Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز بهداشت میرجاوه گفت:تعداد 34 هزار و 186 زائر واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کرده ،بیماری یابی شدند و برچسب دریافت خدمات درمانی در پشت پاسپورت این زائرین زده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا شهرکی در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: از آنجایی که واکسیناسیون در پاکستان رایگان نیست و تمام مردم این کشور واکسیناسیون را انجام نمی دهند،ما برای تمام زائرین در همه گروه های سنی واکسیناسیون فلج اطفال را انجام دادیم چراکه این بیماری در پاکستان ریشه کن نشده و برای جلوگیری از انتقال آن به کشور ،باید تمام زائرین واکسینه شوند بنابراین تعداد 34 هزار و 186 نفر نیز واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کرده ،بیماری یابی شدند و برچسب دریافت خدمات درمانی در پشت پاسپورت این زائرین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اقدامات بهداشتی و درمانی برای زوار پاکستانی، افزود: تعداد 400 مورد مراقبت بهداشتی و 385 مورد کیت مالاریا برای زائرین پاکستانی انجام شد که دو مورد از تست مالاریا مثبت اعلام شده و درمان لازم برای آنها انجام گرفت.
وی خاطرنشان کرد: 16 مورد ارزیابی بیماری التور در زائرین انجام گرفت که همه موارد منفی بود و تعداد 58 زائر برای درمان بیشتر با اورژانس به مرکز استان و بیمارستان دارالشفای میرجاوه اعزام شدند که دو خانم باردار نیز از جمله بیماران اعزامی به مرکز استان بودند.


مسئول مرکز بهداشت میرجاوه با بیان اینکه دپوی بحران تا 100 نفر را برای شرایط ویژه اعم از نیرو و خدمات درمانی و بهداشتی پیش بینی کرده بودیم، تاکید کرد:از ابتدای برپایی موکب همه خدام و نیروهای مرزبانی و سپاه که در مرز میرجاوه مستقر بودند واکسن آنفولانزا دریافت کردند و وسایل بهداشتی از جمله دستکش بهداشتی، ماسک، محلول ضدعفونی کننده بین تمام پرسنل و ارگان های خدمات رسان در پایانه مرزی میرجاوه توزیع شد، همچنین 456 قلم دارو در داروخانه پایانه مرزی میرجاوه موجود بود اما داروهای مسکن و تب بر بیشتر مورد استفاده قرار گرفت.


وی با اشاره به اقدامات بهداشتی انجام شده در محیط، تاکید کرد: کنترل و نظارت بهداشت بر آب آشامیدنی، نظارت بر توزیع آب بسته بندی، سنجش کلر و آب ، کلر زنی آب مورد استفاده در پایانه مرزی، نمونه برداری روزانه از آب، کنترل بهداشت آب تانکرها، نظارت بر دفع فاضلاب، نظارت بر آشپزخانه و طبخ مواد غذایی و بهداشت مکان طبخ غذا روزانه توسط پرسنل بهداشت محیط میرجاوه انجام می شد.

وی با بیان اینکه اقدامات بهداشتی انجام شده باعث شد که از شیوع بیماری التور جلوگیری شود، اذعان کرد: تمام اقدامات لازم برای پیشگیری از شیوع بیماری التور به دلیل ازدحام جمعیت انجام شد و 21 مورد نمونه برداری میکروبی داشتیم ، 250 چادر هلال احمر، مسجد ، سرویس های بهداشتی، خوابگاه ها و محوطه پایانه مرزی روزانه دو بارضدعفونی می شد و کلیه زباله ها را جمع آوری و به مکان دیگری منتقل می کردیم تا از بروز بیماری در محل اسکان زائرین پیشگیری شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری امروز سه شنبه در بازدید از بیمارستان در دست ساخت نیایش خرم آباد اظهار داشت: دولت توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان دارد و سرانه این بخش با جدیت در حال افزایش است.

وی با بیان اینکه سرانه زیرساخت‌های بهداشت و درمان لرستان نسبت به میانگین کشور کمتر است ادامه داد: بیمارستان نیایش به عنوان مصوبه سفر دولت طی ۲ سال گذشته ۴۰ درصد پیشرفت داشته و هم اکنون با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی ساختمان در دست ساخت است.

وی بیان کرد: ۲۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل این طرح نیاز است که بخشی از آن باید در بودجه جاری کشور دیده شود و بخشی نیز با کمک استان تأمین گردد.

کد خبر 6099323

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد