Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اعطا (سخنگوی شورای شهر تهران) در گفت‌و گو با خبرنگار ایلنا در رابطه با نتیجه پیگیری‌های شورای شهر در خصوص طرح جمع‌آوری کودکان کار و خیابان که از ابتدای اجرا با مخالفت و نقدهایی همراه بود، بیان داشت: اطلاعات تخصصی در رابطه با سرانجام اجرای این طرح در اختیار کمیسیون اجتماعی شورای شهر است، اما آنچه که بدیهی است؛ وظایف هرکدام از ارگان‌ها و سازمان‌ها در رابطه با کودکان کار است که مشخص شده هر دستگاهی دقیقا ً باید در این حوزه چه کاری انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای شهر تهران تاکید کرد: شهرداری نباید به این صورت درگیر جمع‌آوری کودکان کار می‌شد. بالاخره یک تفاوتی بین کودکان کار و متکدیان وجود دارد. شورا در این رابطه تذکراتی را داده است هم به عنوان تذکر و هم در نطق‌های پیش‌ از دستور این مسئله مطرح شده است. تعدادی از اعضا نیز به صورت سرزده بازدیدهایی داشته‌اند.

وی افزود: همچنین کمیسیون اجتماعی شورا پیگیر این موضوع است و قطعاً شورا در این زمینه حساسیت خود را ادامه می‌دهد. ما هم اعتقاد داریم که در این خصوص به درستی عمل نشده است.

اعطا تاکید کرد: وظایف شهرداری در این رابطه مشخص شده است و اقداماتی صورت گرفته است؛ البته شورای شهر به اقداماتی که در این خصوص انجام شده، نقدهایی دارد. حتماً پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: این موضوع به هیچ عنوان ساده نیست و با اقدام کوتاه‌مدت نیز حل نخواهد شد. این یک فرآیند است که باید تا حصول نتیجه مطلوب طی شود. باید از این زاویه به این مسئله نگاه کرد که شورا نگاه و موضع مشخصی در این خصوص دارد و بر مبنای همین رویکرد کمیسیون اجتماعی در حال پیگیری این موضوع است.

سخنگوی شورای شهر تهران در رابطه با وضعیت کودکان زباله‌گرد که به گفته بسیاری از فعالان حقوق کودک نیاز به بررسی‌های هرچه سریعتر و تصمیم‌گیری‌های اورژانسی دارد، گفت: در رابطه با وضعیت کودکان زباله‌گرد و پیمانکارانی که این کودکان را مورد سوءاستفاده قرار می‌دهند در حال جمع آوری اطلاعات هستیم.

وی افزود: باید از اطلاعات غیررسمی استفاده کنیم و در همین راستا از NGOها اطلاعاتی را جمع‌آوری می‌کنیم. البته می‌شد که به صورت رسمی وارد این قضیه شد، اما ترجیح این است که با افرادی از شهرداری و NGOها صحبت‌هایی شود تا کسب اطلاعات درستی صورت گیرد تا در نهایت مشخص شود که واقعاً چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

وی افزود: مسئله کودکان زباله‌گرد چندوجهی است و به راحتی با یک پروژه مشخص و سریع قابل حل نیست. این اطمینان را به شما می‌دهم که مسئله کودکان زباله‌گرد را با  جدیت پیگیری می‌کنیم. باید مطالبه سنگین‌تری از طرف رسانه‌ها برای پیگیری مسئله کودکان زباله‌گرد صورت گیرد تا همه سازمان ها را در جهت رفع این مساله درکنار هم قرار دهد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت ۱۰۰ دستگاه تانکر برای جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشکلات نقاط بحرانی بارندگی گذشته احصا و تا حدودی رفع شده‌اند علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

علی شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: با توجه پیش‌بینی صورت گرفته برای بارندگی از ۲۴ ساعت قبل آمادگی لازم برای مقابله و جمع‌آوری آب‌های سطحی را داشته‌ایم و همه‌ی مناطق و سازمان‌های شهرداری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و با آغاز بارندگی به همراه دستگاه‌های معین اقدامات خود را در سطح شهر شروع کردند.

وی افزود: تا کنون آب‌گرفتگی خاصی صورت نگرفته جز در خیابان‌هایی که از قبل برای خروج آب پیش‌بینی شده بودند، از آنجایی که در محلات آب را از یک خیابان خارج می‌کنیم تجمع آب در آن خیابان طبیعی است با این حال در تلاش هستیم که کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های گذشته خیابان‌هایی که احتمال تجمع آب‌های سطحی در آن‌ها وجود داشت شناسایی شدند و تیم‌های عملیاتی شهرداری در این محل‌ها از ۲۴ ساعت قبل مستقر و آماده بودند.

شمس با اشاره به اینکه اگر بارندگی به همین ترتیب باشد مشکلی خاصی ایجاد نمی‌شود، توضیح داد: نقاط بحرانی بارندگی‌های گذشته مانند شهرک اهواز، ملاشیه و معین زاده شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا و سعی شد برای بارندگی فعلی رفع شود، امیدوارم در بارندگی امروز مشکلی برای شهروندان این مناطق ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: برای جمع آوری آب‌های سطحی علاوه بر پمپ‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ موجود، یکصد دستگاه تانکر برای دفع آب‌های سطحی در هشت منطقه شهرداری اهواز پیش‌بینی شده و در حال فعالیت هستند، علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

کد خبر 750142

دیگر خبرها

  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی