Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مسئول سازندگي سازمان بسيج دانشجويي با تشريح نحوه امدادرساني گروههاي جهادي به مناطق زلزله زده از گروههاي جهادي درخواست کرد بدون هماهنگي با اين مرکز به مناطق زلزله زده نروند. صادق مفرد مسئول سازندگي سازمان بسيج دانشجويي در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري تسنيم با اشاره به اعلام آمادگي گروه‌هاي جهادي دانشجويي براي امداد‌رساني به مناطق زلزله‌زده کشور، اظهار داشت: از شب گذشته و پس از وقوع زلزله گروه‌هاي جهادي دانشجويي بومي مناطق زلزله‌زده مانند ايلام و کرمانشاه کار خود را براي امدادرساني آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بيشتر بخوانيد: فرمانده سپاه راهي مناطق زلزله‌زده در کرمانشاه شد
وي افزود: دانشجويان ايلام بيشتر به مناطق حاشيه شهر امدادرساني کردند البته به دليل تلفات کمتر چندان نيازي به امداد رساني جدي در اين منطقه نبود.
مسئول سازندگي سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به اينکه زلزله اخير به مناطق کرمانشاه آسيب‌هاي جدي وارد کرده است، گفت: گروه هاي جهادي دانشجويي در کرمانشاه همچنان مشغول به فعاليت هستند. در اين مناطق اعزام‌هاي انفرادي گروههاي جهادي را داشتيم که در کنار نيروهاي هلال احمر در کار آواربرداري و امداد‌رساني فعاليت مي‌کنند.
مفرد با بيان اينکه در حال حاضر شرايط جاده‌هاي منتهي به کرمانشاه براي اعزام‌ نيروهاي بيشتر مساعد نيست، تصريح کرد: در حال حاضر اعزام نيروي جديدي نخواهيم داشت. نيروهاي جهادي بومي منطقه که حدود 200 نفر هستند در اين مناطق مشغول امدادرساني هستند.
بيشتر بخوانيد:دستور امام خامنه‌اي به همه مسئولان براي کمک فوري به زلزله‌زدگان
وي با اشاره به راه‌اندازي دبيرخانه "بلاياي طبيعي" در سازمان بسيج دانشجويي گفت: گروه‌هاي جهادي علاقه‌مند براي حضور در اين مناطق از اين طريق ثبت‌نام مي‌شوند. اين گروهها برحسب ظرفيت متناسب با نياز منطقه از چند روز آينده به مناطق مورد نياز اعزام مي‌شوند. در حال حاضر نياز اصلي آواربرداري و امداد‌رساني پزشکي است، بنابراين اعزام گروه‌هاي امدادرسان و پزشکيدر شرايط حاضر در اولويت است اما در آينده از گروه‌هايي که در زمينه ساخت و ساز مهارت و تخصص دارند، استفاده خواهد شد.
مسئول سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گفت: طي چند روز آينده با ايجاد قرارگاه مرکزي در اين مناطق به ساخت و ساز خانه‌هاي ويران شده کمک خواهيم کرد. از دستگاه‌هاي مختلف به‌خصوص سپاه و آستان قدس نيز مي‌خواهيم از اين گروه‌ها حمايت کنند.
مفرد در پايان با اشاره به شرايط منطقه و صعب‌العبور بودن مسير مناطق زلزله زنده از گروه‌هاي جهادي دانشجويي درخواست کرد بدون هماهنگي با قرارگاه مرکزي به اين مناطق اعزام نشوند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند