Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

حسین معصوم نماینده تام‌الاختیار وزیر راه‌و‌شهرسازی در شورای حفظ حقوق‌بیت‌المال با تاکید بر ایجاد وحدت‌رویه در نحوه پیگیری پرونده‌های قضایی مربوط به تخلفات در سواحل کشور از تشدید نظارت برای صیانت از سواحل خبر داد و گفت: به منظور امنیت دریایی و بازرگانی از ساخت و ساز در حریم سواحل کشور به ویژه در شمال ممانعت بعمل می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه‌و‌شهرسازی، حسین معصوم نماینده تام‌الاختیار وزیر راه‌و‌شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال درباره جزئیات سفر خود به بندر شهیدرجایی و تشکیل جلسه به منظور بررسی ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در سواحل‌جنوبی کشور به میزبانی بندر شهیدرجایی واقع در استان هرمزگان، به ارایه توضیحاتی پرداخت.

معصوم گفت: جلسه با حضور آقای حشمتی معاون قضایی دادستان کل برگزار شد و در آن جلسه، مدیران کل بنادر و دریانوردی استان‌های‌جنوبی کشور، مدیران‌کل راه‌و‌شهرسازی، دادستان‌های کل کشور، مدیران کل منابع‌طبیعی‌و‌محیط‌زیست و همچنین مدیران املاک و اراضی حضور به هم رساندند تا به وحدت‌رویه‌ای درباره برخورد با برخی تخلفات در سواحل کشور، نحوه پیگیری پرونده‌های‌قضایی مربوط به سواحل و همچنین وحدت‌رویه برای جلوگیری از استنباط‌های مختلف از قانون دست یابند.

مشاور حقوقی وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: متاسفانه در سواحل شمالی کشور با مشکلات عدیده‌ای در تعرض به حریم دریا روبه‌رو هستیم اما سواحل جنوبی خوشبختانه از نظر تعرض به سواحل، در معرض خطرات کمتری قرار گرفته‌اند.

معصوم با اشاره به این مطلب که سازمان بنادر و دریانوردی، برنامه های مناسبی برای صیانت و حفاظت از بنادر کشور دارد، گفت: برنامه‌های حفاظت و صیانت از بنادر و همچنین حریم دریا در سواحل‌شمالی کشور نیز در دست پیگیری جدی قرار دارد.

وی تصریح کرد: بر اساس نظرات دادستان کل کشور، مقرر شده تا به منظور صیانت و حفاظت از بنادر کشور، نظارت‌ها دقیق‌تر شود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه سواحل و بنادر در شمال و جنوب می‌توانند در توسعه همه جانبه کشور به ویژه در توسعه اقتصادی و اشتغال نقش عمده ای ایفا کنند، گفت: جلوگیری از ساخت وسازها در حریم سواحل به منظور امنیت بنادر، امنیت بازرگانی بسیار مهم است و از آنجاییکه ایران از اعضای کنوانسیون‌های بین‌المللی دریایی است، بسیاری از موضوعات را مورد توجه قرار می دهد و بر آنها تاکید دارد.

معصوم ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در نشست ساخت وسازهای غیرمجاز در سواحل استان های جنوبی کشور مورد توجه قرار گرفت تلاش برای ایجاد اشتغال پایدار در سواحل و بنادر کشور با برنامه های مدون و مصوب بود. زیرا سواحل نقش موثری در اقتصاد ملی دارند و باید تدابیری اندیشیده شود تا عموم مردم از موهبت و اقتصاد دریا، بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه ایران در حدود ۵۴۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد و جزو کشورهای‌دریایی محسوب می‌شود، گفت: متاسفانه در سیاستگذاری‌های کلان، دریا آن چنان در اقتصاد ملی، توسعه ملی و فراملی، موردتوجه قرار نگرفته است.

معصوم همچنین خاطرنشان کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی، سرمایه‌گذاری در بنادر به جهت ایجاد اشتغال پایدار و همچنین محرومیت زدایی از مردم ساکن در مناطق ساحلی کشور، نقش موثری دارد و باید بر آن متمرکز شد. زیرا موجب توسعه متوازن خواهند شد و این توسعه متوازن باید به گونه‌ای باشد که در آنها تخریب، نادیده گرفتن محیط‌زیست و همچنین منابع عظیم الهی صورت نگیرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۲۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تصاویر اولیه از اسکله‌ای را که از هفته گذشته ساخت آن را در سواحل غزه آغاز کرده است، منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا روز دوشنبه تصاویر اولیه از اسکله دریایی را که به ادعای آنها قرار است برای کمک‌رسانی به نوار غزه در مقابل سواحل این منطقه ایجاد شود، منتشر کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، ارتش آمریکا از هفته گذشته ساخت این اسکله موقت را در نزدیکی سواحل غزه آغاز کرده است. ساخت این اسکله در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا هیچ تاکیدی به رژیم صهیونیستی برای باز کردن گذرگاه‌های زمینی برای انتقال کمک‌ها ندارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا فاش کرد که هزینه ایجاد ایجاد اسکله شناور در سواحل غزه ۳۲۰ میلیون دلار خواهد بود.

به نقل از ایسنا آمریکا قصد دارد این اسکله موقت را با هدف کمک به ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کند. احتمالا ساخت این اسکله در ماه مه به پایان خواهد رسید و در نهایت به ارتش رژیم صهیونیستی تحویل داده خواهد شد.

پنجشنبه گذشته وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد ارتش آمریکا ساخت اسکله شناور را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز کرده است.

مارس گذشته جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد این کشور بندر موقتی را در ساحل دریای مدیترانه در غزه برای کمک‌رسانی ایجاد خواهد کرد. پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون هم گفت: می‌توانم تایید کنم که کشتی‌های نظامی ما مراحل اولیه از ساخت بندر موقت را آغاز کرده‌اند.

رایدر گفت: پنتاگون نوعی حملات خمپاره‌ای در غزه را رصد کرده است که منجر به آسیب‌های جزئی در منطقه ساخت بندر موقت شده است. نیروهای آمریکایی هنوز انتقال هیچگونه چیزی به این منطقه را آغاز نکرده‌اند و هیچ نیروی آمریکایی بر روی خاک این منطقه وجود ندارد.

مسئولان آمریکایی می‌گویند ساخت این بندر موقت شامل استقرار نیروهای آمریکایی در نوار غزه نیست اما سربازان آمریکایی در زمان ساخت بندری که نیروهای اسرائیلی بر آن نظارت خواهند داشت، در نزدیکی غزه خواهند بود.

به دنبال مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در ورود کمک‌ها به غزه از طریق گذرگاه‌های زمینی، آمریکا که خود حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و ایجاد فاجعه انسانی در این منطقه بوده است، اعلام کرد قصد دارد یک اسکله موقت و پلی را در مقابل سواحل غزه به‌عنوان جایگزین مسیرهای زمینی برای کمک‌رسانی به غزه ایجاد کند.

آمریکا با این اقدام می‌خواهد از موج انتقادات بین‌المللی علیه خود به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی که دست به نسل‌کشی مردم غزه زده است، بکاهد و خود را به‌عنوان طرفی نشان دهد که به غیرنظامیان و حقوق آن‌ها و کمک‌رسانی به آن‌ها توجه دارد.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پیشتر مدعی شد می‌توان از طریق این بندر روزانه بیش از ۲ میلیون وعده غذایی را به ساکنان غزه رساند. مسئولان بین‌المللی می‌گویند شمال غزه با قحطی روبرو است و ۷۰ درصد ساکنان از گرسنگی فاجعه‌باری رنج می‌برند.

دیگر خبرها

  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضائیه در بندرعباس
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد