Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@06:00:16 GMT

جشنواره فیلم فجر نباید تبدیل به جشن و دورهمی شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۵۶۸۲

جشنواره فیلم فجر نباید تبدیل به جشن و دورهمی شود

پرویز فارسیجانی گفت: اگر کسی دلسوز کشور، فرهنگ و هنر و سینما باشد باید تمام توان خود را به کار گیرد تا این جشنواره بیشتر به سمت قواعد استاندارد بین المللی برود نه اینکه شبیه به گعده و دورهمی شود!.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، مدیرکل سابق مطالعات و توسعه دانش و مهارت‌‌های سینمایی سازمان سینمایی افزود: جشنواره فیلم فجر یکی از برکات انقلاب شکوهمند اسلامی است که به عنوان معیار سنجش و ارزیابی فیلم‌های تولید شده در نظام اسلامی تأسیس شد و قرار آن بر این بود که همه ساله در ایام الله دهه فجر برای مخاطبان عام و خاص سینما دستاوردهای سینمای کشور پس از انقلاب را به نمایش بگذارد و انگیزه اصلی آن تشویق سینماگران برای حضور داشتن در این رویداد سینمایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این جشنواره قرار بود معیار اصلی سنجش سینمای کشور باشد و سینماگران را بر آن دارد که تمام تلاش خودشان را برای تولید فیلم‌های باکیفیت و ارزشمند به کار گیرند و در این رویداد سینمایی حضور داشته باشند و کسانی که آن را تأسیس کردند می خواستند که طی چند سال این جشنواره را به سطح و تراز جشنواره‌های مطرح بین المللی برسانند اما متأسفانه این اتفاق به دلایل مختلف رخ نداد و سیاست گذاری‌ها و اعمال سلیقه‌های غلط برخی مدیران و دست اندرکاران سینما مانع از رشد این رویداد سینمایی شد.

فارسیجانی سپس با تأکید بر اینکه مدیران سینمای کشور باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا این جشنواره از لحاظ کیفی و کمی تقویت شود اظهار داشت: جشنواره فیلم فجر نیاز به حضور دست اندرکاران، داوران و مدیرانی دارد که فارغ از مسائل سیاسی، جناحی، صنفی و سلیقه ای آن را اداره کنند و تمام سعی و تلاش شان بر این باشد که رویداد مهم سینمایی به بهترین شکل ممکن جای خود را در عرصه بین المللی باز کند.

مدیرکل سابق طرح و برنامه شبکه چهارم سیما خاطرنشان کرد: متأسفانه زیرساخت‌های جشنواره فیلم فجر دارای اشکالات عمده و اساسی است و هنوز ما هیچ آیین نامه مناسبی برای این جشنواره بر اساس رویکردها و نیازهای روز جامعه و سینما نداریم. از سوی دیگر ما شاهد آن هستیم که هر دولتی بر سر کار می آید تنها منافع شخصی خود را لحاظ می کند و به منافع سیاسی و جناحی خود بها می دهد که این اتفاق نه تنها به هیچ عنوان منصفانه نیست بلکه به شدت عاملی برای افول و ضربه اساسی به سینما و حوزه فرهنگی و هنری محسوب می شود.

این کارشناس فرهنگی در خاتمه این گفتگو تصریح کرد: متأسفانه طی سال‌های اخیر ما همواره شاهد افت، نزول و افول این جشنواره بودیم و می دیدم که جنبه‌های سینمایی و استانداردهای آن مرتباً در پی کمرنگ تر شدن هستند اما اینک وضعیت بغرنج تر شده و ما شاهد این هستیم که علناً عنوان می شود ما می خواهیم این جشنواره را به صورت یک جشن باشکوه برگزار کنیم! ما باید آگاه باشیم که این جشنواره نباید بدل به جشن و گردهمایی و دورهمی بشود و به خصوص باید اهداف دستیابی به سینمای انقلاب اسلامی در آن وجود داشته باشد و امیدوارم که مدیران سهل انگارانه از این کنار این مسأله مهم عبور نکنند.

منبع: سینما پرس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، ‌عاشقانه تاریخی «مست عشق» با حضور پارسا پیروزفر و شهاب حسینی که این روزها رکورد گیشه سینما را با ۵۰۸,۶۸۷,۵۲۵,۰۰۰ ریال در کمتر از دو هفته شکسته، دوباره اسم پارسا پیروزفر را نقل محافل سینمایی کرده است. این درحالی است که به زعم منتقدان جدی این فیلم هم با وجود ایراد و اشکال های فراوان، حضور چهره کاریزماتیک و محبوب این بازیگر روی پرده نقره ای یکی از دلایل اقبال و فروش این فیلم یه حساب می‌آید. به نظر می‌رسد پارسا پیروزفر که همچنان در شمایل جوان خوش سیما و معصوم سینما ۵۰ سالگی را از سر گذرانده، مسیر حرفه‌ای و بی حاشیه ‌اش را در سینما به آرامی طی می‌کند.

پیروزفر با داشتن چهره، ‌فیزیک و استایل بازی منحصر به خودش، شانس بازی در نقش های منفی و بدمن های سینما به ندرت، نصیبش شده و همان معدود نقش‌های منفی سینما نظیر یوسف «مهمان مامان» مهرجویی یا بهمن خان سریال «یاغی» بیشتر از ایجاد تنفر و انزجار، مخاطب را با او سمپات می‌کند.

فیلم سینمایی «نقاب» و نقشی که پارسا پیروزفر در آن دارد شاید تنها موقعیت سینمایی است که به پارسا پیروزفر جوان این فرصت را داد تا شرارت و خباثت را از پشت چشمان معصومش بیرون بکشد و شمایلی متفاوت از پارسای محبوب را به رخ مخاطب بکشد.

فیلمی ساخته کاظم راست‌گفتار که یکی از پدیده‌های گیشه سال ۱۳۸۴ شد و سکانس‌هایی از آن همچنان در میان طرفداران و مخاطبان سینما دست به دست می شود. پارسا پیروزفر در این فیلم نقش پسر خوش‌سیما اما شیادی را بازی می‌کند که علاوه بر تبحر در قمار و بازی پوکر با ورود به زندگی زنان ثروتمند از آنان اخاذی می‌کند. او با امین حیایی همدست می‌شود و به سراغ زنان ساده اما سرمایه دار می‌رود و با رابطه گرفتن و فیلمبرداری و تهدید و اخاذی‌های کلان از آنها جدا می‌شود.

کاراکتر نیما در فیلم «نقاب» تا قبل از قاچاقچی بی‌رحم سریال «یاغی» تنها نقش منفی کارنامه حرفه‌ای این بازیگر محسوب می‌شود.

فیلم رکوردشکنی که نقدهای تند و تیزی را متحمل شد ؛ ماجرای مست عشق پارساپیروزفر و شهاب حسینی | وقتی کمدی دیگر پیشتاز فروش نیست

کد خبر 849570 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی