Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی از انتشار کتاب «تاریخ شفاهی جامعه اسلامی دانشجویان» خبرداد.

به گزارش «قدس آنلاین»، مهدی رمضانی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی از چاپ کتاب «تاریخ شفاهی چگونگی و تأسیس جامعه اسلامی دانشجویان» خبر داد و گفت: این کتاب بر اساس خاطرات اعضای هیئت مؤسس جامعه اسلامی دانشجویان گردآوری شده است و به بررسی عملکرد این تشکل دانشجویی می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی با اشاره به سابقه تشکیل جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: اولین تشکل دانشجویی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شده دفتر تحکیم وحدت بود اما می‌توان گفت که دومین اتحادیه دانشجویی پس از رحلت امام خمینی (ره) با عنوان جامعه اسلامی دانشجویان تشکیل شد؛ بر اساس چنین سابقه‌ای که این تشکل دانشجویی دارد درصدد برآمدیم تا کتابی درباره چرایی و چگونگی تأسیس این اتحادیه منتشر کنیم تا یک مجموعه منسجم در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کتاب در 4 فصل به ارائه موضوع می‌پردازد٬ اظهار داشت: فصل اول کتاب با عنوان دُردانه بازه زمانی تاسیس جامعه اسلامی دانشجویان تا 1366، فصل دوم با عنوان تولد بازه زمانی 1366 تا 1369، فصل سوم با عنوان تلاش برای بقا بازه زمانی 1369 تا 1374 و فصل چهارم با عنوان بلوغ بازه زمانی 1374 تا 1380 بررسی می‌کند.

به گفته رمضانی٬ کتاب تاریخ شفاهی چگونگی شکل‌گیری و تاسیس جامعه اسلامی دانشجویان با همت مجید پورنجمی ایرانق جمع‌آوری است.

به گزارش خبرنگار «قدس آنلاین» کتاب تاریخ شفاهی چگونگی و تاسیس جامعه اسلامی دانشجویان با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 13000 تومان توسط موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی روانه بازار نشر شده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جابری انصاری اظهار کرد: بنا بر شاخص‌های تعریف شده و سوابق شهرهای فعال در حوزه کتاب و کتابخوانی و نتایج به دست آمده در ادوار گذشته پایتخت کتاب ایران، برخی از شهرهای ایران حائز شرایط شرکت در این رویداد بین المللی شده‌اند.

وی گفت: شهر کرج نیز بواسطه برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های درخور و شایسته ای که در سال گذشته با همت حضرت آیت الله همدانی امام جمعه فرهیخته کرج و دکتر عبداللهی استاندار پرتلاش و همچنین مهندس کیانی شهردار کرج، حجت الاسلام سعیدی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج، آقای مهندس آل عوض مشاور استاندار، آقای دکتر کاظمینی مدیرکل امور اجتماعی استانداری و خانم اسفندیاری مدیر انجمن بخوان با ما و مجری طرح و سایر دستگاه‌های اجرایی استان و با دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به انجام رسید، فرصت رقابت در این عرصه فرهنگی بین المللی را به دست آورده است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان البرز افزود: ضمن تبریک این اتفاق میمون و مبارک به اصحاب فرهنگ و هنر استان البرز، از همه دستگاه‌های اجرایی استان، شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای فرهنگی تقاضای همکاری و مساعدت داریم تا ان شاء الله با همدلی و وحدت شکل گرفته و انرژی مضاعفی که از موفقیت کرج به عنوان شهر دوستدار کتاب و شهر خلاق در مهارت مطالعه در رقابت پایتختی کتاب ایران در سال گذشته شکل گرفت، شاهد انتخاب کرج به عنوان پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو باشیم و شهر کرج را به عنوان نماد کتاب و کتابخوانی به تمام دنیا معرفی نمائیم.

جابری انصاری در پایان از تدابیر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای دکتر جانعلی پور مدیرکل مجامع و تشکل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد که در نتیجه تلاش جمعی همه عوامل فرهنگی و هنری و مسئولین اجرایی استان، علاوه بر کسب عنوان پایتختی کتاب در سطح ملی و بین المللی، شاهد ارتقای شاخص‌های فرهنگی بخصوص سرانه مطالعه کتاب باشیم.

کد خبر 6090321

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود