Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، سورنا ستاری در دیدار با مدیرعامل بانک ضمن ابراز خرسندی از این که بانک ملی ایران به حوزه حمایت از استارت آپ ها ورود پیدا کرده است، گفت: رویکرد بانک ملی ایران در حمایت از محصولات دانش بنیان مورد تایید و حمایت ماست.

به گفته ستاری، ایجاد مرکز نوآوری توسط بانک ملی ایران زیرساختی مهم است که با نظر مثبت و همراهی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک محقق شده و جای تقدیر و تشکر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر لزوم حمایت های همه جانبه از استارت آپ ها و فعالیت های دانش بنیان، گفت: استارت آپ ها اول ایجاد می شوند و بعد قوانین مرتبط با آنها  وضع  می شود، به همین دلیل استارت آپ ها همیشه پیشرو هستند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات بانک ملی ایران در این زمینه قابل توجه بوده و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

دکتر محمد رضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران نیز در این دیدار با بیان اینکه بانک در حمایت از طرح های دانش بنیان و استارت آپ ها از هر گونه کوششی دریغ نمی کند، گفت: دنیای امروز، دنیای استارت آپ هاست و همه باید در جهت توسعه و حمایت از آنها گام برداریم.

وی افزود: بانک ملی ایران به تنهایی از چندین استارت آپ که تنها در مرحله ایده بودند، حمایت کرده و آنها را به مرحله بلوغ رسانده است که به مرور از آنها رونمایی خواهد شد.

حسین زاده با تاکید بر این که استعدادهای داخلی و جوانان ایرانی نخبه نباید به دلیل وجود مشکلات در تامین مالی طرح ها دچار چالش شوند، وظیفه بانک ملی ایران را کمک به رشد این ایده ها دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه برنامه ریزی جدی بانک در این زمینه به بار نشسته و به زودی طرح های خیره کننده ای به جامعه معرفی خواهد شد.

مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این نشست با اشاره به همکاری های گسترده بانک با دانشگاه صنعتی شریف در زمینه ایجاد و حمایت از استارت آپ ها، گفت: خوشبختانه مرکز نوآوری بانک ملی ایران در حال راه اندازی است و می تواند بخش قابل توجهی از نخبگان کشور را تحت پوشش قرار دهد.

به گفته وی، برخی مقررات دست و پاگیر نباید مانع رشد استارت آپ ها شوند و برای توسعه این بخش باید به هر شکل ممکن اقدامات مقتضی صورت بگیرد.

در این مراسم همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بانک ملی ایران و دانشگاه صنعتی شریف به منظور تحقق سیاست های کلان جمهوری اسلامی ایران در حوزه علم و فناوری و تحقق اقتصاد مقاومتی دانش بنیان، تفاهمنامه همکاری در زمینه تاسیس و توسعه مرکز شتابدهی و نوآوری امضا کردند.

این مرکز با همکاری مشترک بانک ملی ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی خواهد شد و هدف از آن به کارگیری ظرفیت های سه جانبه برای شناسایی، گزینش، رشد و توسعه استارت آپ های دارای طرح یا محصولات آماده با پتانسیل بالا جهت تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان است.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرابادی اظهار داشت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته او، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.

وی “نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور” را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رییس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته او، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رییس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

کد خبر 6094242 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها