Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی افراد ممکن است فکر کنند که فرهنگ سیاسی روسیه یک فرهنگ مرد سالارانه است اما زنان در روسیه مدتهاست که در سیاست دخیل هستند و چندین بار به ریاست جمهوری راه یافته اند.

ایران آنلاین /  الا پمفیلوا اولین زن بود که در سال  2000 در انتخابات ریاست جمهوری در روسیه شرکت کرده بود. در آن زمان، پمفیلوا رهبر جنبش "برای کرامت مدنی" بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نتایج انتخابات که در تاریخ 26 مارچ 2000 برگزار شد، حمایت از 1.01 درصد از رای دهندگان (758، 966 رای) و رتبه هفتم را در میان سایر نامزدها دریافت کرد.

در سال 2004، یک شخصیت عمومی، نویسنده ایرینا خکمادا، دومین زن بود که انتخابات ریاست جمهوری در روسیه اشتراک کرده بود. در زمان نامزد شدن، او رئیس کمیته حزب اتحادیه حقانیت بود، اما به عنوان نامزد مستقل انتخاب شد. در انتخابات ریاست جمهوری که در تاریخ 14 مارچ 2004 برگزار شد، خکمادا مقام چهارم رأی دهندگان را به خود اختصاص داد.

مچنین در سال 2012، سوتلانا پونووا، رهبر حزب "ولایا" (که بعدا توسط محکمه عالی در تاریخ 9 اگست 2016 به حالت تعلیق درآمد) همچنان مایل بود برای ریاست جمهوری روسیه خودش را کاندید کند. با این حال، او در طول مرحله ثبت نام، نامزدی را رد کرد، زیرا او تنها 243،245 امضا رای دهنده را به جای 2 میلیون بدست آورد.فهرست کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری اخیرا با چند تن از خانم های فعال روسیه اضافه شد.



تا به حال دو زن آمادگی خود را برای اشتراک در انتخابات سال 2018 اعلام کرده اند.

یکی از این کاندیداهای زن، روزنامه نگار روسی و فعال حقوق بشر، یکتپرینا گردون، روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات در مارچ 2018 اشتراک کند.

و همچنین کسنیا سبچاک خبرنگار و مجری تلویزیونی، دختر "اناتولی سبچاک" نخستین شهردار سنت پترزبورگ است. او می گوید که قصد خویش برای شرکت در انتخابات را در ملاقات اخیر خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری در جریان یک مصاحبه در مورد زندگی پدر فقیدش، که امسال 80 ساله شده است، را به اطلاع رئیس جمهوری هم رسانده است. به گفته سبچاک، رئیس جمهوری روسیه در واکنش به این مسئله تنها به او گفت: «هر کسی حق تصمیم گیری در این مورد را دارد و باید خود مسئولیت تصمیماتی که می گیرد را برعهده بگیرد.»/ اسپوتنیک

--- ایلا پامفیلوا   --- کسینیا سبچاک   --- ایکترینا گردون   --- ایرینا خکمات

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست