Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری شهرستان نیر، گفت: احداث کنارگذر نیر نیازمند همکاری بیش از پیش صاحبان زمین ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز، مهدی بخشی امروز در جلسه معارفه شهردار جدید نیر اظهار داشت: عدم همکاری برخی از صاحبان اراضی مشکلاتی در مسیر اجرایی شدن پروژه کنارگذر نیر به وجود آورده است که انتظار می‌رود راهکارها و تصمیمات اساسی در این راستا اندیشیده شود تا بتوانیم هر چه سریع‌تر اجرای این پروژه را ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست فرمانداری شهرستان نیر گفت: اهمیت اجرایی شدن پروژه کنارگذر نیر بر همگان آشکار است، چرا که این شهرستان با توجه به وضعیت گردشگری که دارد سالانه و به خصوص در تعطیلات میزبان خیل عظیمی از مسافران و گردشگران است و به همین دلیل انتطار داریم تا صاحبان اراضی همکاری و تعامل خود را برای تکمیل این پروژه نشان دهند.

 

وی تصریح کرد: با وجود این‌که تلاش برای اجرایی شدن پروژه کنارگذر نیر به سال‌های گذشته باز می‌گردد اما به دلیل پاره‌ای از مشکلات فنی مسیرهای پیشنهادی و عدم رضایت اهالی هیچ یک از این گزینه‌ها به نتیجه نرسیده است که امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان مربوطه بتوانیم اجرای این پروژه را با موفقیت ادامه بدهیم.

 

بخشی افزود: قرار است هیات سه نفره دو نفر از طرف صاحبان زمین و یک نفر از طرف راه و شهرسازی، نسبت به قیمت گذاری منصفانه زمین ها اقدام کنند و این توافق و نظر ارزیابی و کارشناسی املاک برای انجام سیر مراحل قانونی پروژه است.

 

سرپرست فرمانداری نیر با تبریک انتصاب ممی زاده به سمت شهرداری نیر گفت: از شهردار جدید نیر انتظار می رود با جذب سرمایه گذار در منطقه با توجه به نیمه دولتی بودن شهرداری ها و اعتبارات محدود و بدهی میلیاردی شهرداری نیر در راستای اجرای پروژه های عمرانی و پرداخت به موقع حقوق کارکنان و کارگران شهرداری اقدامات اساسی بردارند.

 

بخشی در ادامه خواستار تسریع در روند مطالعه و تصویب طرح جامع گردشگری بولاغلار نیر و تکمیل زیرساخت‌های این مناطق شد.

 

استان اردبیل دارای 37 منطقه نمونه گردشگری مصوب هیئت دولت است که از 37 منطقه نمونه گردشگری مصوب هیئت دولت در سطح استان اردبیل 7 منطقه نمونه گردشگری در شهرستان نیر قرار دارد.

 

 


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لبافی گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسان کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

به گفته وی، با فراهم شدن فضای آموزش بهتر و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت به عمل آوریم.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فنآوری آب میوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

لبافی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی گفت: اینکه از تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود، دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالان و مدیران صنایع نیز هست.

وی عنوان کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند دروس نظری کافی است اما در اجرا به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای مانند مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی گفت: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت کرده‌ایم. بر اساس بازخوردها، این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و اجرای پروژه‌های علمی تخصصی و کاربردی برای دانشجویان و مدیران صنایع بسیار مفید بوده است.

کد خبر 6087965

دیگر خبرها

  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود