Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه به نقل از نوپانا، مهدی تقوی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، در خصوص اهمیت استارت‌آپ‌ها گفت: «سرمایه‌گذاری تخصصی در حوزه استارت‌آپ‌ها، از مهم‌ترین نیازهای اقتصاد کشور است؛ چرا که استارت‌آپ‌ها تاکنون بسیاری از چالش‌های اساسی حوزه اقتصاد را به‌خوبی حل کرده‌اند. در همین راستا ظهور و شکل‌گیری شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری تخصصی مانند سرمایه‌گذاران جسورانه، بهترین راه حل موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تقوی اظهار کرد: «حجم سرمایه‌گذاری تخصصی در کشور ما در مقابل نیاز موجود بسیار کم است و متاسفانه سرمایه‌ها کمتر به‌سمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری تخصصی می‌روند؛ بنابراین باید در سوق دادن سرمایه‌های مردمی و دولتی به‌سمت آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهیم.»

این کارشناس اقتصادی افزود: «از دلایل اصلی که سرمایه‌های مورد نیاز به اندازه لازم به سمت وی‌سی‌ها نمی‌آیند، نبود فرهنگ سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژهای فناورانه دارای نوآوری و خلاقیت است. همچنین می‌توان به نرخ بالای سود بانکی، عدم حمایت کافی صندوق‌هایی مثل صندوق‌های بازنشستگی، بنیادهای مالی و نهادهای ملی موجود از سرمایه‌گذاران خطرپذیر استارت‌آپی اشاره کرد.»

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه بیان کرد: « آینده اقتصاد دیجیتال ایران امیدوارکننده است. اکنون استارت‌آپ‌های بسیاری در این حوزه شکل گرفته‌اند که در میان آن‌ها نمونه‌های موفقی به چشم می‌خورند؛ اما مهم‌ترین مسئله‌ای که این روزها در توسعه اقتصاد دیجیتال ایران باید جدی گرفته شود موضوع سرمایه است.»

او عنوان کرد: «بعضی از منابع مالی مانند صندوق‌های نوآوری و شکوفایی، صندوق‌های بازنشستگی، نهادهای عمومی و بنیادها از مهم‌ترین منابع مالی پیشنهادی کارشناسان برای سرمایه‌گذاری روی شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر هستند.»

تقوی خاطرنشان کرد: « برای ایجاد استارت‌آپ‌های قدرتمند در کشور با ارزش‌های مالی بالا و توانا و در زمینه توسعه اقتصاد نوین و دیجیتال کشور، مشکلات متعددی در جذب سرمایه‌ وجود دارد؛ با وجود منافع بسیار بالای سرمایه‌های خارجی، جهت حفظ مالکیت و مدیریت داخلی نمی‌توان بیشتر از ۴۹ درصد سرمایه‌های لازم را از خارج از کشور تامین کرد؛ بنابراین نیاز به جذب سرمایه ۵۱ درصدی داخلی است و در این زمینه کمبود سرمایه‌گذاری تخصصی داخلی به‌شدت محسوس است. به اعتقاد کارشناسان، تقویت سرمایه‌ای و حمایت‌های اصولی و حرفه‌ای از شرکت‌های سرمایه‌گذاری جسورانه یا خطرپذیر، بهترین روش برای حل مشکل سرمایه استارت‌آپ‌هاست. »

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: «مسئولان بارها اعلام کرده‌اند که تا سال ۱۴۰۰ هجری شمسی باید به فکر ایجاد صدها استارت‌آپ در کشور و حداقل ۵ یونیکورن‌ استارت‌آپی باشیم. یونیکورن‌های استارت‌آپی، شرکت‌های خصوصی با ارزش بیش از یک میلیارد دلار هستند که ادغام، تملک و یا وارد بازار بورس نشده‌اند. به نظر می‌رسد در راستای این هدف و همچنین توسعه اقتصاد نوین و مدرن دیجیتال در کشور، مجلس شورای اسلامی و شورای عالی فضای مجازی در زمینه تدوین قوانین اصولی جذب سرمایه‌ خارجی، تعیین میزان سهام‌داری سرمایه‌گذار خارجی و همینطور قانون‌گذاری، شکل‌دهی و حمایت از تشکیل مناطق آزاد داده‌ها باید ورود کنند و فعالیت داشته باشند.»

  

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدامیر برهانی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، گفت: صندوق ضمانت صادرات ایران پوشش‌های بیمه‌ای و ضمانت نامه‌ای خود را برای بازار کشور‌های همسایه همچون عراق و افغانستان با شرایط ویژه ارائه می‌دهد. همچنین برای حضور فعال در بازار کشور‌های آفریقایی سقف اعتباری ۴/۵ میلیارد دلار در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: این صندوق آمادگی دارد در صورت پذیرش کارفرما و یا بانک‌های خارجی، ضمانت نامه‌های مبتنی بر قرارداد (ضمانت نامه شرکت در مناقصه، ضمانت نامه پیش پرداخت و ضمانت نامه حسن انجام تعهدات) برای صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ارائه نماید.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان