Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان از اهتمام جدی این اداره‌کل به ایجاد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی خبر داد.

به گزارش امتداد نیوز، یحیی رحمتی بعد از ظهر در سومین جلسه کارگروه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان که به میزبانی سالن همایش‌های شهید شهریاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی این اداره‌کل، ایجاد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی است، افزود: در همین راستا اقدامات چشم‌گیری صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه‌اندازی دو سایت کارگاهی صنایع‌دستی ظریفان و نیکان در زنجان و اهتمام جدی به بحث ایجاد اشتغال در این زمینه، تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از رویکردهای اصلی شعار امسال، بحث ایجاد اشتغال است، از این رو راه‌اندازی ۲ سایت کارگاهی صنایع‌دستی در زنجان می‌تواند گامی بلند در راستای تحقق این مهم باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان با یادآوری اینکه دو سایت کارگاهی صنایع‌دستی ظریفان و نیکان در مجموعه بیش از ۹۶۰ نفر اشتغال‌زایی خواهند داشت، اظهار کرد: ایجاد این تعداد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی عدد قابل توجهی است که سهم سایت کارگاهی نیکان از این تعداد، ۵۰۰ نفر و مابقی نیز مربوط به سایت کارگاهی ظریفان است.

رحمتی همچنین با بیان اینکه در حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه احداث مجتمع تولید و عرضه صنایع‌دستی ظریفان که قرار است در دو فاز اجرایی شود، پیش‌بینی شده است، افزود: این دو پروژه به عنوان یک مدل و الگو در سطح کشور اجرایی خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان همچنین در ادامه به بحث روستاهای هدف گردشگری اشاره و با بیان اینکه این اداره کل همواره سعی کرده است تا توجه به این روستاها را جزو اولویت‌های خود قرار دهد، تصریح کرد: به عنوان مثال، روستای شیت دارای پنج خانه بوم‎گردی برای استقبال از گردشگران است که همین امر باعث شده است تا این روستا به یکی از روستاهای هدف گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل شود.

همچنین مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با تاکید بر اینکه تشخیص اهلیت سرمایه‎گذار شهرک صنایع‌دستی و گردشگری نور زنجان بر عهده این اداره‌کل نیست، افزود: بر اساس قرارداد منعقده، در صورت عدم پیشرفت پروژه مذکور، زمین پس گرفته خواهد شد.

کلیم‌الله وثوقی با بیان اینکه فقط زمینی توسط این اداره کل در اختیار سرمایه‎گذار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه به اندازه کافی به سرمایه‌گذار پروژه مذکور فرصت داده‌ایم، لذا در صورت محرز بودن عدم اهلیت سرمایه‌گذار در این پروژه، وارد مسائل حقوقی خواهیم شد.

true برچسب ها : : سازمان میراث فرهنگی و گردشگری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا