایط آب و هوایی در این استان؛ کردستان را به مهد تولید گیاهان دارویی تبدیل کرده است.

گل محمدی، نسترن، زعفران، سیاه دانه، سنجد، سماق و بیدمشک از عمده گیاهان دارویی تحت کشت در استان کردستان است که مورد استفاده مردم استان است.

کشت ۵۲۰۰ تن انواع گیاه دارویی در کردستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: در کردستان با ۲۹ هزار کیلومتر مربع وسعت، گیاهان دارویی با سطح زیر کشت بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار، بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ تن انواع گیاهان دارویی کشت می‌شود.

حاجی میرزایی تصریح کرد: آب و هوای متنوع اقلیم نیمه گرمسیری و اقلیم سردسیری، تنوع کشت در استان را ایجاد نموده که باید گفت کمتر استانی در کشور با دو نوع اقلیم آب و هوایی وجود دارد.

وی میانگین بارندگی استان را ۴۵۰ میلیمتر عنوان کرد و گفت: تنوع کشت، پوشش گیاهی غنی و جنگل‌های بکر استان ناشی از همین میزان خوب بارندگی در استان است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: از لحاظ سطح باغات دیم در ردیف بیست و یکم کشور هستیم و بالغ بر ۵۷ هزار هکتار باغ در استان کردستان وجود دارد که سیب انگور توت فرنگی، هلو و گردو عمده محصولات استان را شامل می‌شود.

حاجی میرزایی ادامه داد: توت فرنگی با تولید ۶۵ هزار تن رتبه اول کشوری را برای کردستان به ارمغان آورده و انگور دیم نیز با ۹۸ هزار تن رتبه دوم کشوری را در استان داراست.

بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی کردستان زیر کشت گیاهان دارویی

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۲۷ هکتار از اراضی استان تحت پوشش گیاهان دارویی است که گل محمدی، به صورت هدفمند و در قالب زنحیره‌ای کشت می‌شود و افزایش سطح کشت زعفران در استان از دیگر برنامه‌های استان است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به مزیت ترویج گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: کشت مخلوط گیاهان دارویی می‌تواند به عنوان پایلوت در کردستان اجرا شود و گل محمدی، نسترن، زعفران، سیاه دانه، سنجد، سماق، بیدمشک، از عمده گیاهان دارویی تحت کشت استان کردستان است.

حاجی میرزایی گفت: توزیع بذرهای گیاهان دارویی به علاقمندان به کشت این محصولات، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، عقد قرارداد با مراکز تحقیقاتی، عقد قرارداد با دانشگاه کردستان از عمده فعالیت‌های ترویجی استان است.

وجود ۱۰ واحد صنعتی و نیمه صنصتی گیاهان دارویی در کردستان

وی اضافه کرد: ۱۰ واحد صنعتی و نیمه صنعتی فرآوری گیاهان دارویی در استان با ظرفیت ۲۱۰ تن در استان کردستان وجود دارد و امیدواریم مشکلات موجود در این صنعت مرتفع و جوانان بسیاری در این مسیر اقدام به تولید گیاهان دارویی نمایند.

مشاور وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی نیز با حضور در استان کردستان اعلام کرد: با کمک مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان باید روش‌هایی را به کار گرفت که استان کردستان قطب کشت و تولید این محصولات باشد

حسین زینلی گفت: منابع طبیعی سهم بزرگی از اراضی تحت اختیار را در خود داراست و این نگاه ویژه مدیران را در این حوزه می‌طلبد که با حفظ منابع طبیعی و بدون آسیب به طبیعت گیاهان دارویی کشت، حفاظت، حمایت و برداشت شوند.

وی تصریح کرد: اگر نتوانیم نیازهای بخش خصوصی را تأمین نمائیم موفق نخواهیم شد و به همین اساس رفع نیازهای بخش خصوصی از اولویت‌های کاری ماست.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گیاهان دارویی، به بخش احیا در منابع طبیعی اشاره و اظهار کرد: هم در زراعت و هم در بخش منابع طبیعی باید جهت حفظ اکوسیستم و استفاده از پتانسیل مرتع، جنگل و زراعت و موفقیت بخش خصوصی و تقویت کشور متحد شویم چرا که اگر بخش خصوصی موفق باشد کشور توانمندی خواهیم داشت.

زینلی افزود: کردستان استانی است با پتانسیل بالا، مردمانی پاک، صادق و تلاشگر که از زمین روزی خود را تولید می‌نمایند و بهره‌وری خوبی را بوجود آورده‌اند.

وی ادامه داد: کردستان دومین استانی است که در توسعه باغات در اراضی شیبدار اعتبارات خوبی را به آن اختصاص داده‌ایم.

براساس علاقه مردم به کشت محصولات برنامه‌ریزی می‌شود

مجری طرح گیاهان دارویی استان ادامه داد: ما بر اساس تجربیات مختلف، بر محصولاتی که مردم همان استان علاقه به کشت آن دارند برنامه‌ریزی کرده و باید ویژه روی نیازهای آن کار نمائیم.

وی افزود: کنگر، ریواس، موسیر گل محمدی و بسیاری از گیاهان مختلف دارویی محصولاتی هستند که پذیرش خوبی در سایر کشورها دارند و ما باید تمام تلاشمان بر اساس حفظ بازارهای خارجی باشد.

وی تصریح کرد: محصولی همچون زیره سیاه که در کشور کمتر کشت می‌شود نیازمند برنامه ریزی کشت حتی در استان کردستان است چرا که هم بازار پسند است و هم کردستان استعداد کشت این محصول را دارد.

مشاور وزیر به محصول موسیر اشاره کرد و گفت: امروز در بازدید از موچش شاهد کشت این محصول در متراژهای چند هکتاری بودیم و با توجه به استعداد استان کردستان در این حوزه خوشحالیم مردم استان کردستان تمایل به کشت این محصول نیز پیدا کرده‌اند.

بهره وری در کردستان صادرات را تقویت می‌کند

زینلی افزود: تولید و ارزآوری هر کدام یک مبحث جدا و منفک از هم هستند، در استان کردستان بهره‌وری و ارزش افزوده بالاترین عملکرد را دارد که می‌تواند صادرات را تقویت نماید.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه ضمن اشاره به این مطلب که گیاهان دارویی فقط گیاهان خودرو نیست اظهار کرد: حتی توت فرنگی، گردو، هلو و بسیاری از محصولات دیگر می‌تواند در زمره گیاهان دارویی قرار گیرند.

مشاور وزیر اذعان داشت: فرآوری این محصولات به صورت ویژه اشتغال دوچندان ایجاد خواهد نمود که می‌توان با فرآوری‌های جدید محصولات جدیدتری از این گیاهان تولید کرد.

زینلی ادامه داد: ما فرهنگ گیاهان دارویی ایران را به دنیا صادر خواهیم کرد و خوشبختانه دانش بومی استان کردستان اگر مورد توجه قرار گیرد تحول خوبی ایجاد خواهد کرد.

وی بیان کرد: دانش بومی در حوزه محصولات پیازی من جمله «کنگر» و اینگونه محصولات در استان کردستان دانش خوبی است و می‌تواند به صورت کشوری مورد استفاده قرار گیرد.

کردستان دارای قدمتی تاریخی و کهن در خصوص طب سنتی و گیاه درمانی بوده و توانسته با ایجاد مرکز گیاه درمانی شفا براساس اصول طب بومی کردستان و طب سنتی کشور و طب وقایع اسلامی بستری برای ترویج و توسعه طب‌های طبیعی و ایجاد کلینیک‌های طب سنتی و مکمل و گیاه درمانی و غیره باشد.

کردستان سرچشمه تولید گیاهان دارویی

برهان حسینی مدیر طرح گیاهان دارویی و عرقیات شفا سنندج نیز کردستان را سرچشمه تولید گیاهان دارویی دانست و به نمونه‌ای از گیاهان دارویی و خواص درمانی آنها اشاره کرد و گفت: گیاهانی همچون بنفشه (ونوشه) دارای خواص آرامش بخشی ضد خارش، کهیر و ملین سینه و خواب‌آور است.

وی ادامه داد: بابونه یا «گوله چرمه له» بازکننده عروق ضد عفونت مجاری ادرار، تقویت کننده معده از بین برنده زخم معده، سقز خام (جاجکه تاله) ضد زخم اثنی عشر و معده مسهل ضد یبوست پاک کننده معده از موهای معده و پاک کننده معده مؤثر در تنبلی کلیه‌ها است.

مسؤول مرکز گیاه درمانی شهرستان سنندج عنوان کرد: بومادران نیز از بین برنده عفونت کلیه و مجاری ادراری و تنظیم درد رحم و کلیه‌ها و غیره که هریک دارای خواص درمانی بخصوصی می‌باشد.

وی در ادامه افزود: بیشتر از ۵۰۰ عنوان از بیماری‌های مختلف به مرکزگیاه درمانی شفا مراجعه می‌کنند و مورد درمان قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه این مرکز توانسته در ۲۳ سرفصل بیماری‌ها را درمان کند، اعلام کرد: این بیماری‌ها شامل بیماری‌های قلب و عروق، کلیه‌ها، غدد و متابولیسم، تنفسی، گوارشی، مغز و اعصاب، استخوان، سیستم ایمنی بدن، عفونی، عوامل خارجی دهان و دندان، پوست و مو، اختصاصی زنان و مردان و کودکان و غیره می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز گیاه درمانی شفا در همایشی که در استان فارس در خصوص طب سنتی و گیاه درمانی در سال ۸۹ برگزار شد، تعداد شش مقاله ارائه داد، که سه مقاله مورد تأیید قرار گرفت.

مسؤول مرکز گیاه درمانی شهرستان سنندج در پایان یادآور شد: این مقاله‌ها توانست گیاه درمانی و طب سنتی کردستان را به مردم بشناساند و این برهه بازگشت عمومی به طب سنتی و گیاه درمانی و درمان طبیعی در استان کردستان است.

استان کردستان با داشتن گونه‌های متنوع گیاهی و پتانسیل دارویی دارای جایگاه ویژه‌ای در زاگرس و کشور است و از این رو می‌توان زمینه پرورش گیاهان دارویی و صادرات آن را فراهم و به توسعه و رونق اقتصادی استان کمک کرد.

و نیاز است متولیان امر بر اساس تجربیات مختلف، بر محصولاتی که مردم همان استان علاقه به کشت آن دارند برنامه‌ریزی کرده و به صورت ویژه روی نیازهای آنها کار کنند.

در واقع صنعت گیاهان دارویی خالق توسعه و رونق تولید در استان کردستان خواهد بود و نفسی تازه به اقتصاد استان می‌بخشد.

کد خبر 6084441

دیگر خبرها

  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی