Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، سامان احتشامی نوازنده پیانو و آهنگساز موسیقی ایرانی با اشاره به بی توجهی بسیاری از نوازندگان حرفه ای نسبت به حضور در ارکسترهای دولتی و استعفای اغلب آنها از این مجموعه ها بیان کرد: من همواره به حضور هنرمندان و نوازندگان جوان موسیقی در ارکسترهای مختلف چه در حوزه دولتی و چه در حوزه های غیر دولتی استقبال نشان داده و بر این باورم استعدادهای جوان موسیقی کلاسیک و موسیقی ایرانی باید با یک پروسه درست و علمی در این مجموعه ها حضور داشته باشند و بر غنای کیفی آنها بیفزایند اما متاسفانه به دلیل شرایط نامساعدی که ارکسترهای دولتی در طول سال های گذشته داشته و دارند ماجرا به گونه ای دیگر رقم خورده و باعث شده هم اغلب نوازندگان حرفه ای و هم نوازندگان مستعد امکان های دیگری را برای ادامه فعالیت های خود در موسیقی فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اغلب نوازندگانی که هم اکنون در ارکسترهای دولتی به نوازندگی می پردازند، نوازندگان محترمی هستند که یا دلشان می خواهد خودی نشان داده و در عرصه موسیقی خود را معرفی کنند یا اینکه برای رضایت روحشان سازی را در ارکسترهای دولتی می زنند زیرا یک نوازنده حرفه ای که از این راه زندگی می کند، می داند حضور در ارکستر دولتی که باید مانند اداره ساعت ورود و خروج بزند محل مناسبی برای تامین اجاره منزل، تامین لباس و پوشاک و تامین غذا برای خوردن هم نیست چون به اعتقاد من این حقوق دریافتی که من از میزان آن اطلاع دارم، خرج هزینه های ابتدایی زندگی را هم نمی‌دهد.

احتشامی یادآور شد: از سوی دیگر نوازنده حرفه ای که کارش را بلد است قطعا از راه دیگری زندگی می کند پس بنده باز هم تاکید می کنم اغلب نوازندگانی که در ارکسترهای دولتی حضور پیدا می کنند به غیر از مواردی معدود و انگشت شمار فقط برای پر کردن رزومه کاری می آیند که بعدها بگویند ما در ارکستر ملی یا سمفونیک نوازندگی کردیم.

این نوازنده پیانو اضافه کرد: حتی من شنیده ام که برخی از این نوازندگان فقط به این جهت صبح تا ظهر در ارکسترها حضور دارند تا در ساعات دیگر بتوانند به همین اعتبار شاگرد خصوصی بگیرند چراکه ما می دانیم درآمد حضور در ارکسترها به هیچ عنوان کفاف کوچک ترین هزینه های زندگی را هم نمی دهد پس عزیزانی که در ارکسترهای دولتی به عنوان نوازنده حضور دارند یا هنرمندان ثروتمندی هستند که نیازی به پول ارکسترها ندارند یا تعدادی از آنها هنرمندانی هستند که دریافت حقوقی اندک و ماهانه آنها را راضی نگه می داد و گرنه منطق می گوید با این شرایط مالی هیچ نوازنده حرفه ای حاضر به حضور در ارکستر دولتی نیست.

احتشامی تصریح کرد: برای برون رفت از این شرایط باید بودجه ارکسترهای دولتی افزایش پیدا کند که به نظر می آید در این زمینه فعلا اتفاقی نمی افتد و با همین شرایط قطعا باید منتظر تغییر ذائقه شنیداری مخاطب باشیم که به سمت موسیقی هایی کشیده شود که در آن افکت ها و موسیقی های الکترونیک حرف اول را می زند و این نوازندگی است که در اولویت های بعدی قرار می گیرد. به هر حال همه می دانند برای حضور در یک ارکستر حرفه ای یا باید نوازنده فوق مستعدی بود و یا حداقل چندین سال سابقه حضور در ارکسترها را داشت که متاسفانه این شرایط فعلا در ارکسترهای دولتی ما در کمرنگ ترین شکل ممکن قرار دارد.

وی با انتقاد از کمبود بودجه و زیرساخت های ثابت مدیریتی در حوزه ارکسترهای دولتی گفت: من با وجود چنین شرایطی سال هاست در هیچ ارکستر دولتی به عنوان نوازنده حضور پیدا نکردم چون از همان دوران نوجوانی که تجربه حضور در این ارکسترها را داشتم، متوجه شدم شرایط این ارکسترها به گونه ای نیست که بخواهم تمرکزم را روی آنها بگذارم و وابستگی به این ارکسترها داشته باشم. 

این نوازنده در پایان صحبت هایش متذکر شد: اگر در یکی از این ارکسترها بودم به دلیل سیستم پرعیب تبلیغات و معرفی هنرمندان در این بدنه امروز هیچ نام و نشانی از سامان احتشامی در موسیقی و موتورهای جستجوگر پیدا نمی‌شد کما اینکه اگر همین الان به طور اتفاقی نام  یکی از نوازندگان جوان و یا حرفه ای این ارکسترها را در موتورهای جستجوگر تایپ کنید به غیر از مواردی بسیار معدود و انگشت شمار نام این عزیزان را پیدا نمی کنید.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با حضور وزرای اقتصاد و ورزش؛ آیین رسمی واگذاری سرخابی ها فردا برگزار می شود

 فردا صبح آیین واگذاری دو شرکت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با حضور وزرای اقتصاد و ورزش برگزار می‌شود.

به گزارش ایلنا، روز گذشته در فرابورس ایران ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام خمینی و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین انتقال پیدا کرد.

در همین راستا فردا ساعت ۱۰:۳۰ صبح آیین واگذاری دو شرکت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با حضور وزرای اقتصاد و ورزش و سرپرست سازمان خصوصی‌سازی برگزار می‌شود.

در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی بودند که از مدت‌ها قبل با ملاحظاتی درخصوص مناسبات بین‌المللی مواجه شدند. لذا در دولت سیزدهم موضوع واگذاری این دو باشگاه به صورت جدی از سوی سازمان خصوصی‌سازی دنبال شد. شرکت‌هایی که این دو باشگاه را در اختیار گرفته‌اند دولتی نیستند و به گفته مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، پس از این واگذاری اثر مدیریتی دو باشگاه مذکور به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

گفتنی است برای باشگاه استقلال قیمت هر سهم ۳۰۴۶ ریال با ارزش پایه کل تقریبا ۲۷۹۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شد. برای باشگاه پرسپولیس نیز قیمت هر سهم ۳۵۸۰  ریال تعیین شد که ارزش پایه کل سهام این باشگاه تقریبا ۳۲۰۰ میلیارد تومان بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راز دلیل قتل زن 80 ساله ثروتمند توسط پرستار شخصی‌اش!
  • پایان بارگذاری: پرسپوليس در انتظار خبر مهم
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • با حضور وزرای اقتصاد و ورزش؛ آیین رسمی واگذاری سرخابی ها فردا برگزار می شود
  • «اشعار نو از نغمه‌های کهن» شنیدنی می‌شوند
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • حضور اساتید برجسته در دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر
  • جزئیات کنسرت «اشعار نو از نغمه‌های کهن»/ وقتی ملودی‌های قدیمی بازخوانی می‌شوند