Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان گفت:کمیته تعیین خسارت زلزله در شهرستان‌های لرستان تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، رضا آریایی امشب در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه استان لرستان معین استان کرمانشاه است از ابتدای وقوع زمین‌لرزه در این استان 70 تریلی و کامیون حامل انواع احتیاجات به کرمانشاه اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این 70 کامیون و تریلی کمک‌های دولتی و مردمی بوده است افزود:این کمک‌ها شامل پتو، مواد خوراکی، موکت، چراغ و سایر اقلام موردنیاز بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان با اشاره به اینکه هم‌اکنون آماری از حساب‌های نقدی مردم لرستان در دست نیست عنوان کرد: ازآنجاکه کمک‌های نقدی مردم به شماره‌حساب 99999 هلال‌احمر واریز می‌شود بعداً رقم آن اعلام می‌شود.

وی به استقبال مردم لرستان برای کمک به مردم زلزله‌زده کرمانشاه اشاره و بیان کرد:برخی از مردم نوع‌دوست لرستان کمک‌های غیر نقدی خورد را مستقیم به جمعیت هلال‌احمر لرستان تحویل می‌دهند.

آریایی گفت: تاکنون هرچه موردنیاز مردم زلزله‌زده کرمانشاه بوده است از لرستان به این استان ارسال‌شده است اکنون نیز هرچه درخواست نیاز شود ارسال می‌شود.

وی در رابطه با وقوع زلزله اخیر در لرستان نیز تصریح کرد: خوشبختانه ما هیچ مصدوم ناشی از تخریب ساختمان در استان نداشتیم، مجروحانی سطحی داشتیم که به دلیل استرس و فشار وارده دچار زمین خوردگی شده بودند.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان بابیان اینکه زلزله اخیر در لرستان سبب آسیب به برخی از منازل مسکونی شهری و روستایی شده است، اظهار داشت: عمده این خسارت‌ها مربوط به سازه‌های خشتی و گلی بوده است.

وی افزود: بافت مسکونی غرب استان لرستان هنوز بافت جدید را تجربه نکرده است اما شمال استان بافت قوی‌تر و مستحکم‌تری دارد چون زلزله را تجربه کرده و تلفان انسانی داشته‌اند و در سنوات گذشته بازسازی انجام داده‌اند.

آریایی عنوان کرد: از 164 هزار واحد مسکونی روستایی استان لرستان تاکنون 100 هزار واحد مقاوم‌سازی شده است که عمده انحا در شمال استان قرار دارد.

وی بیان کرد: امیدواریم وقوع این زمین‌لرزه‌ها در استان سبب شود که صاحبان و مالکان سایر واحدهای مسکونی نا مقاوم و فرسوده با امکانات خوبی که دولت در اختیار بنیاد مسکن می‌گذارد نسبت به نوسازی و مقاوم‌سازی اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به پس‌لرزه‌های مداوم در لرستان اشاره و تصریح کرد: مردم نگران پس‌لرزه نباشند و ازآنجاکه زلزله خیلی بزرگ در لرستان اتفاق افتاده است پس‌لرزه‌های آن استان را می‌گیرد و ممکن است این پس‌لرزه‌ها تا یک یا دو ماه نیز ادامه داشته باشد.

وی اظهار داشت: چون زلزله بزرگی در ناحیه استان همسایه اتفاق افتاده است رژیم زاگرس میانی به‌هم‌ریخته است و این زلزله‌های که در استان داریم ناشی از این زلزله بزرگ است که اتفاق افتاده است.

آریایی افزود: پیک زلزله لرستان 4.2 دهم ریشتر بود که در شهرستان دلفان رخ داد مابقی کمتر از 3 ریشتر بوده که توسط دستگاه ثبت می‌شود و مردم متوجه آن نمی‌شوند.

وی بابیان اینکه زلزله اخیر مشکل جدی برای لرستان ایجاد نکرده است، عنوان کرد: از دو روز پیش کمیته تعیین خسارت در شهرستان‌ها تشکیل و کار برآورد خسارت شروع‌شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان بیان کرد: خسارت‌های ناشی از زلزله جمع‌بندی و پس از امضا استاندار لرستان به تهران ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • تعیین کمیته ویژه برای بررسی رویداد اخیر در بدخشان
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • خسارت سیلاب به منازل مردم شهرستان ملکشاهی