Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهای گذشته تصویری از یک نامه در رسانه ها منتشر شد که متنش حکایت از آن داشت که بانک "امارات ان بی دی" به تعدادی از تجار ایرانی مهلت 30 روزه داده است تا حساب های خود را به بانک های دیگری منتقل کنند و از این پس حق مبادلات و برداشت پول از این بانک را ندارند. بازار نیوز -  سئوالی که مطرح است این است که اگر این موضوع به همه بانک های اماراتی تسری یابد چه پیامدی را می تواند برای اقتصاد کشور به همراه داشته باشد؟
چند ماهی است که تجار ایران در زمینه تبادلات بانکی با چینی ها به مشکل خورده اند و برخی این عمل چینی ها را به تحریم های آمریکا ربط می دهند و برخی دیگر آن را در جهت مقابله با پولشویی می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته تجار ایرانی این ماجرا در کشورهای دیگری چون مالزی، ترکیه و عمان نیز اتفاق افتاده است. به تازگی نامه ای منتشر شد که نشان می داد یک بانک اماراتی نیز از تجار ایرانی خواسته است تا حساب های خود را در این بانک ببندند. برخی تجار ایرانی در این زمینه گفته اند که بانک "امارات ان بی دی" در مورخه یکشنبه 14 آبان 1396  نامه ای را به آن ها ارسال نموده و در آن اعلام کرده است: به شما توصیه می‌ کنیم که قادر به ادامه ارتباط با شما نبوده و با احترام از شما خواستاریم حساب خود را بسته و اقدامات بانکی دیگری را جایگزین آن کنید. بانک "امارات ان بی ‌دی" تنها 30 روز از زمان ارسال نامه به تجار ایرانی مهلت داده است که پول خود را از این بانک خارج کرده و به بانک ‌های دیگر منتقل کنند.
مسئولین البته این موضوع را تکذیب نموده اند که از آن جمله می توان به تکذیبه مسعود دانشمند، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات اشاره نمود. وی خبر بسته شدن حساب ایرانیان در امارات را کذب دانسته و عنوان کرده که این اتفاق تنها برای یک نفر رخ داده است. همچنین وی افزوده است با پرس ‌و جویی که از اعضای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی ایرانی در دوبی داشتیم، مشخص شد این اتفاق برای دیگر تجار ایرانی که در این بانک حساب دارند نیفتاده است و در واقع ارتباطی با ایرانی‌ بودن صاحب حساب نیز ندارد. دانشمند تصریح نموده است: بررسی ‌ها نشان می ‌دهد این اقدام بانک اماراتی مرتبط به قانون مبارزه با پول ‌شویی است. 
البته همان گونه که عنوان شد با توجه به مهلت 30 روزه این بانک به تجار ایرانی باید تا 14 آذر صبر نمود و بعد از آن دید که این موضوع تنها برای یک نفر اتفاق افتاده است یا خیر.
به هر صورت در این بین این سئوال به ذهن می رسد که پیامد اقدام بانک مذکور و تسری آن به سایر بانک های اماراتی، برای اقتصاد ایران چه خواهد بود؟
برای پاسخ به این سئوال باید میزان تبادلات تجاری ایران با امارات را مورد بررسی قرار دهیم. در هفت ماهه نخست امسال میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی ایران به کشورهای دنیا به لحاظ ارزشی 24710 میلیون دلار بوده است. از این میزان کالا، حدود 14 درصد یعنی 3471 میلیون دلار به کشور امارات صادر شده است. با این آمار در هفت ماهه نخست امسال، امارات بعد از چین و عراق به عنوان سومین کشور واردکننده کالاهای غیرنفتی ایران محسوب می شود. همچنین در همین مدت، حدود 27817 میلیون دلار کالا وارد کشور شده است. امارات بعد از چین با واردات کالا به ارزش 4678 میلیون دلار (17 درصد ارزش کل کالاهای وارد شده در هفت ماهه نخست امسال) به ایران در مکان دوم بدین لحاظ قرار گرفته است. با توجه به آمار مذکور، تراز تجاری ایران با امارات منفی 1207 میلیون دلار می باشد.
همان گونه که ملاحظه می شود امارات متحده عربی در هفت ماهه نخست امسال یکی از پنج کشور اول در تبادلات تجاری با ایران بوده است. بنابراین در صورت تسری اقدام بانک "امارات ان بی دی" به سایر بانک های اماراتی و عدم ارائه خدمات به تجار ایرانی، بخش تجارت ایران و امارات به شدت از این تصمیم ضربه خواهد خورد که با توجه به منفی بودن تراز تجاری، عواقب منفی این تصمیم برای ایران بیشتر خواهد بود.  برچسب ها: بانک اماراتی ، تجار ایرانی ، تبادلات بانکی

منبع: بازار نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، براساس آمار گمرک صادرات ایران و امارات در سال گذشته بیش از ۲۷ میلیارد دلار بوده که سهم واردات کالا از این کشور بیش از ۲۰ میلیارد دلار ثبت شده است. به گفته مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • ببینید چگونه اماراتی‌ها از پرورش و فرآوری شتر میلیون‌ها دلار کسب می‌کنند (فیلم)
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی