Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کاهش بنگاهداری از برنامه‌های وزارتخانه ما است، گفت: نباید به وزارت کار نگاه اقتصادی داشت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، علی ربیعی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در نشست علنی امروز (دوشنبه، 22 آبان) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره اشتغال‌زایی به برنامه‌های خود در جریان جلسه رأی اعتماد اشاره کرد و گفت: اصلاح صندوق‌ها و گزارش صحیح اطلاعات و دخیل کردن شرکای اجتماعی از مهمترین اهداف ما بود که در این زمینه گام‌های مهمی برداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان و راور درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت کار وظایف متعددی دارد که در مجموع باید مانع فقر و ایجاد اشتغال شود، ادامه داد: بخشی از این اقدامات در حوزه صندوق‌ها است که تعدادی از این شرکت‌ها مدیریتی و تعدادی غیرمدیریتی است که ممکن است درخصوص برخی از شرکت‌ها با خطا روبرو شده باشیم؛اما سعی کرده‌ایم بخشنامه درستی در این خصوص تدوین کنیم که تمام آنها با همکاری دستگاه‌های کشور بوده است.

وی افزود: استقرار سامانه هوش تجاری،داشبورد مدیریتی را در شستا داشته‌ایم که برای شفافیت است،همچنین کاهش بنگاه‌داری در برنامه ما بوده که تاکنون در هیچ دولتی دیده نشده است.

ربیعی با اشاره به ماهیت اجتماعی این وزارتخانه اظهارداشت:تاکنون شرکت‌هایی از این وزارتخانه واگذار شده‌اند لذا نباید به این وزارتخانه نگاه اقتصادی داشت و با این خط کش آن را اندازه‌گیری کرد. همچنین ما هیچ‌گاه کارگری را اخراج نکرده‌ایم.

وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به سوال پورابراهیمی از خود عنوان کرد:در خصوص سوال نماینده کرمان به طور کامل به قانون عمل کرده‌ام و امروز این سوال موضوعیت ندارد چرا که ما به شفافیت‌سازی اهمیت می‌دهیم.

وی با اشاره به برخی موضوعات مطرح شده از سوی نماینده سوال کننده گفت: متأسفانه واژگانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که ابهام‌زا است؛ به عنوان مثال وقتی گفته می شود 260 مجموعه ذیل یک شرکت قرار دارند برای همه ابهام به وجود می‌آورد؛درحالی که باید گفت تمام این موارد به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بازمی‌گردد که در زمان تحریم‌ها طبق مجوز نهادهای متولی و امنیتی این اقدام صورت گرفته است.

ربیعی با اشاره به اینکه در زمان تصدی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در راستای مبارزه با فساد سیستم اطلاعات جامع را راه‌اندازی کرده است، ادامه داد:نمایندگان مجلس شورای اسلامی هر زمان که بخواهند می‌توانند از این مجموعه بازدید کنند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: از مجموع 264 شرکت زیرمجموعه‌ای که جزو اصل 44 قانون اساسی قرار گرفته 221 شرکت در سامانه الکترونیکی مربوطه ثبت شده است؛ به عبارتی 83 درصد شرکت‌های ثبت شده در این سامانه مربوط به وزارت تعاون است.

وی افزود: 70 درصد شرکت‌های زیرمجموعه در حوزه بورس وارد شده‌اند.

ربیعی ادامه داد:اقدامات مناسبی در خصوص مواجهه با شرکت تحت پوشش،پدیده کج خصوصی سازی و غیره انجام شده است؛لذا باید اذعان کرد که تفاوت بین ساختار فسادزا و فسادساز وجود دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی اظهار کرد: متأسفانه فردی که از مجموعه اخراج شده بود در زمان انتخابات مسئول کمپین "نه" به ربیعی شد؛درحالی که باید فساد را به دور از جناح بندی از بین برد.

وی با یادآوری نامه‌ای که خطاب به رئیس جمهور نوشته است، گفت: در این نامه خطاب به رئیس جمهور داوطلبانه اعلام کردم که برای خروج از بنگاه‌داری دارای برنامه هستیم .

وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه باید از کارگران به عنوان سرمایه‌های اجتماعی حمایت کرد،خاطر نشان کرد: برنامه‌هایی برای مقابله با فقر،اصلاح ساختار صندوق‌ها و غیره در دستورکار است که برای محقق شدن آنها نیاز به حمایت نمایندگان وجود دارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصا می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود