Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

نوستالژي به هر چيزي که خاطراتي را براي شما يادآوري مي کند اطلاق مي شود‎
حتما براي شما هم پيش آمده که به يکباره و ناگهاني دل تان بگيرد اما بدانيد که موقتيست. ما چند راهکار نوستالژيک پيشنهاد مي دهيم که مي تواند حال شما را بهبود بخشد.
نوستالژي به هر چيزي که خاطراتي را براي شما يادآوري مي کند اطلاق مي شود و همواره ايجاد ارتباط ميان گذشته و حال حس مثبتي به شما منتقل مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حس و حال بد به سراغ همه ما مي آيد و شما گاهي مي توانيد دليل اين اتفاق را بيابيد و گاهي نيز هيچ علتي برايش پيدا نمي کنيد. فقط حس مي کنيد که دلتنگ شده ايد يا حوصله تان سر رفته است. اينجور مواقع احساس بدي داريد و نمي دانيد چه کنيد تا هر چه زودتر از آن حال و هوا خلاص شويد. ممکن است آنقدر حالتان بد باشد که به گريه بيفتيد. راهنماي ما را دنبال کنيد و بکوشيد هر بار يک يا چند تا از کارهاي نوستالژيک زير را انجام دهيد. نگران نباشيد اين حس و حال بد گذرا هستند و شما با انجام اين کارها مي توانيد حواس خود را از مسائل منفي دور کرده و حس خوبي را تجربه کنيد.
1 ) خوراکي نوستالژيک
همه شما در کودکي خوراکي هايي نوش جان کرده ايد که ممکن است به طور روزانه آنها را تجربه نکنيد. اين خوراکي شايد دستپخت خوشمزه مادر، مادربزرگ يا حتي يک دوست باشد. اگر به آشپزش دسترسي داريد از او بخواهيد که آن را برايتان بپزد، اگر نه خودتان فوراً دست به کار شويد. امروزه با يک سرچ کوچک در اينترنت به راحتي مي توانيد دستور تهيه همه جور خوراکي را به دست آوريد. اين خوراکي ممکن است شيربرنج، کاچي، حلوا، فرني يا انواع غذاهاي ايراني و محلي باشد. باور کنيد با خوردن يک قاشق از آن حالتان دگرگون خواهد شد.
2 ) فيلم نوستالژيک
شايد تماشاي يک فيلم يا کارتوني که در کودکي يا نوجواني حالتان را خوب مي کرده الان به نظر وقت تلف کردن بيايد. اما امتحانش ضرري ندارد. اين فيلم چه کمدي باشد و باعث قهقهه زدن شود، چه غمگين و حسابي اشک تان را در بياورد، در هر صورت باعث پالايش روح مي شود. کلاه قرمزي يا کازابلانکا هيچ فرقي ندارد. هر کدام که براي شما نوستالژيک و ويژه است را همين حالا تماشا کنيد.
3 ) فضاي نوستالژيک
هيچ چيز به اندازه يک منظره نمي تواند حال آدم را خوب کند. اين منظره مي تواند طبيعتي بکر يا شهري شلوغ و پر از ساختمان هاي بلند باشد. اگر اين فضا کمي براي شما دور است و ناچار به سفر کردن مي شويد در صورت امکان راهي شويد و بدانيد که دست يافتن به يک حال خوب ارزشش را دارد تا کمي از زندگي روزمره جدا شويد. اگر هم به شما نزديک است که خيلي خوش شانسيد. بام تهران، مکاني تاريخي در هر يک از شهرستان هاي زيباي ايران، جنگل، دريا، کافه يا رستوران فرقي نمي کند. کافيست پا به آن مکان بگذاريد تا خاطرات خوب به سمت تان هجوم بياورند و غرق لذت بشويد.

هيچ چيز به اندازه يک منظره نمي تواند حال آدم را خوب کند‎
4 ) دوست نوستالژيک
همه شما حتما کسي را داريد که به خاطراتي زيبا وصلتان مي کند. اين فرد مي تواند دوست يا يکي از اقوام باشد. فوراً با او تماس بگيريد و ملاقاتي ترتيب دهيد. همين که در حال نوشيدن يک چاي يا قهوه از خاطرات مشترک با هم صحبت کنيد، دلتنگي هايتان را فراموش خواهيد کرد.
5 ) موسيقي نوستالژيک
براي همه شما پيش آمده که در دوره اي از زندگي آنقدر به يک موسيقي خاص گوش داده ايد که اطرافيان را کلافه کرده باشيد. شايد آن قطعه موسيقي الان به تاريخ پيوسته باشد و شما زمان زيادي به آن گوش نداده باشيد اما خاصيت گذشت زمان اين است که حتي اگر در دوره بدي از زندگي آن ترانه را شنيده باشيد، اکنون با شنيدنش حس خوبي پيدا مي کنيد. اگر در حال حاضر به آن دسترسي نداريد کافيست در اينترنت چرخي بزنيد و پيدايش کنيد. قطعا نيازي نيست نوارهاي کاست قديمي را عقب و جلو کنيد تا آهنگ مورد علاقه تان را بيابيد.
6 ) يادگاري نوستالژيک
اين يادگاري مي تواند آلبوم عکس هاي قديمي يا هر چيزي که شما آن را از سالهاي دور به يادگار نگه داشته ايد، باشد. حتي گاهي خواندن دفترچه خاطرات قديمي نيز حال آدم را خوب مي کند. ورق زدن خاطرات، ساده ترين کاريست که حال و هوايتان را عوض مي کند. اکثر ما به تقليد از مادربزرگ ها، يک صندوقچه قديمي از يادگاري هاي با ارزشمان داريم. اگر نداريد از امروز يک صندوقچه کوچک کنار بگذاريد و يادگاري هاي عزيزتان را در آن نگهداري کنيد. اين کار چند سال ديگر حسابي به دردتان مي خورد.
منبع: بانوي شهر


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!

سازوکار تخصیص ارز چگونه باید باشد؟ شاید این مهم‌ترین سؤال در شرایط فعلی است که با هر بار رم‌کردن ارز، فشار بر ملت مضاعف و فریادشان بلند می‌شود. چالش‌ها از نظر سیاست تخصیص ارز و مدیریت بهینه منابع ارزی، به‌ویژه در زمینه سیستم ارزی چند‌نرخی، همچنان باقی است. تخصیص نادرست منابع ارزی با اعطای ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی موجب شده است منابع ارزی به جای اینکه در جهت رشد اقتصادی هزینه شوند، بیشتر به واردات کالا‌های اساسی تخصیص یافته که نه تنها نتوانسته است قیمت واقعی کالا‌ها در بازار آزاد را کنترل کند بلکه در حال حاضر همه کالا‌ها با قیمت نزدیک به دلار بازار آزاد معامله می‌شوند و تنها این تخصیص ارز، رقیب بازار تولیدات داخلی شده و رشد اقتصادی را محدود و مزایای بالقوه دیپلماسی انرژی هوشمند و ظرفیت‌سازی داخلی را تضعیف کرده است. به منظور به حداکثر رساندن سهم بخش انرژی در توسعه اقتصادی و درآمد‌های ارزی، پرداختن به مسائل مربوط به سیاست ارزی، تخصیص منابع و برنامه‌ریزی اقتصادی ضروری است. در حالی که به دنبال تقویت تولید داخلی و رشد اقتصادی هستیم، اطمینان از تخصیص منابع ارزی به شیوه‌ای استراتژیک و کارآمد بسیار مهم است. این امر شامل اجتناب از یارانه‌های ارزی غیرضروری برای واردات است که می‌تواند تولید داخلی را خفه کند، اتکا بر کالا‌های خارجی را افزایش و ذخایر ارزی را کاهش دهد. 
 
اتکا بر دیپلماسی هوشمند انرژی و استفاده حداکثری از ظرفیت دانش داخلی نقشی مهم در ارائه کمک‌های ارزی قابل توجه به ایران به ویژه در مواجهه با چالش‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌های بین‌المللی داشته است. رویکرد دولت در بخش انرژی که با تمرکز بر اهرم‌گذاری تخصص داخلی، توسعه بازار و بومی‌سازی فناوری مشخص می‌شود، نه تنها تاب‌آوری انرژی کشور را تقویت، بلکه به درآمد ارزی و رشد اقتصادی نیز کمک کرده است. 

 ایران با بهره‌گیری از دانش و منابع داخلی کشور توانسته است وابستگی خود را به فناوری‌ها و تخصص‌های خارجی کاهش دهد و از این طریق ارز ارزشمندی را در داخل کشور حفظ کند. بومی‌سازی فناوری و استفاده از استعداد‌های داخلی نه تنها توانمندی‌های انرژی ایران را افزایش داده، بلکه از خروج ارز به‌ویژه در شرایط نااطمینانی اقتصادی و تحریم‌ها جلوگیری کرده است. این تمرکز استراتژیک بر ظرفیت‌سازی داخلی و بومی‌سازی فناوری، ایران را قادر ساخته است ثبات و استقلال اقتصادی خود را در برابر فشار‌های خارجی حفظ کند. 
 دولت باید به جای تداوم سیاست ارز چندنرخی با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک که کالا‌های ضروری را با قیمت‌های بهینه در انتهای زنجیره مصرف در اختیار خانوار‌ها قرار می‌دهد، به سمت استفاده بهینه از منابع ارزی خود جهت توسعه اقتصادی سوق یابد. علاوه بر این، حرکت به سمت نرخ ارز واحد با قیمت‌گذاری تعادلی می‌تواند به ثبات بازار ارز نیز کمک شایانی کند. 

اتکای ایران بر دیپلماسی انرژی هوشمند و ظرفیت‌سازی داخلی در ایجاد درآمد‌های ارزی و حفظ رشد اقتصادی در زمان‌های چالش‌برانگیز تشدید تحریم کشور مؤثر بوده است. دولت باید به جای اعطای ارز ارزان‌قیمت به واردات که خود باعث سرکوب تولید داخل، افزایش واردات و به خطر افتادن امنیت غذایی و نابودی منابع ارزی کشور خواهد شد، تمرکز خود را بر حمایت هوشمند از سبد هزینه خانوار قرار دهد و منابع ارزی را صرف توسعه اقتصادی و تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز کند. باید دولت با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، معادل کالای موردنیاز بهینه هر خانوار را در اختیار هر نفر قرار دهد و از طرف دیگر به سمت تک‌نرخی‌شدن ارز کشور با قیمت تعادلی بین بازار آزاد و بازار مبادله ارزی حرکت کند. 
 
 بازگشت امضا‌های طلایی ارزی و نابودی منابع نفتی کشور!
محمدعلی شایان‌اصل، کارشناس اقتصادی با اشاره به لزوم تخصیص بهینه منابع نفتی کشور می‌گوید: تخصیص نادرست منابع و تداوم نظام ارزی چندنرخی در اقتصاد مانع رشد اقتصادی ایران شده و به هدررفت منابع ارزی و تضعیف درک عملکرد اقتصادی کشور منجر شده است، از همین رو تخصیص منابع و برنامه‌ریزی اقتصادی برای منابع ارزی حاصل از نفت ضروری است. ایران با تمرکز بر تخصیص استراتژیک منابع ارزی به سمت تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز با ارتقای تولید داخلی و کارایی اقتصادی خود، می‌تواند بر چالش‌های ناشی از یک نظام ارزی پراکنده و چندنرخی بدون هیچ چشم‌انداز مشخصی فائق آید. 

این کارشناس حوزه اقتصادی با اشاره به لزوم تخصیص منابع نفتی در جهت تکمیل زنجیره ارزش نفت اظهار می‌کند: توسعه پتروپالایشگاه‌ها و تکمیل زنجیره ارزش نفت با دلار‌های نفتی برای رشد اقتصادی در ایران حیاتی است، با این حال سیاست اشتباه ارزی و تخصیص نادرست منابع ارزی، توانایی کشور را در استفاده کامل از منابع انرژی برای توسعه اقتصادی محدود کرده است. برای بازگشایی ظرفیت رشد اقتصادی، اولویت دادن به تخصیص مناسب منابع ارزی به ویژه در سال منتهی به جهش تولید و مشارکت مردم ضروری است. با پرهیز از یارانه‌های ارزی غیرضروری برای واردات نظیر اعطای ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی از سوی بانک مرکزی ایران می‌توان اطمینان حاصل کرد که از منابع ارزی به طور مؤثر برای ارتقای تولید داخلی، افزایش رشد اقتصادی و تضمین آینده انرژی کشور استفاده می‌شود. 
وی ادامه می‌دهد: اعطای ارز ارزان به واردات، ضمن سرکوب تولید داخلی و به خطر انداختن امنیت غذایی، مانع توسعه اقتصادی و خودکفایی ایران شده است. تخصیص یارانه‌های فرایندی و سرکوب قیمت‌های نسبی تأثیر مخربی بر بخش کشاورزی داشته و باعث از‌دست‌دادن خودکفایی و تاب‌آوری اقتصادی شده است. علاوه بر این، پدیده مخرب اقتصاد یارانه‌ای، چالش‌های پیش‌روی اقتصاد ایران را تشدید کرده و به تخصیص نادرست منابع منجر خواهد شد که مانع رشد اقتصادی کشور و تخصیص صحیح منابع در جهت توسعه زنجیره ارزش خواهد شد. 

وی در پایان خاطرنشان می‌کند: از همه مهم‌تر اینکه نرخ ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی دوباره امضا‌های طلایی ارزی را به کشور بازگرداند و دوباره مسئله رانت، حرف اول را خواهد زد. حال که قیمت دلار در بازار آزاد به بیش از دو برابر ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی رسیده و بیش از ۲۰ میلیارد دلار ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی اعطا شده است، متوسط قیمت مبادله‌ای کالا‌های اساسی در سطح بازار نزدیک به قیمت ارز بازار آزاد و ۶۵ هزار تومان است و سیاست تخصیص ارز چندنرخی کاملاً غیرعملیاتی است و تنها موجب بازگشت امضا‌های طلایی ارزی و نابودی منابع نفتی کشور خواهد شد.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • راهکار عجیب گرم ماندن در لحظات پنالتی! (عکس)
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)