Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهالی روستای گمنج شهرستان زیرکوه سه سال است که به دلیل عدم اعتبار؛ منتظر آبرسانی به این روستا هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازخاورستان، خراسان جنوبی از جمله استان‌های کویری و محروم است و چندین سال است که مردم این استان به دلیل کاهش ریزش نزولات جوی با خشکسالی مفرط  دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اهالی روستای گمنج شهرستان زیرکوه هم مانند سایر روستاهای خراسان جنوبی مشکل کم آبی دارند و اداره آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی برای رفع مشکل کم آبی و آبرسانی به این روستا اقداماتی کرده است، اما اکنون بعد از گذشت سه سال از آغاز به کار آبرسانی برای روستای گمنج شهرستان زیرکوه پیشرفت خاصی حاصل نشده و آبرسانی متوقف شده است.

 

سرور فلاحی، عضو شورای اسلامی روستای گمنج در گفتگو با خاورستان، اظهار کرد: حدود سه سال است که آبرسانی به روستای گمنج در حال انجام است که حفر چاه آب انجام شده، اما متاسفانه نوبت به ساخت منبع ذخیره  و لوله گذاری انتقال آب رسیده، کار رها شده و مسئولان اقدامی برای پایان دادن به پروژه آبرسانی انجام نمی‌دهند.

 

وی افزود: اگر مسئولان اقدام کنند در مدت کوتاهی کار به اتمام می‌رسد و آب وارد خانه های مردم می‌شود.

 

عضو شورای اسلامی روستای گمنج گفت:چندین بار جهت پیگیری این موضوع به ادارات شهرستان زیرکوه مراجعه کرده ام و مسئولان وعده ی اتمام کار را می‌دهند اما هنوز این وعده ها عملی نشده است.

 

فلاحی خاطر نشان کرد: براثرخشکسالی، آب قنات روستا خیلی کم شده و این میزان آب قنات نیز برای کشاورزی استفاده می‌شود.

 

وی عنوان کرد: درزمان بارندگی،آب قنات گل آلود می‌شود که دیگر برای شرب مناسب نیست و مجبوریم آب شرب را از مناطق دیگر تهیه کنیم.

 

عضو شورای اسلامی روستای گمنج از مسئولان خواست تا پروژه آبرسانی به این روستا را تکمیل کنند.

 

 علی اکبر بسکابادی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی هم در گفتگو با خاورستان، در مورد معطل ماندن پروژه آبرسانی به روستای گمنج شهرستان زیرکوه اظهار کرد:در سال 93شبکه توزیع آبرسانی برای روستای گمنج را اجرا کرده ایم.

 

وی افزود: مخزن هم برای آبرسانی  ساخته شده و چون مشکل تامین آب داشتند برای آبرسانی چاهی در فاصله شش کیلومتری روستا حفر کردیم و خط انتقال  هم مشخص و کار آغاز شد.

 

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: برای آبرسانی به روستای گمنج از محل ردیف اعتباری ماده 180 تامین اعتبار شد که متاسفانه تخصیص اعتبار صفر بود و هیچ اعتباری برای آبرسانی روستای گمنج تامین نشد.

 

بسکابادی گفت: علاوه بر اینکه تامین اعتبار نشد آب و فاضلاب روستایی به پیمانکار هم حدود 250 میلیون تومان بدهکاراست.

 

وی خاطر نشان کرد: امسال هم برای آبرسانی به روستای گمنج اعتباری حدود 300 میلیون تومان دیده شده است که امیدواریم تخصیص پیدا کرده ومشکل آبرسانی به روستای گمنج برطرف شود هر چند که از این اعتبار باید درصدی از طلب پیمانکار را هم پرداخت کنیم.

 

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضرموافقت انتقال خط برق به طول دو هزار و 700 متر را گرفته و با تخصیص اعتبار قرار است که موتور خانه وحصار کشی را برای مخزن انجام دهیم.

 

بسکابادی در پایان اذعان کرد: دعا کنید که اعتبار ها تخصیص پیدا کند و یا باران بیاید، تا هر چه سریع تر مشکل آبرسانی همه روستاهای خراسان جنوبی که در شرایط بحرانی و خاصی به سر می‌برند برطرف شود.

 

بر اساس گفته های بسکابادی؛ گویا باز هم قول تامین اعتبار برای آبرسانی به روستای گمنج، باز هم در حد همان قول و وعده است و خود مسئولان هم به وعده های خود اعتقادی ندارند و از مردم می خواهند تا برای بارش باران دعا کنند.

باید به مسئولان گفت در اینکه مردم برای رفع مشکلات خود به خدا توکل کرده و سالها است از مسئولان دل بریده اند هیچ شکی نیست اما آقایان مسئول و دولتمردانی که مسئولیت دارید و باید برای رفع مشکلات مردم در استانهای محروم و به ویژه روستاها قدمی بردارید برای رضای خدا هم که شده همه تلاش خود را به گار گرفته و منابع مالی را در نظر بگیرید، مردم تا کی باید منتظر تامین اعتبارات باشند؟ تا کی باید مردم در روستاها وعده هایی را بشنوند که عملیاتی نخواهد شد؟

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق: طی مدتی که مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه را عهده‌دار بودم، ارتباطات مستمر و خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین «مصدق» طی سخنانی ضمن تشکر، قدردانی و طلب حلیّت از رئیس قوه قضاییه و مجموعه دستگاه قضایی، خدمت به مردم را مهمترین عبادت دانست و اظهار کرد: مفتخر هستم که حدود ۳۵ سال از عمر خود را در دستگاه قضایی و در راه ارائه خدمت به مردم صرف کردم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه همه ارکان قوه قضاییه در اجرای دقیق سند جدید تحول و تعالی دستگاه قضایی کوشا باشند، گفت: جا دارد از همه مسئولان و افرادی که در تنظیم و تدوین سند تحول و تعالی جدید قوه قضاییه نقش داشتند، قدردانی به عمل بیاورم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق افزود: طی مدتی که مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه را عهده‌دار بودم، ارتباطات مستمر و خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم و جا دارد که در این راستا از آقای مخبر معاون اول دولت، وزیر دادگستری و هیئت رئیسه مجلس قدردانی کنم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به عملیات افتخارآمیز «وعده صادق» و تنبیه صهیونیست‌های متجاوز توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: طی روز‌های اخیر شاهد بودیم که همه مردم ایران از انجام عملیات وعده صادق که توسط سپاه انجام شد، احساس غرور کرده و به ایرانی بودن خود افتخار و مباهات کردند؛ به طور کلی از مجموعه نیرو‌های مسلح اعم از ستاد کل، ارتش، سپاه، فراجا و وزارت دفاع که برای کشور افتخارآفرینی می‌کنند قدردانی به عمل می‌آورم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم

حجت‌الاسلام والمسلمین «خلیلی» نیز طی سخنانی در این مراسم، اظهار کرد: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمود‌های مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تن‌هایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

در پایان این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، آیین تکریم و معارفه معاون اول دستگاه قضا انجام پذیرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به اجرای طرح ۲۰ ساله آبرسانی ۴۱ روستا در بخش کرون رسیدگی شود
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان