Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@18:51:43 GMT

کمبود عرضه بیشتر در انتظار بازار نفت

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۴۰۲۸

کمبود عرضه بیشتر در انتظار بازار نفت

اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه‌اش پیش‌بینی خود از میزان تقاضا برای نفت این سازمان در سال ۲۰۱۸ را بالا برد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، اوپک در گزارش ماهانه خود اعلام کرد جهان به ۳۳.۴۲ میلیون بشکه در روز از نفت اوپک در سال میلادی آینده نیاز خواهد داشت که ۳۶۰ هزار بشکه در روز بالاتر از پیش‌بینی قبلی این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای چهارمین ماه متوالی است که اوپک پیش‌بینی خود را نسبت به نخستین برآوردی که در ژوییه داشت افزایش می‌دهد.

این گزارش آخرین گزارش اوپک پیش از نشست ۳۰ نوامبر است که انتظار می‌رود طی آن این گروه و متحدانش مدت توافق کاهش تولید را تمدید کند.

پیش‌بینی‌های اوپک به کمبود بالاتر عرضه در سال ۲۰۱۸ اشاره دارد و ممکن است بر بحث درباره مدت زمانی که محدودیت‌های تولید باید حفظ شوند، تاثیر بگذارد.

اوپک که متشکل از ۱۴ کشور تولیدکننده است اعلام کرد طبق برآوردهای منابع ثانویه، تولید این سازمان در اکتبر پایین ۳۲.۵۹ میلیون بشکه در روز میزان تقاضای پیش‌بینی شده برای سال ۲۰۱۸ بود و حدود ۱۵۰ هزار بشکه در روز نسبت به سپتامبر کاهش نشان داد.

آمار تولید اوپک در این گزارش به معنای آن است که پایبندی ۱۱ عضو این سازمان به اهداف تولید از ۹۸ درصد در سپتامبر به بیش از ۱۰۰ درصد در اکتبر افزایش پیدا کرده است.

طبق گزارش اوپک، سطح بالای پایبندی کشورهای تولید کننده اوپک و غیراوپک به شکل روشنی نقش کلیدی در حمایت از ثبات بازار نفت داشته و آن را در مسیر باثبات‌تری قرار داده است.

اوپک همچنین اعلام کرد ذخایر در اقتصادهای توسعه یافته به میزان ۲۳.۶ میلیون بشکه در سپتامبر کاهش یافت و به ۲.۹۸۵ میلیارد بشکه رسید که ۱۵۴ میلیون بشکه بالای متوسط پنج ساله است که نشانه دیگری از کاهش عرضه محسوب می‌شود.

بر اساس گزارش اوپک، میزان مازاد عرضه کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. این سازمان با اجرای توافق کاهش تولید، کاهش ذخایر نفت به متوسط پنج ساله را هدف‌گذاری کرده است.

اوپک اکنون انتظار دارد تقاضا برای نفت ۱.۵۵ میلیون بشکه در روز در سال میلادی آینده افزایش پیدا کند که ۱۳۰ هزار بشکه در روز بالاتر از پیش‌بینی قبلی است و به ۹۸.۴۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. همچنین انتظار دارد نرخ رشد اقتصاد جهانی به ۳.۷ درصد برسد که بالاتر از پیش بینی قبلی ۳.۵ درصد است.

همچنین در گزارش اوپک برآورد رشد عرضه از سوی کشورهای غیراوپک در سال میلادی آینده مورد بازبینی نزولی قرار گرفت و این سازمان اکنون انتظار دارد رشد عرضه تولیدکنندگان خارج از اوپک ۸۷۰ هزار بشکه در روز افزایش پیدا کند که ۷۰ هزار بشکه در روز کمتر از پیش بینی قبلی است. اوپک برآورد کمتر را به بازبینی تولید مکزیک و نروژ نسبت داد.

به گفته مقامات اوپک، این گروه و متحدانش درباره تمدید توافق کاهش تولید به مدت ۹ ماه دیگر مذاکره می‌کنند. چنین اقدامی به کاهش قابل توجه عرضه در سال آینده منجر خواهد شد.

بر اساس گزارش رویترز، در گزارش ماه گذشته کمبود عرضه حدود ۳۱۰ هزار بشکه در روز برای سال میلادی آینده پیش‌بینی شده بود، اما اگر اوپک و سایرین همچنان به حفظ سطح تولید اکتبر سال ۲۰۱۶ ادامه دهند بازار در سال ۲۰۱۸ با حدود ۸۳۰ هزار بشکه در روز کمبود عرضه مواجه می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین طاهری مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

وی توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T۶۸۳ باید پیامک GT۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کدها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کدها توضیح داد: این کدها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کد خبر 6087291 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • نفت وارد کانال افزایشی شد