Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جون ۲۰۱۶ مردم انگلیس به آغاز فصل جدیدی از تاریخ کشور خود رای دادند و از آن تاریخ به بعد روزی بدون وجود بحث‌های پرهیجان در مورد برگزیت در هر دو طرف درگیر در این قضیه، سپری نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، وزیر تجارت بین‌الملل انگلستان، لیام فاکس، در فایننشال تایمز نوشت: در جون ۲۰۱۶ مردم انگلیس به آغاز فصل جدیدی از تاریخ کشور خود رای دادند و از آن تاریخ به بعد روزی بدون وجود بحث‌های پرهیجان در مورد برگزیت در هر دو طرف درگیر در این قضیه، سپری نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انگلستان با ترک اتحادیه اروپا برای اولین بار در بیش از ۴۰ سال مسئول سیاست‌گذاری تجاری خود خواهد شد.
موفقیت در تجارت و سرمایه‌گذاری، برای رونق اقتصادی ملی انگلیس حیاتی خواهد بود. برخلاف تمام پیش‌بینی‌ها سال اول پس از رفراندوم، انگلستان شاهد جذب ۲۲۶۵ عدد پروژه سرمایه‌گذاری خارجی در داخل خاک کشور خود بود که این میزان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
صادرات ما به لحاظ سالیانه همچنان رشد کرده است. کشورهایی مثل کره جنوبی و ژاپن، برای صادرات انگلستان، بازارهایی با رشد سریع نیستند و در همین حال با گذشت ۱۲ ماه پس از سپتامبر ۲۰۱۶، کسری تجاری انگلستان با اتحادیه اروپا به ۶۰ میلیارد پوند افزایش یافته است.
تعجبی نیست که حتی صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده است که بیش از ۹۰ درصد رشد اقتصادی ۲۰ سال آینده جهان از خارج اتحادیه اروپا خواهد بود.
در اوایل این هفته دولت یک لایحه تجاری ارائه کرد که چهارچوبی برای حفظ روابط تجاری موجود شامل توافقاتی که در حال حاضر تحت عضویت اتحادیه اروپا انجام داده‌ایم، معرفی کرد.
این لایحه در ترکیب با چهارمین لایحه گمرکی کمک خواهد کرد که نتیجه مذاکرات برگزیت هرچه که باشد، تداخل در واردات و صادرات ما به حداقل برسد.
این یک نشانه واضح از التزام به انگلستانی جهانی و در بطن آن تجارت آزاد می‌باشد.
دپارتمان تجارت بین‌الملل درحال حاضر برای یافتن بهترین راه پیش‌برد روابط تجاری و سرمایه گذاری، ۱۴ گروه کاری با ۲۱ کشور ایجاد کرده است که در برگیرنده ژاپن و آمریکا، هند و استرالیا می‌باشد.
به این ترتیب ما می‌توانیم صندلی مستقل خود را در سازمان تجارت جهانی که ما خود یکی از موسسان آن بوده‌ایم، دوباره به دست آوریم و بنابراین ما از موقعیت خود استفاده خواهیم کرد تا موانع به وجود آمده بر سرراه تجارت را از میان برداریم که این شامل تقابل با کشورهای جی۷ و جی۲۰ که به اصولی که آنها را ثروتمند و قدرتمند کرده است پشت کرده‌اند، می‌باشد.
این فرصتی بی‌سابقه برای ایجاد سیاست‌گذاری تجاری‌ایست که مورد نظر همه انگلیسی‌ها باشد و به وسیله آن تجارت و اشتغال انگلیس تقویت می‌شود و پول بیشتری به جیب مصرف‌کننده انگلیسی می‌رود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را کاملاً متوقف کرد
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند