Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:28:29 GMT

اشتغال تنها در گِرو تزریق پول و اعتبار نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۹۹۳۷

اشتغال تنها در گِرو تزریق پول و اعتبار نیست

لنجان_فرماندار شهرستان لنجان گفت: سرمایه‌گذاری و تولید با اشتغال رابطه مستقیم برقرار می‌کند لذا باید توجه داشت سرمایه‌گذاری تاثیر مستقیم بر اشتغال دارد و با افزایش سرمایه‌گذاری، شغل‌های بیشتری ایجاد می‌شود و این موضوع به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سید محسن سجاد با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در ایجاد اشتغال اظهار کرد: پس از آنکه دولت توانست دو چالش مهم نرخ بالای تورم و رشد منفی اقتصادی را به نوعی مدیریت کند، امروز زمان رفع بحران اشتغال در دستور کار دولت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه اصلاحات اقتصادی دولت دوازدهم با هدف دستیابی به «رشد اقتصادی فراگیر، مستمر، اشتغال زا و ضدفقر» با در نظر گرفتن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ قانون اساسی تدوین شده است و این برنامه شامل دو بخش توسعه ای و حمایتی است که می کوشد تا عدالت اجتماعی، کاهش نابرابری و فقر را از طریق اصلاح سازوکارهای اقتصادیِ ایجادکننده آنها محقق سازد.

فرماندار شهرستان لنجان تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و تولید با اشتغال رابطه مستقیم برقرار می‌کند  لذا باید توجه داشت سرمایه‌گذاری تاثیر مستقیم بر اشتغال دارد و با افزایش سرمایه‌گذاری، شغل‌های بیشتری ایجاد می‌شود و این موضوع به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: اشتغال تنها در گِرو تزریق پول و اعتبار نیست بلکه می‌توان با حمایت از صنایع و طرح‌های مختلف به وضعیت معیشت مردم رسیدگی و ایجاد اشتغال کرد از سوی دیگر ایجاد اشتغال نیاز به سرمایه‌گذاری دارد و این در حالی است که منابع دولتی ما محدود هستند، و ما برای این موضوع ورود بخش خصوصی را پیشنهاد می‌کنیم تا با تسهیل کار برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان، اشتغالی پایدار در شهرستان شکل بگیرد.

سجاد اضافه کرد: خدمت‌رسانی به مردم و پیگیری‌های لازم درجهت حل مشکلات درجای خود دارای اهمیت و امری پسندیده است اما جذب سرمایه‌گذار و قدم گذاشتن در مسیر تولید و اشتغال است که هنر ما در این حوزه را به نمایش خواهد گذاشت.

وی عنوان کرد: برنامه‌های ما باید به سمتی پیش بروند که مجوز برای سرمایه‌گذار و کارآفرین در کمترین زمان ممکن انجام گیرد چراکه روند طولانی ارائه مجوز، سرمایه‌گذار را برای ورود به عرصه اقتصاد می‌کند لذا باید توجه داشت ما در هدررفت سرمایه شهرستان مسئول هستیم، اگر دنبال اشتغال پایدار و راه‌اندازی صنایع هستیم.

فرماندار شهرستان لنجان با اشاره به طرح ایجاد اشتغال روستایی گفت: باید توجه داشت تولید و اشتغال در روستاها، پویایی اقتصادی و نشاط اجتماعی را به بار می‌آورد از این رو طرح ایجاد اشتغال‌ روستایی با حداکثر تسهیلات ۲۰ میلیون ریال و نرخ تسهیلات ۱۰درصد بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه معاونت توسعه، بنیاد برکت و روابط عمومی ستاد اجرایی با همکاری بانک پارسیان در اختیار روستائیان قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: یکی از پیش‌فرض‌های درازمدت بحث اشغال رونق بحث سرمایه‌گذاری و کارآفرینی است بنابراین علاوه‌ برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت برای توسعه مناطق برنامه‌های درازمدت را نیز در نظر داریم.
سجاد خاطرنشان کرد: در الگوی مشاغل خانگی، شناسایی توانمندی ها و مزیت های نسبی و رقابتی مناطق و جلب مشارکت فعالین و اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی و غیردولتی که توان مشارکت در اجرای الگو توسعه مشاغل خانگی را دارند و مداخله توسعه ای دستگاه های اجرایی، از نکات مهم و کلیدی است که  باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاست های اشتغالزائی کشور است، اذعان کرد: باید توجه داشت که مشاغل خانگی مزایایی نظیر پایین بودن هزینه راه اندازی نسبت به سایر مشاغل، انعطاف پذیری و امکان اشتغال برای اقشار گوناگون را دارد و در طرح جدید توانمندسازی متقاضیان و تمرکز بر اولویت ها و مزیت های مناطق مد نظر است وهدف نهایی در این الگو آن است که مشاغل خانگی مزیت دار مشخص شوند و افرادی که در مشاغل خانگی فعالیت می کنند دغدغه بازار فروش نداشته باشند.

فرماندار شهرستان لنجان از افزایش ۶ برابری اعتبارات اختصاص داده‌شده به حوزه اشتغال در سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبارات بیش از ۴۰ عنوان مشاغل خانگی را در برمی گیرد که متناسب با آمایش و موقعیت‌های منطقه‌ای بین افراد واجد شرایط توزیع خواهد شد.

 وی با اشاره به رشد چهار برابری وام اشتغال خاطرنشان کرد: ۲۵درصد از این اعتبارات متعلق به واحدهای مستقر و مابقی آن برای پیشتیبانی این واحدهاست و متقاضیان در نظر داشته باشند که ثبت‌نام در سامانه مربوطه برای بررسی پیشرفت و آگاهی از روند کار لازم و ضروری است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه نوشهربا بیان اینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و با ارزش را بگیرد،گفت: یکی از جاهایی که دشمن به شدت مورد حجمه قرار داده فرهنگ کارو کارگری است و ما باید فرهنگ کار و تلاش را نهادینه کنیم و موردی که ما در حال حاضر در آن ضعف داریم این است که در برخی جاها که نیاز به کارگر است با کمبود مواجه هستیم.

سرهنگ مهرداد ابراهیم پور در آیین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه شهرستان نوشهر که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر زحمتکش کارگر است،اظهار کرد: نقش کارگران در پیدایش انقلاب اسلامی و پیروزی آن بی بدیل است و انقلاب ما تنها انقلابی بود که همه اقشار از جمله کارگران در آن نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه کارگران بعد از پیروزی انقلاب و بخصوص در هشت سال دفاع مقدس ،افزود: کارگران هم در دفاع مقدس شرکت کردند و هم به عنوان پشتیبان جبهه حق علیه باطل کارهای بزرگی انجام دادند که برگ زرینی در دفتر پرافتخار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به آغاز تحریم ها از همان روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همان دورانی که حتی به ما سیم خاردار نمی‌دادند فرصت‌هایی از دل تهدیدها به وجود آمد که نشانه خلاقیت جامعه کارگری در دوران هشت سال دفاع مقدس تحت شدیدترین تحریم ها بود.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر به ادامه نقش آفرینی جامعه کارگری در حال حاضر اشاره کرد و یادآور شد: الان در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است و دشمنان سر مسائل اقتصادی با ما سرجنگ دارند.

سرهنگ ابراهیم‌پور خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که موضوعات اقتصادی را شعار سال انتخاب می نمایند که بخشی مهمی از آن تولید و مشارکت است که رکن اصلی آن کارگران هستند.

وی با تاکید براینکه کارگران ما باید فکر راهبردی و خلاقانه داشته باشند که بسیار مهم است،متذکر شد:این فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد و کسانی را داشتیم که در حوزه دفاع مقدس در ساخت تجهیزات و موتورهای جت به ما کمک کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر ادامه داد: مهم نیست که ما در چه جایگاهی کار می کنیم  مهم این است که در آن جایگاهی که کار انجام می‌دهید آنجا را مرکز عالَم بدانید.

سرهنگ ابراهیم‌پوربا اشاره به حضور خلاقانه کارگران در عرصه های مختلف،تاکید کرد:در این جنگ اقتصادی نقش تک تک کارگران به عنوان افسران و فرماندهان جهاد اقتصادی نقش مهمی است.

فرمانده سپاه نوشهر با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و باارزش را بگیرد،گفت:تا می توانیم باید این فرهنگ را در بین نسلهای جدید نهادینه کنیم.

سرهنگ ابراهیم‌پور تصریح کرد: استقلال اقتصادی از جمله دستاوردهای مهم جامعه کارگری است که کارگران رکن مهم رشد اقتصادی هستند و بنابراین نیاز است خود را به علوم روز دنیا مجهز کنند.

در ادامه آدینه حسین عمویی رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی نوشهربا اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت کارو کارگر،گفت: به فرموده امام راحل«حیات کشور مدیون کار و کارگر است» و مقام معظم رهبری نیز در آخرین دیدار با کارگران کشور درپنجم اردیبهشت سال جاری به مسئولان تاکید نمودند «حال کارگرخوب باشد،حال کشورخوب می شود» و این امر خود موید اهمیت بالای این قشر عظیم است.

وی افزود:شهرستان نوشهر با داشتن واحدهای تولیدی، صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اتحادیه‌ها یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان مازندران است.

رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:طی سال گذشته با برگزاری مستمر کارگروه اشتغال و با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان ۲ هزار و ۶۱۱ نفر اشتغال در سامانه رصد با درصد تحقق ۱۳۹ درصد ثبت شد.

عمویی از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در بخش مقرری بگیران نگاه ما بازگشت به کار است که با اشتغال مجدد ۷۹ نفر و ۴۷ نفر آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر ۳۱۴ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری این شهرستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از وظایف مهم این اداره ارتقا آموزش و ایمنی است با ایجاد کارگروه ایمنی شهرستان، در حال حاضر این شهرستان پایلوت این طرح در استان مازندران است.

عمویی تاکید کرد:در راستای تحقق شعار امسال در جهت جهش تولید با مشارکت کارگران پرتلاش شهرستان گام‌های موثری برخواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه