Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌ خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  احسان چیت‌ساز استادیار دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران در سومین همایش‌ ملی‌ فناوری سلامت‌ که در دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: بر اساس سند‌ چشم‌انداز‌ 20 ساله‌ کشور در سال‌ 1404 اقتصاد ایرانی بایستی به اقتصاد دانش بنیان تبدیل شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین یکی از مباحث‌ مهم در برنامه‌ ششم توسعه‌ اقتصاد دانش بنیان و جایگاه آن جهت تحقق‌ اقتصاد مقاومتی‌ است.

 وی ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان، اقتصادی است که باعث‌ تولید ثروت از راه دانش می‌شود و کاربرد دانش و اطلاعات در آن اهمیت بالایی دارد.

 استادیار دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران بیان کرد: بی شک‌ دانشگاه به عنوان‌ مکان‌ اصلی تولید‌ علم و دانش‌ علاوه بر مأموریت‌های آموزشی – تحقیقاتی خود نقش‌ محوری‌ در تحقق‌ اهداف‌ اقتصاد‌ دانش بنیان خواهد داشت‌ و در این بین دانشگاه‌های نسل سوم‌ و کارآفرین‌ با هدف تجاری‌سازی دانش‌ و تربیت‌ دانشجویان کارآفرین‌ بیش از پیش‌ مورد توجه‌ قرار گرفته‌اند.

 چیت‌ساز‌ عنوان کرد: با توجه به نقش کلیدی‌ ارتباط‌ صنعت با دانشگاه‌ به منظور تعریف‌ ایده‌های دارای قابلیت‌ تجاری‌سازی و قدرت انتقال‌ به درون‌ جامعه امروزه‌ راه‌اندازی دفاتر‌ انتقال‌ فناوری در دانشگاه‌ به منظور‌ تحقق‌ اهداف دانشگاه‌‌های نسل سوم‌ از اهمیت بالایی‌ برخوردار است.

 وی اظهار داشت: حوزه سلامت با توجه به جامعه هدف خود یکی از حوزه‌های بسیار مستعد به منظور هدف‌گذاری توسط شرکت‌های دانش بنیان است که می‌تواند نقش برجسته‌ای در درآمدزایی‌، ایجاد اشتغال و افزایش صادرات کالاهای‌ دانش بنیان در کشور داشته باشد‌.

 استادیار دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران تصریح کرد: با توجه به سیاست‌های کلان دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه توسعه نوآوری‌، فناوری‌ و تجاری‌سازی دانش بنیان سلامت، معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه‌ اقدام‌ به راه‌اندازی‌ دفتر‌ تجاری‌سازی فناوری سلامت‌ با هدف توسعه‌، حمایت‌ و نهادینه نمودن‌ ایده‌های دارای‌ قابلیت‌ تجاری‌سازی در حوزه پزشکی و سلامت‌ نموده‌ است.

اهمیت برگزاری فن‌بازار‌های فناوری در تجاری سازی محصولات

 چیت‌ساز ادامه داد: یکی از ‌بستر‌های مهم‌ در توسعه فناوری‌ و تجاری‌سازی فناوری سلامت‌ برگزاری‌ فن‌بازار‌های فناوری سلامت است‌. فن‌بازار سلامت یا بازار فناوری سلامت در واقع همان بنگاه‌ تخصصی‌ معاملات‌ فناوری سلامت است که محلی برای معرفی‌ و مبادلات‌ فناوری سلامت و پزشکی می‌باشد.

 استادیار دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران، اضافه کرد: در این راستا یکی از اقدامات مهم در معرفی‌ بهتر فن‌بازارها به جامعه دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی و صنعتی‌ راه‌اندازی یک نشریه‌ خبری، تحلیلی، آموزشی و پژوهشی است که نقش مهمی در فرآیند ثبت و نشر تبادل اخبار و رویدادها‌ و دستاوردهای‌ حاصل‌ از تجار‌ی‌سازی ایده‌های دانش‌ بنیان‌ و نیز ایجاد بستری مناسب‌ برای‌ توسعه‌ ارتباط میان پژوهشگران‌ و فناوران‌ در عرصه‌ نوآوری و تجاری‌سازی می‌باشد‌.

 چیت‌ساز یادآور شد: امیدواریم‌ گامی مفید‌ هر چند کوچک‌ در ایجاد انگیزه‌ و تبادل‌ نظرات‌ و ایده‌ها در توسعه تجاری‌سازی سلامت و ایجاد زمینه‌ همکاری اصولی‌ در زمینه‌ سلامت‌ و اقتصاد دانش بنیان‌ در درون دانشگاه‌ها شکل بگیرد‌.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۴۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان

مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت: این پالایشگاه با جایگزین کردن مکمل‌های سوختی با مکمل‌های طبیعی صرفه‌جویی یک میلیارد دلار را هدف‌گذاری کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حکیم قیم گفت: پالایشگاه آبادان از سال گذشته به دنبال جایگزین کردن مکمل‌های سوختی با طبیعی بود که در همین راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت تولید سوخت بایو به توافق رسید.

وی افزود: با جایگزینی اتانول با MTBE به عنوان یکی از اوکتان‌افزاها و با به سرانجام رسیدن این طرح، از لحاظ ارزی پالایشگاه آبادان حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی خواهد داشت.

قیم گفت: پالایشگاه آبادان اولین شرکت صنعتی کشور درگذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد تا در میان شرکت‌های صنعتی و نفتی ایران، پیشگام تغییر رویکرد اقتصادی از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی باشد.

وی افزود: پالایشگاه آبادان درصدد است انواع پسماند از جمله گازهای ارسالی به مشعل، لجن‌های نفتی، گوگرد، پسماند الکترونیک و باتری مستعمل، کاستیک، پساب صنعتی و پسماندهای عمرانی و ساختمانی را با کمک طرح ملی توسعه فناوری‌های اقتصاد چرخشی و زیست‌محیطی معاونت علمی- فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بازچرخانی کند.

مدیرعامل پالایشگاه آبادان یکی از این اهداف توسعه و مانع زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی با استفاده از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان و ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، اقتصاد چرخشی در پالایشگاه آبادان به‌عنوان اولین شرکت صنعتی در کل کشور محقق شود و زمینه‌ساز گسترش آن میان دیگر بنگاه‌های اقتصادی در سطح کشور باشد.

پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاه‌های ایران است که فرآورده‌هایی همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌ های نفتی، گوگرد و نفتای (خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) تولید می‌کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد